Filiz Özkol Aşk ‘İkizler’in başını döndürecek
HABERİ PAYLAŞ

Aşk ‘İkizler’in başını döndürecek

İKİZLER

22 Mayıs-21 Haziran

Yönetici gezegeni: Merkür

Elementi: Hava

Niteliği: Değişken

Rengi: Sarı ve turuncu

Sevgili İkizler, 2022’yi özetleyecek tek kelime varsa o da ilişkiler olacak. En çok aşk ilişkileriniz gündemde olacak. Zıt burcunuzun yönetici gezegeni yıl boyunca kariyer ve yenilikler evinizde ilerleyecek. Disipline eden Satürn size destek vermeye devam edecek. İkizler burcu olarak artık geriye bakmamayı öğreneceksiniz.

Bu yıl sağlam ilişkiler peşindesiniz. Ve bunu sağlayacak şartları tercih edecek ve daha seçici olacaksınız. Satürn size eğitim ve öğretimle ilgili fırsatlar sunacak. Cazibeniz artarken mücadele edeceğiniz konularda başarılı işler yapacaksınız.

Haberin Devamı

AŞK

Romantizm kapınızda

2022 Ocak ayında ısrarcı bir tutum takınıp inatçı tavırlarınızla partnerinizi bıktırabilirsiniz. Devam eden bir ilişkiniz varsa şubat size romantizm getirecek. Mart ayında yeni tanışacağınız kişilerden zarar görmemek için lütfen tedbirli davranın. 30 Nisan’daki güneş tutulması ile aşk başınızı döndürebilir. İlişkinizde şimdiye kadar hissetmediğiniz çarpıcı duygular yaşayacaksınız.

Maceraya hazır olun

Mart ayı size kısa süren maceralar sunabilir, riskleri düşünme zamanı. Kıskanç ve sahiplenici yönünüz haziran ayında belirginleşecek ama çekiciliğiniz size yardım edecek. 18 Temmuz’a kadar aşk gezegeni Venüs kişisel evinizde bulunuyor ve aşk kapınızda. Sürpriz ilişkilere hazır olun. Ağustos, beğendiğiniz kişileri karşınıza çıkaracak ama kafanızı da karıştıracak.

İşyerinde yakınlaşma

2022 Eylül’de birçoğunuz karşı cins üzerinde dikkat çekici bir performans sergileyecek. Yeni kişilerle tanışabilir, yeni ilişkilere başlayabilirsiniz. 8 Kasım’daki ay tutulması 12’nci ruhsal evinizde gerçekleşiyor. Yakın dostlar arasında duygusal yakınlaşmalar yaşanabilir. Aralık ayı ise işyeri aşkı getirebilir. İş yaptığınız kişilerle önce arkadaşlık daha sonra, aşka dönüşen beraberlikler yaşamanız mümkün.

İŞ

Para size gelecek

Ocakta düşüncelerinizi sistemli bir şekilde yaşama geçirecek, hedeflerinize ulaşacaksınız. Finans konusunda yeni fikirlere açıksınız. Şubat size maddi açıdan bolluk getirecek ama harcamalarınıza dikkat edin. Martta hiçbir şeyden korkmayın. Her türlü destek sizden yana unutmayın.

Haberin Devamı

Mayıs ayına dikkat. Yönetici gezegeniniz 10 Mayıs’tan sonra kişisel evinizde geri gidiyor. İletişim gezegeni Merkür’ün geri gittiği bu dönemde verilmiş sözler gecikecek, iş anlaşmalarında sorun çıkacak. Fikirlerinizi beğenmeyenlere ani tepkiler vermeyin. Haziranda ortak projeler ve iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Gelecekle ilgili güçlü hayallerinizi temmuzda gözden geçirmenizde fayda var.

Cesur olacaksınız

Ağustos ayında tartışma kabul etmeyen tavırlarınız bazılarına agresif gelecek. Ama, siz şartlarınızı korkusuzca sunacak kadar cesur olacaksınız. 25 Ekim’de çalışma ve sağlık evinizde güneş tutulması gerçekleşecek. Size statü sağlayacak ve kazançlarınızı artırmanıza yarayacak. Ama her şey kolay olacak sanmayın. 6 Aralık’ta dolunay kişisel evinizde gerçekleşecek. Ortak projeler içinde olduğunuz kişileri sınayacak ve disiplinli çalışmak için onları motive edeceksiniz.

SAĞLIK

İştahınız açılabilir

Ocakta sağlık ve kişisel gezegeniniz Venüs geri gidecek, sizi gerginleştirecek. Şubatta böbreklerinizi, cinsel organlarınızı koruyun. Mart ayında rutin kontrollere zaman ayırın. Mayısta sağlık gezegeniniz Venüs, bağırsaklara dikkat etmenizi öneriyor. Spor ve diyet yapmayı düşünmelisiniz.

Haberin Devamı

21 Ağustos’a kadar Mars burcunuzda. Uykunuza özen gösterin. Ekim ayı boyunca yeme-içme konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. 11 Aralık’ta sağlık gezegeniniz Venüs ve ona eşlik eden Merkür, Oğlak burcunda uyumlu açılarla sizi destekleyecek.

YARIN: YENGEÇ

Sıradaki haber yükleniyor...
holder