Filiz Özkol 9 Ekim 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

9 Ekim 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekecek ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Duygusal ilişkileriniz özgür davranışlarınız yüzünden her an tehlikeye girebilir.

BOĞA: Duygu derinliğinizi ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Güçlü sezgileriniz sayesinde yaşamı araştırıyorsunuz. Enerjinizi olumlu kullanın.

İKİZLER: İlginizi ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteler başlatacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz ama bazı tereddütleriniz var. Fikir tartışmasına açık bir gün. Pratik zekanızla düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken kullandığınız yöntemler işe yarayacak.

ASLAN: Enerjiniz çok yüksek. Etrafınızdakileri yönlendirmekte aşamalar kaydediyor ve büyük keyif alıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yükleneceksiniz. Değişimlere hazır olmalısınız.

BAŞAK: Para kazanmayı seviyor, size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Bugün, sezgileriniz epey yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz Dinginlik savaşları veriyorsunuz.

TERAZİ: Sezgilerinizin doğru çıkması yüzünden birçok olayı kısa sürede çözüyorsunuz. Zorlukları gözünüzde büyütmeden olayları halletmeniz güzel fakat yanlış kişiler yüzünden zarar görme ihtimaliniz yüksek.

AKREP: Savaşçı Mars’ın bilinçaltınızdaki konumu, gizli olaylara merakınızı artırıyor. Çevrede olup bitenlere karşı, isteseniz de kayıtsız kalamıyorsunuz. Olayları kafanızda fazla büyütmeden, sonuçları beklemenizde yarar var.

YAY: Dostluk duygularının sizi yönlendireceği bir gün. Kişisel özellikleriniz vurgulayan işlerden zevk aldığınız için özgün davranabilirsiniz. İlişkilerinizde etkilemek istediğiniz kişileri kendinize çekiyorsunuz.

OĞLAK: Aklınıza güveniyor ve çevrenin telkininden etkilenmek istemiyorsunuz. Çalıştığınız kişilerle aranızdaki duygusal çekişmeleri göz ardı etmelisiniz. Bugün karşılıklı duygu alışverişinde bulunabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: İç çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Başlangıç yapmak için uygun bir gün değil. Çevreyle ilişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz.

BALIK: İdeallerinizi gerçekleştirmek için, gerekli şartlara sahipsiniz. Aksilikler sizi üzmemeli. Sevdiklerinizin bazı sorunları ile ilgilenmek zorundasınız. Yapılması gereken ve ihmal edilmiş işleriniz gündemde.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder