Filiz Özkol ‘Başak’lar aşkı uzaklarda bulabilir
HABERİ PAYLAŞ

‘Başak’lar aşkı uzaklarda bulabilir

BAŞAK

22 Ağustos/23 Eylül

Yönetici gezegeni: Merkür

Elementi: Toprak

Niteliği: Değişken

Rengi: Mavi, yeşil tonları

Sevgili Başak burçları, yorgun bir yıl geçirdiniz. Disipline eden Satürn ve bolluk, bereket gezegeni Jüpiter, iş hayatınızı, günlük yaşam temponuzu hep yokuşa sürdü. İlham veren Neptün kafanızı karıştırdı. Değişim gezegeni Uranüs ve köklü değişimler gezegeni Plüton güzel açılarıyla sizi dengeledi. Kazançlar ve seyahatler sizin için vazgeçilmez oldu. 2022 yılında yine duygusal konularda devrim sizi bekliyor. Jüpiter yılın ilk 6 ayında sizi heyecanlandıran küçük maceralara sürükleyecek. Hazır olun ve kemerlerinizi sıkın.

Haberin Devamı

AŞK

Seçim yaparken özenli olun

Ocak ayında karşıt evinizde ilerleyen Jüpiter’in önemli desteği sayesinde ilişkileriniz güçlenecek. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışması geçici aşkları da gündeme getirebilir. Disipline eden Satürn, hayatınızın sorunlarını testten geçirmeye devam edecek.

Şubat ayında karşıt evinizde Neptün var. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçin, zaman kaybettirecek ilişkilerden kaçın. Mart ayında aşk gezegeni Venüs hayatınızı canlandıracak, çevreniz kalabalıklaşacak. Nisan 2022’de uzak ülkelerle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için önemli bir dönem başlayacak.

Şüpheci olabilirsiniz

Hazirana özellikle dikkat etmelisiniz. Herkese şüphe içinde bakacağınız için, bir ilişkiniz varsa onu suçlayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi baskıcı tavırlarınıza dayanamayarak, ilişkinizi gözden geçirmek için sizden uzaklaşabilir. Ağustos 2022’de aşk ve sosyal evinizde Plüton retro yapacak.

Girdiğiniz topluluklarda gizemli, çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Ortaklıklar, aşk ve iş ilişkilerinizdeki isteklerinizi kabul ettirme konusunda kararlı bir tutum izleyeceksiniz. Eylül ayında Uranüs ve ay düğümü 9’uncu evinizde iletişim halinde.

Yurt dışından gelen biriyle tanışıp partnerinizin memleketine yerleşebilirsiniz. Bazılarınız şansını denemek isteyecek. Hata yapmaya müsaitsiniz ama bu tür değişimler size tecrübe kazandıracak. Ekim ayında aşk hayatınız için hassas bir dönem. 22 Aralık’tan sonra Güneş, Venüs ve iletişim gezegeni Merkür hayatınıza renk getirecek.

Haberin Devamı

İŞ

Yaratıcılığınız artıyor

10 Ocak’ta yeni ay iletişim evinizde doğacak ve kendinize güveneceksiniz. Şubatta işinizle ilgili konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. Başarılı çalışmalara imza atacak, manevi tatmin sağlayacaksınız. 6 Nisan’dan sonra Venüs finans evinizde.

Emlak satın almak istiyorsanız sağlam olmasına dikkat edin. Mayıs size yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz çalışma alanları verecek, olumlu enerjiler alacaksınız. Haziranda Satürn çalışma evinizde ilerleyecek. Bu dönem sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın, başarı sizinle. İş teklifi gelebilir Temmuzda Jüpiter ve savaşçı Mars, değişim ve finans evinizde ilerleyecek.

Paranın nasıl değerlendirileceği konusunda sağduyulu davranışlar sergileyeceksiniz. Jüpiter bu yıl size çok şeyler kazandırırken, bazı konularda yüzeysellik de getirecek, dikkatli olun. Ekim ayında finans evinizde Merkür ve Venüs birlikte hareket edecekler, hedeflerinize ulaşacaksınız.

Haberin Devamı

25 Ekim’de Güneş tutulması iletişim evinizde olacak. Karşılaştığınız kişilerin iç yüzünü görmek sizi rahatsız edebilir. 8 Kasım’daki dolunayla birlikte 9’uncu eviniz Boğa’da Ay tutulması gerçekleşiyor. Yabancı ülkelerden gelen eğitim ve iş tekliflerini kabul edebilirsiniz.

SAĞLIK

Tansiyonunuza dikkat edin

2022 Ocak’ta baş bölgenize özen göstermelisiniz. Şubatta en önemlisi uyku düzeniniz olacak. Kendinizi az yemeğe ve spora alıştırmanız şart. Mart sizi sağlıklı olmaya çağırıyor. Nisanda dişler, dizler, kemiklerle ilgili sorunlar görülebilir. 16 Mayıs’ta iletişim eviniz Akrep’te Ay tutulması var, bu da sizi enerjik yapacak.

Ağustosta dolunay sağlık evinizde gerçekleşecek, yorgun bir ay Başak’ları bekliyor. Duygusal çelişkiler yaşadığınızda sinirleriniz zarar görüyor. Eylülde yoğun duygular yüzünden strese bağlı tansiyon sorunlarıyla boğuşabilirsiniz. Bu sırada sporu ihmal etmeyin. Birlikte çalıştığınız kişilerin pozitif insanlar olmasına özen gösterin.

YARIN: TERAZİ

Sıradaki haber yükleniyor...
holder