Filiz Özkol 9 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

9 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün ilişkinizde değişim konusu. Çevrenizle barışıksınız. Duygularınız canlanıyor ve partnerinizle daha uyumlu bir birliktelik yaşamak istiyorsunuz. Renkli ve hoş bir zaman geçirebilirsiniz.

BOĞA: Çalışma hayatınızda ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecek. Ortak iş yaptığınız kişilerin özel sorunları gündeme gelecek ve dostluk paylaşımları içinde olacaksınız. Beklentileriniz gerçekleşiyor.

İKİZLER: Bugün, evinizle ilgili olumlu değişimler söz konusu. İçinizdeki coşkuları çevrenizle olumlu bir şekilde paylaşmak isteyeceksiniz. Olumlu duygulara gerçekten ihtiyacınız var. Kilo problemlerine dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Aşkla ilgili duygularınız dorukta seyredecek. Partnerinizle uzun süredir yakalayamadığınız arkadaşlığı kurabilir, birlikte hafta sonu planları yapabilirsiniz. Ertelediğiniz güzellikler kapınızı çalıyor.

ASLAN: Başarı sizin için çok önemli bir duygu ve bugün, çevreyle ilişkilerinizde aynı enerjiyi görmek istiyorsunuz. Kişisel dengelerin çok önemli olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Yaşamınızı yeniden ele almalısınız.

BAŞAK: Güven ihtiyacı içinde olduğunuz için yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabasında olacaksınız. Bugün, her türlü olanağı kullanabilirsiniz. Enerjiniz epey yüksek. Sevdiklerinizle olmak hoşunuza gidiyor.

TERAZİ: Kendinizi huzursuz ve tedirgin hissedebilirsiniz. Planladığınız çalışmaların engellere takılmasından rahatsız olabilir, dengelerinizi koruma konusunda zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınızın farkındasınız.

AKREP: Duygusal yaşantınızda önemli gelişmeler söz konusu olacak. Bugün, nazik davranışlarınızla çevrenizde iyi bir etki bırakarak mükemmel bir örnek teşkil edeceksiniz. Birçok dostunuz sizi takdirle izliyor.

YAY: Bugün çözümlemeniz gereken birçok konuyu bir arada düşünmekten kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çevrenizle bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. Temkinli davranmanın artılarını göreceksiniz.

OĞLAK: Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmekte üstün bir çaba sarf ediyorsunuz. Hırslarınızı dengelemek zorundasınız. Yaşamınızı ince detaylar üzerinde kuracaksınız. Kendinize her konuda güveniyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: İdeallerinizi ortaya çıkaracak hareketlenme söz konusu. Birçok fikir birbirini tetikleyerek ilginçlikler ortaya çıkacak. Kararlarınızda ısrarcı olmalısınız. Taviz vermemeyi öğrenmelisiniz.

BALIK: Enerjik yönlerinizin ortaya çıkmasıyla farklı şeyler yapmak istiyor ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin ortak paylaşımlarına ihtiyaç duyuyor, taviz vermek istemiyorsunuz. Ani değişimlerden etkileniyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder