Filiz Özkol 9 Mart 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

9 Mart 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün düşüncelerinizi açıklarken karamsarlığı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin. Farklı konuları savunarak birbirinize ters düşebilirsiniz. Yollarla ilgili yeni fırsatlar söz konusu.

BOĞA: Yatırımcı yönünüz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemeye ihtiyaç duyacaksınız. Fikirleriniz değişiyor, dikkatli olmalısınız.

İKİZLER: Partnerinizle aranızda gerilime neden olmak istemiyorsanız bazı olayların duygusal boyutlarında farklı nedenler aramayın. İç disiplininizin önemli olduğu bir gündesiniz. Kendinizi şımartmalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Düşüncelerinizi paylaşırken herkesin sizi anlamasını beklemiyorsunuz. Olaylara mantıklı şekilde eğilmeniz sizi farklı yapabilir. Ama haberleşme konusunda ketum davranmanız sizin için önemli açılımlara neden olacak.

ASLAN: Duygusal konularda karşı tarafın düşüncelerinden etkilenip zorluk yaşıyorsunuz. Partnerinizin sezgileriyle hareket etmekten korkmanıza hiç gerek yok. Zaman sorunu yaşayabilirsiniz.

BAŞAK: Kendinizi ifade etmek için her fırsatın sunulduğunu görüyorsunuz. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini iyi takip ediyorsunuz. Yeni oluşumlar için her şey mükemmel gelişiyor.

TERAZİ: Çevrenizle güçlü işbirliği içinde olacaksınız. Duygusal gelişiminiz için yapacağınız çalışmalarda maddi beklentiler önem kazanacak. Bunu biliyor ve hedeflerinizi ona göre belirliyorsunuz. Başarıya çeyrek kaldı.

AKREP: Duygularınızla yaşamaktan hoşlanıyorsunuz. Sıradan işlerden hoşlanmadığınız için farklı duyguları ortaya çıkaracak dostlarınızla bir araya gelmekten memnuniyet duyacaksınız. Desteğe ihtiyacınız var.

YAY: Size destek verecek dostlarınızla olacaksınız. Yaşam kalitenizde belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. Önemli konular gündeme gelecek.

OĞLAK: Birçok çalışmanızla ilgili yapılanma içinde olabilirsiniz. Yapacağınız atılımlar için gerekli bağlantıları kurmayı başaracaksınız. Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Enerjinizi güzel kanalize ediyorsunuz. Başlatacağınız işlerin size sağlayacağı avantajları çok iyi anlamalısınız. Özgürlük isteğinin size zarar verebileceğini düşünerek seçimleriniz konusunda dikkatli olun.

BALIK: Ailenizin istekleri konusunda sezgileriniz mükemmel. Olayların üstesinden kolay bir şekilde geleceğinize inanıyorsunuz. Her şeyinizin farklı olmasını istiyorsunuz. Duygularınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder