Filiz Özkol 9 Nisan 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

9 Nisan 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün keyifsiz bir şekilde güne başlarken öğleye doğru neşeniz yerine gelecek. Çözülmesi gereken problemleri kafanızda yeniden düzenleyeceksiniz. Yeni planlarınızı çok seveceksiniz. Olayları dağıtmamaya çalışın.

BOĞA: Ortak girişiminizin iyi olması için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz. Kişiliğiniz ve ölçülü konuşmalarınızla kendinizi bulunduğunuz ortama saygılı bir şekilde gösteriyorsunuz. Mantığınız güçlü.

İKİZLER: Bugün görüşeceğiniz kişilerin samimiyeti konusunda dikkatli olmalı ve özel duygularınızı kendinize saklamalısınız. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Bugün, sizden beklentileri olan kişiler olacaktır.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kendinizi aşma ve ifade etme konusunda istediğiniz performansı göstereceksiniz. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gün. Uzun vadeli işlerde sizi sorunlu gibi gösterenler aslında başarınızı kıskanıyor.

ASLAN: Bazı konuları kendinize göre gizleme gereği duyacaksınız. Kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Fazla abartmayın.

BAŞAK: Duygularınızda derinlik arıyorsunuz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Gireceğiniz ortamlara dikkat etmelisiniz.

TERAZİ: Sıkıntılarınızı paylaşmaktan hoşlanmıyor ve bazı konularda kısır döngü yaşıyorsunuz. Kendinizi sürekli güçlü gösterme savaşı vermeyin. Yakınlarınızın da bulunacağı ortamlarda değişik paylaşımlar içinde olacaksınız.

AKREP: Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz farklı yorumlara neden oluyor. Ay’ın konumu, mesleki çalışmalarınıza derin bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel şekilde yaptığınızı gösteriyor.

YAY: Bugün sizin için enerjik ve yaratıcılığınızın körükleneceği bir gün. Fiziksel özelliklerinizi ve olumlu yönlerinizi ortaya koyacak ortamlarda bulunacaksınız. Kendinizi verimli hissediyorsunuz. Aktiviteler gündemde olacak.

OĞLAK: Çalışma sisteminiz mükemmel ilerliyor. Bugün görüşeceğiniz kişilerin üstün nitelikli olmasına dikkat ediyorsunuz. Bağlarınızı güçlü tutma eğilimindesiniz. Planlı hareket ettiğiniz zaman istediğiniz sistemi kuracaksınız.

Haberin Devamı

KOVA: Olumlu günlerinizden birindesiniz. Bu da size güçlü bir motivasyon kazandırıyor. Yazılı anlaşmalar yaparken aceleye getirmemeli, her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmelisiniz. Bugün dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin.

BALIK: İlişkilerinizde yoğunluk yaşamanıza neden olan gizemli olaylara ilgi duyacaksınız. Bazı şeylerin sizden saklandığını hissedecek ama sakinliğinizi koruyacaksınız. Yollarla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder