Filiz Özkol Aşk enerjiniz yükseliyor
HABERİ PAYLAŞ

Aşk enerjiniz yükseliyor

Güneş ve Mars, Akrep burcunda birlikte hareket ediyorlar. Aşka dayanan duygularımızın atağa kalkmasıyla kendimizi enerjik ve güçlü hissedeceğiz. Sosyal statümüzle ilgili yapılanmalar söz konusu. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız.

KOÇ

MORALİNİZ MÜKEMMEL

Haftaya yüksek moralle başlayacaksınız. Maddi açıdan parlak bir dönemdesiniz. Paraya karşı ilginiz artarken, para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacak. Kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Gecikmiş bir tatil programınız varsa, uygulamalısınız.

Haberin Devamı

BOĞA

DUYGULARINIZ TESTTEN GEÇİYOR

Çalışma hayatınızdaki koşullardan hoşlanmıyorsanız, durumunuzu düzeltmek için karşıt Güneş’in size sunacağı olanaklardan faydalanmalısınız. Kendiniz ile ilgili yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken daha disiplinli olmak zorundasınız.

İKİZLER

GÜVEN ARIYORSUNUZ

Çevre faktörleri sayesinde güçleneceğiniz işlerin peşinde koştururken; sosyal kişiliğiniz de, sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla bir arada birçok iş fırsatı yakalayacaksınız.

YENGEÇ

SOSYAL YAŞANTI HAREKETLENİYOR

Sosyal hayatınız ve özel yetenekleriniz ön plana çıkarken, iş disiplininiz mükemmel bir şekilde kendini gösterecek. Kariyerinizi güçlendirmek için dışarıdan yardım almanız gereken uygun dönemlerden birindesiniz. Sosyal çevreniz maddi kazançlarınızı artırma konusunda size yardımcı olacak.

ASLAN

MADDİ DURUMUNUZ GÜÇLENİYOR

Bu hafta maddi açıdan birçok önemli olay gerçekleşecek ve bunların çoğu uzun süreli olacak. Çevre şartlarını, kendi koşullarınızla uyum içinde birleştireceksiniz. Koşacak ve yorulacaksınız fakat sonunda başarınızı kutlayacaksınız. Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız.

BAŞAK

ÇELİŞKİLERDEN UZAK DURUN

Parasal kazançlarınız sezgilerinizle birlikte ilerleyecek. Bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranışlar içinde olacaksınız. Sürekli değişen zevklerinizin sorun yaratmasını istemiyorsanız, kazançlarınızı kontrollü kullanmalısınız.

Haberin Devamı

TERAZİ

YAŞAMIN TADINI ÇIKARIN

Bu hafta keyifli günler geçireceksiniz. Kendinizi şımartın, hayatın zevklerine varın. Artık fiziksel anlamda kendinizi enerjik hissedeceğiniz için aşk kaçamaklarına hazırsınız. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir dönem. Hedeflerinizde mantığı ön plana alarak, kontrolünüzü kaybetmeyin.

AKREP

SÜRPRİZLER GELİYOR

İş ve kariyer konusunda güçlüsünüz. Başarı duygusu; huzuru ve sağlığı beraberinde getirecek. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir ay olacağından emin olabilirsiniz. Güçlü insanlar ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız.

YAY

HARCAMALARINIZA DİKKAT

Enerjinizi güçlü tutmak zorundasınız. Yeni sorumluluklarınızı kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Bu ay maddi konularınızla ilgili mücadele vermeniz gerekebilir. Harcamalarınız konusunda daha dikkatli olmanız gerekebilir. İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek.

Haberin Devamı

OĞLAK

SESSİZ KALMAK İSTİYORSUNUZ

Kendinizle ilgili konularda sessiz kalmayı yeğlemeli, çevrenize karşı eleştirel bir yaklaşım içinde bulunmalısınız. Mesleki konularda duygusal tatmin sağlamak için gerekli çalışmaları daha sonraya ertelemelisiniz. Sabit düşüncelerden uzaklaştığınız zaman, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz.

KOVA

YAŞAMINIZ DEĞİŞİYOR

Maddi konular uzun süredir aklınızın karışmasına neden oluyordu. Çalıştığınız iş yerinde çalışanlar arasında değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir. Yine bu dönemde imzalamanız gereken işlemlere dikkat etmelisiniz. Her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız.

BALIK

ENERJİNİZİ KONTROL EDİN

Bu hafta ön planda olan maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. İletişim konusundaki yeteneklerinizi başarılı bir şekilde sergileyeceksiniz. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olmalısınız. Kariyerinizle ilgili başarı, parayı da getirecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder