Filiz Özkol Alışkanlıklarımıza veda etmeliyiz
HABERİ PAYLAŞ

Alışkanlıklarımıza veda etmeliyiz

Bilinçaltı yapılanmamız farklı seyrediyor. Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Yeteneklerimiz konusunda, kendimize şans vermeliyiz. Arkadaşlarımızla birlikte ortak çalışmalar içinde olacağız. İkili ilişkilerinizde geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Disiplin duygumuzu zorlayacak olaylarla karşılaşabiliriz. Alışkanlıklarımızla, yenilikler arasında kalabiliriz. Maddi sorunlarımızı irdelememiz gereken bir hafta.

KOÇ: Kendinizi denetlemelisiniz

Maddi konularda harcamalarınızla ilgili açılımlar söz konusu olacak. Kendinizi denetlemeli ve kişisel zevklerinizde aşırıya kaçmamalısınız. Beklenmeyen aktiviteleriniz için para ayırmalısınız. Evinizle ilgili değişimler içindesiniz. Güçlü enerjiniz sayesinde tüm engelleri kısa sürede aşıyorsunuz. Moralinizin çabuk bozulması halinde, kendinizi yorgun hissediyorsunuz. Sezgilerinizi kullanacağınız bir hafta.

Haberin Devamı

BOĞA: Sıra dışı düşünceler içindesiniz

Olağanüstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Kendinizi ispat etmek için herhangi bir olaya ihtiyacınız yok. İçiniz rahat değil. Duygularınızda yaşadığınız iniş ve çıkışları kendiniz bile takip edemiyorsunuz. Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için önünüzde güzel fırsatlar var. Sıra dışı konulara ilgi duyan kişilerle bir arada olacaksınız. Kişisel başarınızı destekleyen arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere “Hayır” dememelisiniz.

İKİZLER: Fırsatlar kapınızı çalıyor

Başkalarının fikirlerine ilgi göstereceğiniz ve olayları kendi tarzınıza göre yorumlayacağınız bir dönemdesiniz. Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Yapacağınız kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyeceksiniz. Fakat çevrenizi de ihmal etmemelisiniz. Anlamlı olayları paylaşmak için her türlü şartların uygun olduğu bir dönem. Küçük detayların canınızı sıkmasına izin vermemelisiniz.

YENGEÇ: Çok yönlü düşünüyorsunuz

Duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Sizi üzecek olaylardan uzak kalmaya çalışın. Yaşadığınız ve karşılaştığınız her şeyin ince hesaplarını yapıyor olmanız, size yarardan çok zarar getiriyor. Her konuda çok yönlü düşünüyorsunuz. Araştırma yeteneğinizi ön plana çıkaracak yeni konular peşindesiniz. Yaşam kaliteniz ve coşkunuzu iki katına çıkarırken, bu durum enerjinizi dengeleme

Haberin Devamı

ASLAN: Gücünüzün farkındasınız

İstediğiniz her türlü güce sahip olacaksınız. Abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. Duygularınıza kapılmadan, olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Eğer süregelen özel bir durumunuz varsa bu konuda coşkularınız tavan yapacak. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Çevrenize karşı temkinli ve duyarlısınız.

BAŞAK: Kariyer peşindesiniz

Ailenizin hoşnut olacağı işler yapmaktan zevk alacağınız bir dönem. Çevrenizde dostlarınızla ortak çalışmalar içinde olmanız sizi de mutlu edecek. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için sinirli olabilirsiniz. İnsanın her ortama adapte olabilmesi için yapacağı tek şey, çevresine karşı iletişim düzeyini yüksek seviyelerde tutmasıdır. İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir hafta içindesiniz. Sosyal ilişkiler desteğiyle güçlenen bir kariyer peşindesiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ: İlişkilerinizi sorguluyorsunuz

Para sizin için değerli olacak. Kariyerinizle ilgili gelişmeler parasal konularınıza yansıyacak. İstediğiniz anlaşmaları yapacaksınız. Size maddi çıkar sağlayacak kişilerle iş yapacaksınız. Önemli anlaşmalar yapmak için özel fırsatlar yakalayacaksınız. Bazılarınızın birliktelikleri kimlik kazanacak. Duygusal konular ve romantizm konusunda yoğunlaşarak, yaşamınıza bir renk katacaksınız. Bazı ilişkilerinizi yeniden sorgulayacaksınız.

AKREP: Fırsatları değerlendiriyorsunuz

Bu hafta çevrenizden olumlu etkiler alacaksınız. Egounuzu tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanmalısınız. Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Israrcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumayı iyi biliyorsunuz. Eski olayları gündeme getirmek için acele etmemelisiniz.

YAY: Aklınız çok karışık

Aklınız çok karışık ve sürekli değişim gösteriyorsunuz. Olması gereken olayların dışında cereyan edecek olan çevresel sorunlar bazı kişilerin kafasını karıştıracak. İçsel huzursuzluğunuzu yenerek, kendinizi işinize vermelisiniz. Uzun süredir beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Bencillikle suçlanmaktan çekinmemeli ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz. Kendinizi anlatırken, yanlış bir yol seçiyorsunuz. Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememelisiniz.

OĞLAK: Geniş açıyla düşünüyorsunuz

İç dünyanızda geniş düşünüyor fakat uygulama alanında tereddüt ediyorsunuz. İstediğiniz her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde temek istiyorsunuz. Duygusal konularda beklediğiniz şartların gelişmesi biraz da sizin davranış biçiminizle ilgili gelişiyor. Gezegenlerden aldığınız sert etkiler, yaptığınız çalışmalara yeni bir bakış açısı getirecek. İsteklerinizde aşırıya kaçabileceğiniz bir hafta. Yatırımlarınızı yeniden gözden geçirmeli ve enerjinizi doğru işlerde kullanmalısınız.

KOVA: Çevrenize farklı geliyorsunuz

Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyecek ve daha sonra onların ilginç teklifleri ile karşılaşacaksınız. Size artı getirecek kişileri kendinize çekiyorsunuz. Çevrenize izdüşümleriniz olumlu yönde. Yanlış konularda ısrarcı davranmanız sebebiyle bazı hatalara neden olabilirsiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir.

BALIK: Değişime hazırsınız

Arzularınız konusunda tatminkar olamadığınız bir hafta. İsteklerinizi yeniden yapılandırmak istiyor olmanız, sizi yeni bir çabaya sürüklüyor. Yaratıcı dostlarınızın yardımına gereksinim duyabilirsiniz. Merkür geri giderken şartlarınızı zorlamalısınız. Size en yakın kişilere öfkenizi yansıtarak, gerçek dostlarınızın kalbini kırıyorsunuz ve bunu fark edemiyorsunuz. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmalısınız. İşlerinizin yoğunluğu sinirlerinizi yorgun düşürebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder