Filiz Özkol Bilinçaltımız testten geçiyor
HABERİ PAYLAŞ

Bilinçaltımız testten geçiyor

Bilinçaltımız, gerekli disiplini sağlayacak ve çözümü zor olan konuların sabırlı bir şekilde irdelenmesi, olayların alt yapısını oluşturacak farklı bir uyarıyı da beraberinde getirecektir. Ayrıntılar canımızı sıkıyor. Hafızamızı yeniden kurgulayacağız. Yaşamla yüzleşmemiz devam ediyor. Kendimizi sınıyoruz. Sınırlarımıza son noktayı koyacağız.

KOÇ

İKNA GÜCÜNÜZÜ KULLANMALISINIZ

Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde, ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda oldukça başarılı davranıyorsunuz. Girdiğiniz topluluklarda dikkat çekiyorsunuz. Bu günlerde duygusal davranışlar gösterip, bazı kişilerle aranızda istenmeyen durumlar ortaya çıkarabilirsiniz. Sözlerinize hakim olmak size çok şey kazandıracak.

Haberin Devamı

BOĞA

GİRİŞİMCİ YÖNÜNÜZ ORTAYA ÇIKIYOR

Kaliteli yaşamayı sevdiğiniz için, seçimlerinizi de bu yönde kullanıyorsunuz. Düşüncelerinizi hiçbir şekilde değiştirmek istemediğiniz için, sizi ikna etmeleri zor oluyor. Duygusal olmaktan çok, mantığınızla davrandığınız için hatalarınızdan asgari bir şekilde zarara uğruyorsunuz. Atılımcı yönlerinizin ortaya çıktığı dönemlerden birini yaşıyorsunuz. Yeni tanışacağınız kişilerle duygusal bağlar kuracaksınız fakat sonu gelemeyecek.

İKİZLER

TERCİHLERİNİZİ DOĞRU YAPMALISINIZ

Arkadaşlarınızla bir araya gelerek, yeni projeler üzerinde çalışmak isteyeceksiniz. Partnerinizden istediğiniz desteği almanıza rağmen, kendi aklını beğenen ve hareketlerinden ödün vermeyen bir kişisiniz. Bulunduğunuz ortamlarda özgürce davranacak ve düşüncelerinizi rahat bir şekilde ifade edeceksiniz. Uzun zamandır ara verdiğiniz konular gündemde olacak. Tercihlerinizi zorlayacak.

YENGEÇ

TARTIŞMALARDAN UZAK KALMALISINIZ

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmalı ve içsel dinginliğinize önem vermelisiniz. İş yerinizde, kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Sizi rahatlatan ve kişiliğinizi vurgulayan işler için her türlü çılgınlığa hazırsınız.

Haberin Devamı

ASLAN

İDDİALI DAVRANMAK SİZE YAKIŞIYOR

Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu, çevrenize ispat edeceksiniz. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz. Yaratıcılığınızı kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Çevrenizdeki şartları değiştirerek, kendi bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Ortaklıklar konusunda zorlanmanız işe yarayacak. Sosyal aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız. Israrcı olmanız, sayesinde cesaretinizi ve yeteneklerinizi zekanızla birleştirerek hedefe ulaşacaksınız.

BAŞAK

DUYGUSAL HATALARA AÇIKSINIZ

Duygusal hatalar yapmaya müsait bir dönemdesiniz. Farklı düşünceleriniz yüzünden otokontrol sınırlarınızı denetlemek zorunda kalacaksınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için kendinizi korumaya alacaksınız. Partnerinizle maddi kazançlarınızı birleştirebilir, size gelir sağlayacak çalışmalarda bulunabilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ

YORUM YAPMAK İSTEMİYORSUNUZ

Karşınızdaki kişileri incitmekten çekindiğiniz için fikirlerinizi açıklamakta zorlanabilirsiniz. Fedakarlıklarınızın karşılık görmeyeceğini zannederek susmayı tercih ediyorsunuz. Fakat, yardım etme duygunuz oldukça yoğun olduğu için birlikte çalıştığınız kişilerin, işlerini kolaylaştırmak için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız. Performansınızı güçlü bir şekilde sergiliyorsunuz.

AKREP

MESLEKİ SORUNLARA DİKKAT

Mesleki konularda sorun çıkabilir. İşinizi büyütmek istiyorsanız, yapacağınız işlerde abartıya gitmeden, doğal akışı içinde süreçleri aşmaya çalışın. Kendinizle ilgili acele kararlar vermemeli ve sizden yaşça büyük kişilerle tartışmaya girmemelisiniz. Çevrenizden gelebilecek yeni fikirlere kapalı olurken, işinizle ilgili bazı konularda aile baskısına maruz kalabilirsiniz. Durgunlaşan ilişkilerinizde görmeniz gereken detayları yakalayacaksınız.

YAY

YENİ ŞARTLARA HAZIR OLUN

Beklediğiniz ve değiştiremediğiniz konumunuz sizi zorlasa da şekil değiştirecektir. Yeni bir iş ve yeni şartlara göre kendinizi hazırlamalısınız. Mars, geri hareketini yaparken dikkatli olmalısınız. Gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Aileniz bu konuda size destek vermek yerine zorlayıcı kurallarla karşınıza çıkacak.

OĞLAK

ÇEVRENİZE GÜVENMİYORSUNUZ

İş konusunda çıkabilecek bazı aksilikler karşısında hemen paniğe kapılmayın ve değişen şartlara uyum göstermeye çalışın. Hayal kurmak iyidir ama fazlasının zarar olduğunu bu hafta Satürn, Jüpiter ve Plüton birlikte hareket ederek size hissettirebilir. Karşılaştığınız her ilginç kişiyle, mesleki konularda dertleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde toplumsal egolarınızı sergilemek isteyeceksiniz. Düşüncelerinizi gizleyecek ve çevrenize güvenmeyeceksiniz.

KOVA

HIRSLI YÖNÜNÜZ ORTAYA ÇIKIYOR

Olumlu bir enerji içinde olmanızdan dolayı, fırsatların ayağınıza gelmesi karşısında şaşırabilirsiniz. Kendinize güveniyorsunuz ve karşı cins üzerinde etkilisiniz. İş çevrenizde başlayan dostluklar ve aşklar daha da pekişecek. Fiziksel, mantıksal ve ruhsal açıdan güçlü olmak istediğiniz bu dönemde, bazı sabit düşünceleriniz yüzünden aşırıya kaçabilirsiniz. Hırslı tarafınız ön plana çıkıyor. Açılımlarınız konusunda, dikkatli davranmalısınız.

BALIK

SON SÖZÜ SİZ SÖYLEYECEKSİNİZ

Para girişi ve çıkışı hızlanacağı için finans hayatınızdaki karışıklığı dengelemek zorunda kalabilirsiniz. Hırslarınızı ve para harcama tutkunuzu dizginlemek zorundasınız. Girişimde bulunduğunuz çalışmaların geri dönüşümlerini hesaplarken, zihniniz çok daha rasyonel çalışacak ve bilgilerinizi pratik bir şekilde ortaya dökeceksiniz. Her işte son sözü siz söyleyeceksiniz. Miras ve benzeri olaylardan para sahibi olabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder