Filiz Özkol Bu hafta gözlemciliğimiz artıyor
HABERİ PAYLAŞ

Bu hafta gözlemciliğimiz artıyor

Duygusal konularda gerilimli olduğumuz bir hafta. İsteklerimizi çevremize yansıtırken, kişisel egolarımız gündeme gelecek. Gözlemci yönlerimiz ortaya çıkıyor.

KOÇ

İLETİŞİMİNİZ MÜKEMMEL

İletişim konusunda başarılısınız. Her konuda yaratıcı yönlerinizi anlık olaylardan etkilenerek yeniden şekillendirebiliyorsunuz. Özverili davranışlarınız takdir görecek. Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak çalışmalarınızın altında parasal detaylar yatıyor.

BOĞA

DUYGUSALLIKTAN UZAK DURUN

Bu hafta seyahat planları için uygun bir dönem. Birçok alternatifin gündem kazanması aklınızı karıştırabilir. Yaşamınızdaki olayları esnetmek isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru haklı olduğunuzu görmek, sizi biraz daha rahatlatacak.

Haberin Devamı

İKİZLER

ENERJİNİZ MÜKEMMEL

Çevrenizi etkilemek için bundan daha uygun bir hafta bulamazsınız. Sözlerinizi akıcı, düşüncelerinizi süsleyerek karşı tarafa aktarabiliyorsunuz. Her şeye yetişmek zorunda olmadığınızı bildiğiniz halde maddi taleplerinizin tavan yapması sizi daha çok çalışmaya sevk ediyor.

YENGEÇ

ISRARCI OLMAKTAN VAZGEÇİN

Kararsızlık yaşadığınız anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Sizi ilgilendiren tüm konulara kendinizi verecek ve başarınızı ortaya çıkaracaksınız. Israrcı davranışlarınızın altında geleneksel tavırlarınız var.

ASLAN

ENERJİNİZİ DOĞRU KULLANIN

Birçoğunuz, arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Hedeflerinizde yalnızca egolarınızı kullanacaksınız. Hırslı yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjinizi doğru kullanmalı, insanlara karşı baskıcı davranmamalısınız.

BAŞAK

KIRGINLIKLARI UNUTUN

Olayların hem içinde, hem de dışında kalabilen ender kişilerdensiniz. Tarzınızı ortaya koyarken etki altında kalmak istemiyorsunuz. Çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirirken mutsuz olduğunuz olaylardan kendinizi soyutlayacaksınız.

TERAZİ

ÇATIŞMALARDAN KAÇINMALISINIZ

İletişim konusunda güçlü bir yeteneğiniz var. Karşınızdaki kişiyi kolaylıkla etkiniz altına alıyorsunuz. Bu hafta daha orta bir yol izleyerek, zaten problem olmaması gereken bir konuyu sonuca ulaştıracaksınız. Fikir çatışmalarından uzak kalmayı başarmalısınız.

Haberin Devamı

AKREP

GÜCÜNÜZ TESTTEN GEÇİYOR

Gücünüzü testten geçiriyorsunuz. Venüs’ün size yapacağı gizli yardım jestleri olduğunu fark ettiğinizde manevi duygularınızın daha da güçlendiğini göreceksiniz. Ani ve hoş sürprizlere hazır olun. Yolunuzdaki bazı engellerin kendiliğinden yok olduğunu anlayacaksınız.

YAY

ENERJİK VE HIRSLISINIZ

Geçmişi gözden geçirmenin tam zamanı. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir. Kendinizi enerjik ve hırslı hissetmeniz, hatalara neden olabilir. Sakin davranırsanız kazanacaksınız.

OĞLAK

YALNIZLIĞINIZI SEVİYORSUNUZ

Uzun süredir yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz ve işlek zekanız sayesinde engelleri aşacaksınız. Yalnızlığı tercih edeceğiniz bir hafta. Aklınız çok karışık, dikkatli olmalısınız.

KOVA

ŞANS SİZDEN YANA

Bu dönem bazı sorunların su üstüne çıkması sizi üzmemeli. Yaranız fazla derinleşmeden sorunlarınıza istediğiniz gibi çözüm bulmanın yollarını araştıracaksınız. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacak.

Haberin Devamı

BALIK

SEZGİLERİNİZ YİNE MUHTEŞEM

Sezgileriniz size başarılarınız konusunda yardımcı olacak. Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Artık eski korkularınızı yendiğinizi ve enerjinizi ortaya çıkardığınızı göreceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder