Filiz Özkol 9 Eylül 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

9 Eylül 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Karşılıklı duyguların çatışacağı bir gün. Bu dönem elde edeceğiniz haklarınızla karşı tarafın size sunacağı şartlar arasında yanlış dengeler söz konusu. Düşüncelerinizden yola çıkarak etrafınıza bir duvar örebilirsiniz.

BOĞA: İlgilendiğiniz konuların farklı yorumlanması canınızı sıkabilir. İlişkilerinizi gözden geçirmelisiniz. Partnerinizin duygusal değişimlerinden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir.

İKİZLER: İkiniz de farklı dünyaların insanları olmanıza rağmen sorunları aşmamanız için neden yok. Sabırlı yapınızı ortaya çıkarmaktan başka çareniz yok. Maddi kazançlarınız duygu ve aklınızı birleşimiyle ilerleyecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranacaksınız. Sürekli değişen zevklerinizin sorun yaratmasını istemiyorsanız kazancınızı kontrollü ve hesaplı kullanmalısınız.

ASLAN: Kendinizle ilgili konularda sessiz kalmayı yeğlemeli, çevrenize karşı eleştirel yaklaşmamalısınız. Mesleki konularda duygusal tatmin sağlamak için gerekli çalışmaları daha sonraya ertelemeli ve beklemelisiniz.

BAŞAK: Beklediğiniz teklife sıcak bakabilirsiniz. Farklı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. Beraberliği yeşertmek ve geliştirmek gerçekten zor. Bütçenizi aşmama konusunda dikkatli olmalısınız.

TERAZİ: İş arkadaşlıkları, grup çalışmaları gibi aktivitelerde bulunacak, kişisel tatminleriniz doğrultusunda çalışma yapacaksınız. Dostlarınızla görüşme fırsatları çıkabilir ve aranızdaki geçmiş olayları yeniden konuşabilirsiniz.

AKREP: Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok. Yaşamda belli ortalamanın altına düşmek istemiyorsunuz. Duygularınızı denetleyin. Sizinle ilgili konulara başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız.

YAY: İmkansızlıklar içinde kıvranmak yerine başlattığınız aşkta temkinli davranmak en güzeli, unutmayın. Eski şartlarınızı korumaya devam etmelisiniz. Çevreyle ilişkilerinizde duyarlı davranmanız gerektiğini biliyorsunuz.

OĞLAK: Bugün, belli bir sistem içinde hareket edebilirsiniz. İletişim konusunda bazı aksiliklerin söz konusu olması nedeniyle beklentileriniz gecikebilir. Başlattığınız organizasyonların ilginç gelişmesi size bağlı.

Haberin Devamı

KOVA: İç çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı. Kısa yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek.

BALIK: Derin düşünmek size birçok konuda yoğunluk kazandıracak. Maddi gücünüzü ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Unutmayın, dağınıklık size çok şey kaybettiriyor. Bugün olayları irdelemek sizi mutsuz edebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder