Filiz Özkol Aşkta mutluluk, işte kazanç ‘BAŞAK’ın olacak
HABERİ PAYLAŞ

Aşkta mutluluk, işte kazanç ‘BAŞAK’ın olacak

Haberin Devamı

BAŞAK

22 Ağustos - 23 Eylül

Sevgili Başaklar, 2021’de hayatınızı yeniden planlayacaksınız. Her zamanki mantığınız ön planda çalışacak. Severek yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda şanslı olacaksınız. Güçlü pozisyonlarda çalışarak iş birliği içinde olduğunuz kişileri etkileyeceksiniz. Bolluk gezegeni Jüpiter ve disipline eden Satürn birlikte hareket edecekler. Değişim gezegeni Uranüs 9’uncu evinizden size sürprizler sunacak. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışacaksınız. Beklediğiniz fırsatlar birden ortaya çıkacak. Sizi rahatlatan ve kişiliğinizi vurgulayan işler için her türlü çılgınlığa hazır olacaksınız.

Yönetici gezegeni: Merkür

Elementi: Toprak

Niteliği: Değişken

Rengi: Mavi, yeşil tonları

Uğurlu günü: Çarşamba

Uğurlu sayısı: 5

Aşk

Kuralları yıkacaksınız

Aşk yaşamınızda bağımsızlık ve özgürlük duygularına sahip olacaksınız. Heyecan verici ve geleneksel olmayan, sıra dışı kişilerle tanışacaksınız. Geleneklerine düşkün olan Başaklar, kurallarının dışına taşmaktan çekinirler. Ama bu yıl ilham veren Neptün size destek verecek.

Aşkta kişiliğinizin dışına çıkacak ve farklı kültür ve yapıda insanlarla arkadaşlık kuracaksınız. Aşkta yenilikleri deneyeceksiniz. Bu değişim nedeniyle isyankarlıkla suçlanacaksınız. Ama siz, ısrarla tavırlarınıza devam edecek ve kişiliğinizden ödün vermeyeceksiniz, hesap vermek size göre değil.

Rutinin dışında

Sadece pozitif değişimler değil, negatif konuları da yaşayacaksınız. Evli olan Başak burçları 9-28 Ocak arasında ilişkilerinde birtakım krizlerle yüz yüze gelecek. 15 Nisan-9 Mayıs arasında önemli kişiler hayatınıza girecek. 1 Eylül’den sonra kalıplaşmış aktivitelerin dışına çıkmaya eğilimli olacaksınız. Geçmiş yıllarda, sizi hayal kırıklığına uğratmış dostlarınıza karşı daha ilgili davranacaksınız. Artık dost çevrenize bakış açınızın değişecek ve ilişkilerinizde güven arayacaksınız.

AŞK RENGİNİZ: Beyaz, mavi, turuncu,sarı

İş

Her alanda pratik ve akıllısınız

Bolluk içinde bir yıl bekliyor sizi. Bolluk gezegeni Jüpiter, aile evinizi etkileyecek. Gelişen ufkunuzla büyük düşüneceksiniz, kazancınız artacak. Ama artan kazancınızla birlikte harcamalarınızdaki artış göze çarpacak. Ailenize maddi destek olacaksınız. Jüpiter mülk konusunda değişime işaret eder. Eskilerden kalan bir gayrimenkulünüz varsa elinizden çıkarmak isteyeceksiniz.

Başarılarınız sürecek Bazı Başaklar hizmet sektöründen iyi para kazanmaya başlayacaklar. Bu arada, yakın çevrenizden finansal destekler alacaksınız. Çünkü, değişim gezegeni Uranüs ve ilham veren Neptün’ün uyumlu açıları size destek verecek. Uranüs 9’uncu evinizde yıllarca kalacak. Yurt dışı ilişkilerinizi gündeme getirecek.

Finans konularına olan ilginizin azalmasıyla, hobi niteliğinde sizi mutlu edecek çalışmalara katılacaksınız. Bütün yıl başarınız sürecek. Finans gezegeni Venüs’ün hızlı hareketi, işteki başarılarınıza belli bir limit getirmeyecek. Çünkü başarılarınızın uzun soluklu olması çalışma evinizde birlikte hareket eden disipline eden gezegen Satürn ve bolluk gezegeni Jüpiter’in desteği ile gerçekleşecek.

BAŞARI RENGİNİZ: Kahverengi, bej, kemik rengi

Sağlık

Çabuk iyileşeceksiniz

Başak burcu olarak sağlığınız kuruntu derecesinde önemlidir. Bu yıl, sağlığınızla ilgili olan 6’ncı eviniz iyi etkiler veriyor. Sağlıklı yaşam ve diyetlerle yakından ilgileniyorsunuz. Sağlık gezegeniniz Uranüs, aşk gezegeniniz Neptün ile etkileşim içinde.

Bu son derece olumlu bir durum. Ayak bileklerinizle ilgili problemler gündeme gelebilir. İlham veren Neptün size çabuk iyileşme ile ilgili iyi etkiler verecek. Kışın ayaklarınızı sıcak tutup uygun ayakkabılar giyin. Stresten çabuk etkilendiğiniz için kendinizi koruyun.

SAĞLIK RENGİNİZ: Nefti yeşil, yağ yeşili, mürdüm, lila

YARIN: TERAZİ

Sıradaki haber yükleniyor...
holder