Filiz Özkol Aylık burç yorumları: 2021 Aralık
HABERİ PAYLAŞ

Aylık burç yorumları: 2021 Aralık

KOÇ

13 Aralığa kadar Merkür Güneşle birlikte ruhsal evinizde birlikte hareket edecek. Duygusal enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Düşüncelerinizden ödün vermek istemediğiniz için, baskıcı duygulardan nefret ettiğinizi çevrenize hissettireceksiniz. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacaktır. Yeni durum değerlendirmeleri içinde olacaksınız. Maddi konuların size kazandıracağı avantajlar üzerinde durmalısınız.4 Aralık’ta Güneş tutulması size yabancı ülkelerin kapılarını açabilir. Sorumlu olduğunuz alanlarda ciddi bir çalışma temposu ve konsantrasyon sağlayarak, zor şartlarda kazanım yeteneği sağlaması yönüyle öğretici etkiler verecektir. 22 Aralıkta Kariyer evinizdeki Güneşten olumlu etki alacaksınız. Çevrenize örnek olmayı başaracaksınız. Çevrenizi ve yaşam akışı konusunda ideallerinizle ilgili temel kişisel değişimler yaşayabilirsiniz. Düşündüğünüz konularla ilgili yolculuklara çıkabilir, eğitim amaçlı yer değiştirmeleriniz olabilir. Bazılarınız, pratik yaşama geçiremediğiniz hedefleri doğrultusunda uygulamaya geçebilirler. Bazılarınız ise yolculuklarda tanışacağı kişilerle yeni heyecanlara doğru yol alacaklardır. Gerçekleştirmeye çalıştığınız konularda iş kazalarına uğramamak için dikkat etmelisiniz. İstediğiniz hakimiyeti bu dönemde işlerinize aksettirebileceksiniz. Artık eski korkularınızı yendiğinizi ve enerjinizi ortaya çıkardığınızı göreceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendi içsel egonuzu daima tetikte tutacaksınız.

Haberin Devamı

BOĞA

Yönetici Gezegeniniz Venüs; Yatırım konusunda size önemli destekler gelecek. Yapacağınız çalışmalarda destek verecek. Yüksek enerjinizi kazanca dönüştürecek çalışmalar içine girmenizi ve para kaynaklarına daha kolay ulaşmanızı sağlayacak fırsatlar sunacaktır. Ortak çalışmalar, yolculuklar, idealleriniz ve yeni fikirler önem kazanacaktır. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlarken, eski alışkanlıklarınızdan kurtulmak isteyeceksiniz. Yaşama yeni bir tablo ile çıkmak isteyecek ve deneyimlerinizi genişleteceksiniz: Bu dönemde toplumsal reformistlerin çıkması sizin de yaşam felsefenizi etkileyecektir. Başka kültürler ve alanlar merak sahanıza girerken, denemediğiniz işlere girişebilir, iyi konumlara gelebilirsiniz. Biraz daha cesur olmalı ve size verilen sunumları iyi değerlendirmelisiniz. Amaçlarınızın saptırılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bu özelliğinizi çevrenize hissettireceksiniz.4 Aralıkta güneş tutulması karşıt finans evinizde gerçekleşecek. Girişimci ruhunuzun uzun vadelere yayılacağı başlangıçların temelini kuracaksınız. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Emlak alım satım konularına yatırım yapacak, kazançlarınızı ortak değerlendireceksiniz. Egolarınızın yüksek olduğu bu günlerde çevredeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak. Bu ay yeteneklerinizi fark ederek kendinizi geliştirecek meditasyon, ruhsal faaliyetler ve yaşam ötesi konulara ilgi duymaya başlayabilir, bu konularda çeşitli kaynak kitaplar araştırarak içsel dinginliğinizi sağlayacak çalışmalar içinde olabilirsiniz

Haberin Devamı

İKİZLER

Haberin Devamı

4 Aralıkta güneş tutulması karşıt ilişkiler evinizde gerçekleşecek. Duygusal karışıklığa neden olmak istemiyorsanız, partnerinizle çekişmek yerine onun duygularını anlamaya çalışmalısınız. Sosyal yaşantınız gelişmeye devam ederken, mevcut ilişkilerinizin uyumunu korumalısınız. Romantizm sizi saran duyguların başında olacaktır. Yaşamınızı kaliteli yaşamaktan yanasınız ve önünüze sunulan her türlü aşk fırsatlarını değerlendirmek isteyeceksiniz. 14 Aralıkta Mars karşıt evinizde ilerlemeye başlıyor. Çalışma yaşantınızla ilgili size hareket ve kıvraklık kazandıracaktır. Enerji potansiyelinizin hızlı seyretmesi nedeniyle, hızlı düşünecek ve hızlı kararlar alacak, huzursuz ve sabırsız olacaksınız. Başkalarını yargılama konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. İpin ucunu kaçırdığınız anlarda ise, kolayca kendinizi regüle edebiliyorsunuz. Bazı İkizler, uzun yıllar süren bir ilişkisini mutlu bir sona taşıyabilir ve evlenebilirler. Oldukça dikkat çekici olduğunuz bir aydasınız. Anlamlı ve iğneleyici sözlerinizle partnerinizi ve çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yaşam pencerenize açılan bütün güzelliklere önem vereceksiniz. Fakat, bu arada güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Ay içinde sağlık sorununuz görünmemesine rağmen, yaşadığınız yoğun duygular yüzünden strese bağlı tansiyon değişimleri yaşayabilirsiniz.. Derin düşündüğünüz konular bilinçaltınızı etkileyebilir. Meditasyon ve hafif jimnastik uzun yürüyüşler sizi daha da zinde yapacaktır.

YENGEÇ

4 Aralıkta Güneş tutulması çalışma ve sağlık evinizde gerçekleşiyor. Birçok açısal kuvvetin bir arada olduğu bu dönemdeki kozmik etkiler nedeniyle; sevdiğiniz bir iş alanında bulunmanız önem kazanıyor. Kabul gördüğünüz görmek sizi sevindirecektir. Seçtiğiniz konular amaçlarınıza ters düşmemeli ve yüksek enerjinizi ortaya koyarak engelsiz bir iş çıkarmalısınız. Çünkü beklediğiniz fırsatların karşınıza çıkmasıyla biraz şımarabilir ve çevrenize ters düşebilirsiniz. Çalıştığınız kişilerin iş disiplini ve iş ahlakına önem veriyorsunuz ve bu konuda haklısınız. Çünkü, bu dönemde hızlı ve yüksek hedeflerin peşinde olacağınız işleri tercih ederken, iş birliği yapacağınız kişilerin performansı önemli olacak. Derin felsefi yaklaşımlar içinde, çevrenizdeki kişilerle empati kuracaksınız. Sessiz, sakin bir şekilde fakat kesin yargılarla çalışırken, zor olan işleri başarabileceğinizi göstereceksiniz. Yöneticilik yapıyorsanız; birlikte çalıştığınız kişileri yapıcı bir şekilde eleştirerek daha mükemmel olmalarını sağlayacaksınız. İş disiplininin, düzenli bir yaşam için gerekli şart olduğuna inancınız, ileri vade de işlerinizi daha da olumlu kılacaktır. Sağlığınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız; dinlenmek için kendinize zaman ayırın, meditasyon, yogo ve spor gibi faaliyetlerle uğraşın. Metabolizmanızı yoracak yiyeceklerden uzak kalın Enerjinizi doğru kullandığınız zaman hiçbir problem çıkmayacağına emin olabilirsiniz. Stres ve olumsuz şartların midenizi ve sinir sisteminizi olumsuz etkilenmesinden kendinizi korumalı ve uyku düzeninizin bozulmamasına dikkat etmelisiniz.

ASLAN

4 Aralıkta güneş tutulması aşk ve sosyal evinizde gerçekleşiyor. Sosyal ilişkileriniz yoğunluk kazanırken, aşk yaşantınız canlanıyor. Mükemmel başarılar eşiğinde iken, sizi aşan konuların altına imza atıyorsunuz. Satürn karşıt evinizde ilerliyor. Şimdiye kadar fark edemediğiniz özelliklerinizi keşfedebilirsiniz. Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Ay’ın ilk yarısı, aşk yaşantınızda yoğunlaşacaksınız. Sosyal ilişkileriniz ve yaratıcılığınız ön plana çıkacak, enerjik işler ortaya koyacaksınız. Yoğun gezegenlerin etkisiyle büyük aşklar başlayabilir. Hatta yıllarca sürecek aşkların başlangıçlarını yapabilirsiniz. Bir türlü evlilikle sonuçlanamayan fakat sizi uzun zaman etkileyecek bir ilişkinin içinde olacaksınız. Bazıları ise, uzun yıllar süren arkadaşlıkları için evlilik kararı alacaklardır. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeniliklere açık bir dönemdesiniz. Fakat yine de dikkatli olmalısınız. Ayrıca, bu dönem fazla aşırıya kaçmamak şartıyla şans oyunlarına ilgi gösterebilirsiniz. Çünkü, sizi üzecek durumlarla da karşılaşmanız mümkün. 23 Aralıkta Güneşin çalışma evinize geçmesiyle günlük hayat temponuz canlanıyor. Bu günlerde karşılaşacağınız kişilere dikkat etmelisiniz. Enerjinizi istediğiniz konulara aktarabileceksiniz. Sağlık konusunda mide problemlerinize dikkat etmeli ve strese bağlı sindirim kramplarına karşı tedbirli olmalısınız. Yine kollar ve bacaklar çok önemli olacak. Yine bu ay ağır kaldırmamalı ve iskelet sisteminizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız. Düzenli spor yapın, uykunuza dikkat edin ve dinlenmeye özen gösterin. Fazla çalışarak vücudunuza yüklenmemelisiniz.

BAŞAK

4 Aralıkta aile ve yuva evinizde Ay tutulması gerçekleşecek. Merkür; size destek vermeye devam edecek. Uyumlu davranışlarınızla kişiliğinizi başarılı bir şekilde sergiliyorsunuz. Öğrenme kabiliyetinizin çok yüksek olmasından dolayı, bir çok konuda aynı anda aktivite göstereceksiniz. Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirleyecek ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yakın çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin enerjisinden faydalanabilirsiniz. Fakat ısrarcı tutum izlememeye çalışın, aksi taktirde aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinizle ilgili sabit düşünceler içinde olmanıza rağmen yapıcı yönlerinizin ortaya çıkmasına neden olacak. Mantık çerçevesinde olan istekleriniz paralel bir şekilde ilerliyor ve çalışmalarınızdan ödün vermek istemiyorsunuz. Odaklaşacağınız konularda başarılı bir çalışma içine girecek, pratik bir şekilde ele alacağınız konuları sonuçlandıracaksınız. Evinizle ilgili köklü değişimler yapabilirsiniz. Bazıları eşyalarını değiştirebilirler. Ev, alım-satım işleri ile uğraşabilir, satamadığınız bir gayri menkulünüz varsa elden çıkarabilirsiniz. Değer vermediğiniz size ait bir gayrimenkul değer kazanabilir. Bu dönem ailenizle ilgili uzun vadeli planlarınız olacak, başlangıçlar konusunda kendinizi yeterince cesur ve hedeflerinize kilitlenmiş göreceksiniz. Bazı Başak’lar, bir daha uzun yıllar dönmemek üzere bulunduğu ortamdan uzaklaşacaklar. Rutinleşmiş bazı şartların değiştiğini gözleyeceksiniz. Yaşamınızda etkisi uzun sürecek başlangıçlar için önemli bir dönem. iz. Ay içinde, sağlık sorununuz görünmemesine rağmen; yaşadığınız yoğun duygular yüzünden strese bağlı tansiyon değişimleri yaşayabilirsiniz. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız..

TERAZİ

Yılın son ayında gezegenlerin çoğu, horoskop dairesinin alt yarısında toplanıyor. Çevre ve aile ilişkilerinizde çevrenizin değerlendirmelerinden çok kendi inisiyatifiniz doğrultusunda davranışlar sergileyeceksiniz. Müdahale gerektiren tüm işlerde kendi çabalarınızla başarılı olacak ve günlük rutin çalışmalarınızı istekleriniz dahilinde gerçekleştireceksiniz. 4 Aralıkta Güneş tutulması iletişim evinizde gerçekleşiyor. Şimdiye kadar cesaret isteyen işler artık sizi bekliyor. Bir çoğunuz geriye baktığı zaman, artık yaşamınızın eskisi gibi olmadığını fark ettiniz. Bu değişimlerden hoşnut kalmadığınız günler oldu. Bazen sıkıldınız ve değişen şartlarınıza isyan ettiniz fakat yeni şartlara da çok çabuk uyum sağladınız. Çevrenizle ilgili büyük projelerinizi gerçekleştirmek için elinizde müthiş bir kozmik enerji var. Planlarınızı değiştirmek yerine, evrenin size sunacağı değişimden ne kadar yararlanacağınızı keşfedin ve fırsatları lehinize çevirmeye bakın. Çünkü büyük enerjilerin etkisi sizin isteklerinizin dışında gelişecektir. Bazı insanlar, yaşantınızdan belki de bir daha asla bir araya gelemeyeceğiniz şekilde çıkacaklar. Kardeşlerle ilgili süregelen sürtüşmelerin artık bir sonuca varması gerekiyor. Seçtiğiniz konularda ömür boyu sürecek başarıların altına imza atabilirsiniz. ır. Yaşam sürekli değişen bir olgu olduğuna göre, olumlu ve olumsuz etkilerin kalıcı olmadığını bilmeli ve her ne olursa olsun, değişimin getireceği güzelliklere teslim olmalıyız. Şimdiye kadar düşündüğünüz fakat bir türlü gerçekleştiremediğiniz projeleriniz varsa, bu dönemde başarı ile uygulayabilirsiniz. Çünkü işinize yarayacak tecrübeli kişiler çevrenizde olacaktır.. Yeni tanışacağınız kişilerle fikir jimnastikleri yapacaksınız.. Tartışmalarda arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz. Ayın ortasında kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Küçük molalara vererek dinlenmeyi özen gösterin.

AKREP

4 Aralıkta finans evinizde güneş tutulması gerçekleşiyor. Yılın bu son ayında maddi konular ve yakın çevre ilişkileriniz önem kazanacak. Ay’ın ilk haftası, oldukça hırslı ve aktif başlayacaksınız. Öğrenme kabiliyetinizdeki artışlar, önemli kararlar almanıza neden olacaktır. Bilginizi çevrenizle paylaşırken, kendinizi ispat etmek isteyeceksiniz. Bazılarınız kendinize her zamankinden çok daha fazla değer vereceksiniz. Uzun süredir isteklerinizdeki artışların sizi rahatsız ettiğini gördüğünüz için, artık bir an önce yaşama hızlı geçmek istiyorsunuz. İşinizle ilgili başarılarınız tavan yapacak ve kazançlarında artışlar söz konusu olacak. Maaşınızla ilgili talepleriniz için bu dönemde görüşme yapabilirsiniz. Daha iyi bir kariyer elde edecek yeni anlaşmalar peşinde olacaksınız. Beklediğiniz terfileri almak için olumlu çabalarınız sonuç getirecek. Parasal hareketlerin hızlı gelişeceğini gösteriyor. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Maddi kazançlarınızda açılımlar söz konusu olacak. Finans konularında yeni fikirler ve beklediğiniz haberlere kavuşacaksınız. İç dünyanızda her şeyi abartabilirsiniz. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. Ani hareketlerden etkileneceksiniz. Birçok sorun üst üste gelecek ve sorumluluk duygularınızın yoğun olmasından dolayı çok gergin olacaksınız.

YAY

4 Aralıkta Güneş tutulması kişisel evinizde; güçlü bir performans sergilemenize neden olacak. Yeteneklerinize güveniyorsunuz. Kendinizi ispat edecek çalışmalar içindesiniz ve egonuzu ön plana çıkaran tavırlarınızın alkışlanması için çevrenizden olumlu tepkiler bekliyorsunuz. Güneş düşüncelerinizde oldukça aktif ve hızlı olmanızı sağlayacaklar. İşlerinizi kendiniz takip etmek istiyor ve hiç kimseye güvenmiyorsunuz. Çevrenizle birlikte ortak hareket edeceğiniz çalışmalar içinde olacak, sosyal yapınızı destekleyici işler yapacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak. Size hem para kazandıracak hem de kişisel ilişkilerinizi destekleyecek işler yapacaksınız. Arkadaş çevrenizden faydalanacak ve onlarla sanatsal çalışmalar içinde olacaksınız. Hobileriniz de kazanca çevirmek için tam zamanı. Bir an önce kolları sıvamalı ve önünüzün açılmasını sağlamalısınız. Çevresel koşulları doğru kullanmalısınız. Ayın sonunda size değişik iş teklifleri gelecektir. Sürpriz koşullarda gerçekleşecek olan bu teklifler karşısında oldukça şaşıracaksınız. Düşünüyor ve yaşama geçiriyorsunuz. Hırslarınızın siz yönlendirmesine izin vereceksiniz. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Her şeye rağman, duygularınızla enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Değişik duygularla hareket edeceksiniz. Her türlü hareketin altında değişik anlamlar arayacak ve tatmin olma duygusu içinde yaşayacaksınız. Hırslı ve atak davranarak, düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda ısrarcı davranacaksınız. Siz dengenizin bozulmasından yana değilsiniz. Özellikle aşk ve evlilik konuklarında sorunları büyütebilir ve gereksiz tartışmalara neden olabilirsiniz Uzun süredir kronik bir beraberliğiniz varsa, artık bu ilişkinin geleceği hakkında bir şeyler yapmanız gerekiyor. Sonlandırmanız gerekiyorsa, bitirmelisiniz. Büyüyen sorunlar yüzünden kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli ve enerjinizi yerli yerinde kullanmalısınız. Tansiyon ve dolaşım bozukluğu yaşayabilirsiniz. Çarpıntılar ve kansızlıkla ilgili sorunlar gündeme gelebilir.

OĞLAK

Yılın bu son 4 aralık tutulmasında özel çabalarınız önem kazanacak. Fakat, olaylar karşısındaki duygusal tepkilerinizin derecesini iyi ayarlayarak günlük yaşantınızdaki dengeleri bozmayacaksınız. Güven duygusunun, maddi olanaklarla paralel geliştiğini bildiğiniz için, bu konuda farklı düşüncelere sahipsiniz. Hem para harcamayı seviyor bir yandan da yatırımlarınızı yönlendirmek ve paranızı çoğaltmak için çalışmak istiyorsunuz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir ay içindesiniz. Başarılı olmanız için her türlü doneye sahipsiniz. Fakat, iş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. Şimdiye kadar uğraşmadığınız konulara karşı ilginiz artacak. Bu kadar yoğun bir gezegen topluluğundan hem olumlu, hem olumsuz etkiler almanız son derece doğal bir yaşam süreci olmalıdır. Çoğu kez, kendi enerjinizin içinde boğulma ve alabora olma riski yaşayabilirsiniz. Fakat, sizin gibi mantıklı ve olaylara akılcı bir şekilde yaklaşan biri için bu yoğunluğunu altından kalkmak zor değildir. Uzak yollarla ilgili planlarınız gözden geçirecek ve gerekli görüşmeleri gizlice sağlayacaksınız. Amaçlarınıza uygun olanı sizin için önemli olacak. Enerjinizi doğru kullanmak adına doğru işler yapmak istiyorsunuz. Dış görünüşünüze yansıtmak istemediğiniz kendi doğrularınız var. Başkalarının fikrine saygılı gibi davransanız bile, en son final fikir size ait oluyor. 5 Aralık’ta, tutulma nedeniyle , iş yaşantınızda ortak çalışmaların semeresini görebilirsiniz. Özellikle, iş yaşantınızda sizi besleyecek düşüncelere sahip kişilerle çalışmak istiyorsunuz. Kendinizden emin tavırlar içinde olacaksınız. Engeller sizin için bağlayıcı olmayacak. Üstelik finans konularıyla ilgili gizli projeleriniz mevcut. Bunları cesurca yaşama geçirebileceksiniz Size destek verecek olayların altını çiziyor ve kısa sürede sabırlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz.. Kronik rahatsızlığınız varsa, Güneş’in ve Satürn’ün verdiği destekle, sağlığınıza kavuşacaksınız.

KOVA

4 Aralıkta değişim ve yenilikler konusunda size destek verecek olan güneş tutulması gerçekleşecek. Bu ay kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Kafa dostluğu yapabileceğiniz ve sizi eğlendirecek, konuşmalarıyla oyalayacak arkadaş grupları ile görüşeceksiniz. Bu kişiler, kalabalık ortamlarda ve eğlence dünyasında tanışacağınız kişiler olacaktır. Finans konularında size fikirler verecekler, akılcı ve mantıklı yaklaşımları ilginizi çekecektir. Onlarla ortak aktiviteler gerçekleştireceksiniz. Özellikle, bekledikleri kariyere bu sene kavuşuyorlar. Yılın son ayında, onlara verilecek şansı değerlendirmeleri sonucunda yaşamda hak ettikleri güzelliğe kavuşacaklar. Yönetici gezegenleri Uranüs’ün; daha yıllarca Boğa burcunda kalması, onların sanatsal ve yaratıcı yönlerini güçlendirecektir. Fazla akılcı yaşayan Kovaların, artık yaşamdan daha fazla zevk alacak süreçler içinde olmaları gerekiyor. Finans konularında bir çok sürpriz onları bekliyor ve yıllardır arzuladıkları pozisyonlara bu yıl ulaşacaklar. Yılın son ayında arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinizle, gireceğiniz topluluklar önem kazanacaktır. Belki de yeni yıla farklı ortamlarda değişik bir grupla girmeye hazırlanıyorsunuz. Cazip ve çekici bir konumdasınız. Gözler sizin üzerinizde ve bulunduğunuz ortamlarda ilginç konuşmalar yapıyorsunuz. Çevrenizi kolayca etki altına almayı başarıyorsunuz. Duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Statünün çok önemli olduğunu hissediyorsunuz. Artık değişim zamanınızın geldiğini, yıldızlar yaptıkları etkileriyle size belli ediyorlar. Yakın çevreniz gittikçe artacak yeni dostlarınızı evinizde ağırlayacak ve onlarla gecenin geç saatlerine kadar sohbet etmek hoşunuza gidecek. Bazılarınız, yeni yıla yeni aşkları ile girecekler. Bu ay, sağlık konusunda kemiklerinizi ve iskelet sisteminizi korumalısınız. Ağır kaldırmamalı ve spor yaparken dikkatli olmalısınız.

BALIK

Bir yılı geride bırakmanın yorgunluğunu üzerinde taşıyorsunuz. Yılın bu son ayında, toplumsal hareketlenme devam ediyor ve siz hala kendinizle ilgili aşama kaydediyorsunuz. Gücünüzün yükseldiğiniz görmek ve kendinize tepeden bakmak hoşunuza gidecek. Bu arada manevi bir şekilde huzur duyduğunuz işleri yapmak istiyorsunuz. 4 Aralık güneş tutulması kariyer ve meslek evinizde gerçekleşiyor. Geçen ay başlayan aktivite bu ayda devam edecek. Cazip ve çekici bir konumdasınız. Gözler sizin üzerinizde, bulunduğunuz ortamlarda ilginç konuşmalar yapıyor ve çevrenizi kolayca etki altına almayı başarıyorsunuz. Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Bu ay, yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Engelleri hızlı bir şekilde atlatırken, yetkinizi kullanacağınız mesleklerde başarılı olacaksınız. İş vereninizle ilişkileriniz yoğun ve uyumlu ilerleyecek. Bazılarınız mesleki evlilikler yapabilirsiniz. Konuşma kabiliyetinizi iş konularında başarılı bir şekilde kullanacaksınız. İşinizle ilgili konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. İletişim konusunda oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal bir çekim meydana gelebilir. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken, yaşama daha keskin bakacaksınız.. İşinizi iyi yapacak ve farklı fikirlerle dikkat çekeceksiniz. Bu ay, Eski bir rahatsızlığınız nüksedebilir. Bir arkadaşınız operasyon geçirebilir veya onu hastanede ziyaret edebilirsiniz. Dostlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Dişler, dizler, kemikler bu ayın dikkat edilmesi gereken organlarınız. Uyku düzeniniz önemli. Çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz. Böbrekleriniz için bol suyu ihmal etmeyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder