Filiz Özkol 9 Mayıs 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

9 Mayıs 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün, olaylara duygusal bakmak isteyecek ve çalışmalarınızı yoğunlaştıracaksınız. Amir durumunda olan kişilerle uyum içinde çalışmalar yapacaksınız. Olumlu şekilde kendinizi yönlendirmelisiniz.

BOĞA: İdealleriniz konusunda tereddütleriniz var. Kararlarınızın sizi yanlış yerlere sürüklemesinden korkuyorsunuz. Yollarla ilgili planlar olabilir. Yaşanan gecikmeler sizi üzmemeli. Sakin olmaya ihtiyacınız var.

İKİZLER: Çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Meraklı yapınız sizi istemediğiniz sorunlarla karşı karşıya bırakıyor. Düşüncelerinizi açıklarken çevrenize karşı kırıcı olabilir ve yakın bir arkadaşınızı üzebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İlişkinizi sorgularken karşınızdakini baskı altına almayın. Siz üzerine gittikçe, o kendini savunmak zorunda kalıyor. Bu tür çelişkiler karşılıklı yıpranmaya neden olduğu için kendinizi kontrol etmek zorundasınız.

ASLAN: Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu bir ilişki sergiliyor olabilirsiniz. Şüpheci ve baskıcı yönleriniz nüksettiğinde gereksiz tartışmalar çıkarıyor ve çevrenize olumsuz örnek oluyorsunuz. Onlar özveri bekliyor.

BAŞAK: İnce hesaplar peşinde koşarken detaylar sizin için önemli. Girişimciliğiniz takdir görmesine rağmen yüklendiğiniz misyon kolay değil. İşinizle ilgili kuruntularınızın nedeni kendinize güvensizliğiniz.

TERAZİ: Çevrenizi ve kendinizi sorgulayarak haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Bazı konuları sonra düzeltmek mümkün olmuyor. İyi niyetli yaklaştığınız her konunun sonradan olumsuzluğa dönüşmesi enerjinizi bölmemeli.

AKREP: İnatçı yapınızı körükleyecek olayların ortasındasınız. İş arkadaşlarınızın sizinle aynı potansiyele sahip olmaları mümkün değil. Bazı ortamlardaki gelişmelerle bir sonuca varamazsınız.

YAY: Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Gelecek iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Kendi düşüncelerini savunan biri olarak uğraşılarınızla ilgili tavizler vermeyeceksiniz.

OĞLAK: Partnerinizin duyguları karşısında bocalamanız mümkün. Onun beklentileri sizi aşabilir ve kendinizi çaresiz hissedebilirsiniz. Olayların mantığının çok önemli olduğunu ona anlatmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Maddi konularda beklediğiniz gelişmeyi yakalayamadınız. Çevre koşullarının değişken olması, sizin kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Tercih hakkınızı acele etmeden mantıklı bir şekilde kullanmalısınız.

BALIK: Birlikte iş yaptığınız kişilerin organizasyon yetenekleri sayesinde başarı olasılığınız artıyor. Bugün yönetilmekten hoşlanmadığınız için ortak çalışmalarınızda paylaşımcı kişileri tercih ediyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder