Filiz Özkol 9 Haziran 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

9 Haziran 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Olayların duygusal boyutundan çok, mantıklı yönünü düşüneceğiniz bir gün. Kombinasyon burcunuz Kova’da ilerleyen Güneş, özgürlüğünüzü sosyal ilişkilerinizle bağlantılı olarak kullanacağınız bir ortam hazırlıyor.

BOĞA: Aşk gezegeni Venüs’ün kombinasyon burcunuz Yengeç’te ilerlemesi birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ile ilgilenmenize neden olacak. Karşılıklı çözümlerin ön planda olacağı bir gün. Kendinize güvenmek zorundasınız.

İKİZLER: Duygusal iniş- çıkışlar yaşıyorsunuz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli. Problemleri gözünüzde büyütmeyin.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Aşk gezegeni Venüs ve savaşçı Mars burcunuzda ilerliyor. Duygularınızı istediğiniz gibi kullanacaksınız. Seçtiğiniz konuların önemini bilmelisiniz. Toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz.

ASLAN: İnatçı kişiliğinizle göze çarpıyorsunuz. Aşkta tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için duygusal ve iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz biri yapabilir.

BAŞAK: Hırslı tarafınız öne çıkıyor. Açılımlar konusunda dikkatli davranmalısınız. Bulunduğunuz konumu korumak zorundasınız. Taviz vermeyen bir yapıdasınız ve bugün çevrenize karşı savaş vermek zorunda kalabilirsiniz.

TERAZİ: Cazibenizden etkilenen birçok kişi size değişik tekliflerde bulunabilir. Bugün geçici duygular yüzünden iş şartlarınızı zorlamamalı ve bulunduğunuz ortamın pozitif taraflarını görmelisiniz.

AKREP: Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişim içinizdesiniz ve güçlü kişiliğinizi öne çıkarıyorsunuz. Çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.

YAY: Projelerinizi ertelemenize rağmen huzursuzluktan kurtulamıyorsunuz. Bugün zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Bütçenizi dengeli şekilde kullanmamalısınız.

OĞLAK: Bazı sorunları kafanıza takmayın. Kombinasyon burcunuz Yengeç’te ilerleyen aşk gezegeni Venüs, ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle yakınlaşmalar yaşayacağınızı gösteriyor. Çevre desteği önemli.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün sizi ilgilendiren tüm konulara kendinizi verecek ve başarınızı ortaya çıkaracaksınız. Israrcı davranışlarınızın altında gizli bir geleneksellik yatıyor. Duygu ve mantığınızla birlikte hareket ediyorsunuz.

BALIK: İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. İş hayatınızda gizliliği tercih edin. Bazı duyguları paylaşmadan beklemeli, görüşlerinizi sonra ortaya koymalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder