Filiz Özkol 'Aslan'lar için uğurlu bir yıl
HABERİ PAYLAŞ

'Aslan'lar için uğurlu bir yıl

Haberin Devamı

Aslan

24 Temmuz -21 Ağustos

Sevgili Aslanlar, bu yıl cesaret edemediğiniz konular yön değiştirecek, belki de farklı bir işe geçeceksiniz. Karşıt disipline eden Satürn ve bolluk gezegeni Jüpiter yılın büyük bir bölümünde ortaklıklar evinizde size eşlik edecek. İşyerinizde çıkabilecek aksiliklere karşı hazırlıklı olun. İlişkiniz ciddiyse önemli kararlar alabilirsiniz. Sağduyu ve sorumluluk duygunuz artacak. Eviniz değiştirmek isteyecek ve bulunduğunuz şartları beğenmeyeceksiniz. Siz Aslanlar için başarısızlık yoktur ve bu yıl en zor rolü üstlenmeniz biraz da suç sizin. 2021 size uğurlu gelecek.

Yönetici gezegeni: Güneş

Niteliği: Sabit

Rengi: Güneş renkleri, turuncu

Uğurlu günü: Pazar

Uğurlu sayısı: 1-4

Aşk

Eski aşkınızı düşüneceksiniz

Ayaklarınızı yerden kesecek bir aşka hazır mısınız? Önünüze çok güzel ve ilginç fırsatlar çıkacak. Siz özenli, duygusal ilişkilerden hoşlanıyorsunuz. Bazı Aslanlar olarak gireceğiniz topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayacaksınız. İş yaptığınız kişilerin size olan ilgileri hoşunuza gidecek ve bazılarınız eski aşklarıyla ilgili duygularını testten geçirecek.

Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri hayatınızdan çıkaracaksınız. İlişkilerinizi gözden geçirmenin tam sırası. Partnerinize daha çok zaman ayıracak, ona ilgili davranacaksınız. Sürprizler kapıda Bu yıl aşk hayatınız renkli seyredecek. Diğer tüm işlerinizi askıya alacaksınız.

Aşkta da işte de gücü sevdiğiniz için bu tür ortamlarda bulunmaya dikkat edeceksiniz. Ağustosta romantizme yatkın olacaksınız ve “Hayatımın aşkı” diyeceğiniz kişi karşınıza çıkacak. Zafer daima sizden yana unutmayın. Yeni yılda önemli kişilerle iş bağlantılarınız olacak. Önemli noktalarda olmayı seviyorsunuz. Gerekli şartları sağlayacaksınız.

Bulunduğunuz ortamlarda ses getirecek işlerin altına imza atarken özgüveniniz güçlenecek. Mayısta iş yaptığınız kişilerin duygusal yönleri ağır basabilir ama siz hep mantıktan yana olacaksınız. İşle aşkın birbirine karışması sizi yormayacak ama duygularınıza bir disiplin getireceksiniz.

AŞK RENGİNİZ: Turkuaz, siyah, bordo

İş

İnatçı olacaksınız

Yılın büyük kısmı kariyer gücünüzü her konuda göstereceksiniz. Yenilikler ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Bireysel düşüneceksiniz. Devam eden projelere hız verirken inisiyatif kullanacaksınız. Hayatınıza yeni katılacak kişilerle uyum içinde olacak ve fikir alışverişleri yapacaksınız. Pratik yaşama geçmesi imkansız konular, yeni dostlarınız sayesinde kolaylaşacak.

Hızlı düşünmeniz gerektiğinde dostlarınız size destek verecekler. Doğrularınızı savunurken inatçı olacaksınız. Yeni teklifler gelecek Beklentileriniz iletişimdeki aksamalar ve bürokratik sorunlar yüzünden sekteye uğrayacak. Bir dönem düşüncelerinizi saklayacak ve kendinize yöneleceksiniz. Yaşamınızı gözden geçireceksiniz.

Sosyal yaşamı sevmenize rağmen, yalnızlığı tercih edecek, her şeyin muhasebesini yapacaksınız. 15 Mayıs’tan sonra bolluk gezegeni Jüpiter karşıt finans evinize geçecek, para akışı başlayacak. İşinizi severek yapacaksınız, başarınız da artacak. Yeniliğe kapalıyken gelen teklifler kafanızı karıştıracak. “Hayır” demeden önce düşünün.

Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmaya çalışın. Koyduğunuz kurallardan siz bile sıkılabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere sert ve otoriter davranabilirsiniz. Çalışmalarınızda alışık olmadığınız şekilde hırslı olacak ve yakın çevrenizden ummadığınız yardımlar alacaksınız.

BAŞARI RENGİNİZ: Kırmızı, sarı, turuncu

Sağlık

Dikkatli beslenin

Aslan burçları olarak gerginlikten kaçının. Kendinizle ilgili değişimler, sizi mutlu edebilir. Kişisel zevkleriniz için yapacağınız başlangıçlar sizi sevindirecek. Yeme ve içme konusunda aşırıya kaçmamalısınız. Tansiyon probleminiz varsa kontrolleriniz yaptırın.

Beslenme konusunda gelişigüzel davranışlarınıza dikkat etmelisiniz, zehirlenmeye karşı tedbirli olun çünkü sindirim bozuklukları sizi yorabilir. Öfkelerinizi denetim altına almalı, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız. Ruhsal gelişiminize önem vermelisiniz.

SAĞLIK RENGİNİZ: Beyaz, deniz mavisi su yeşili, gümüş

Sıradaki haber yükleniyor...
holder