Filiz Özkol Bu hafta hesaplı davranmalıyız
HABERİ PAYLAŞ

Bu hafta hesaplı davranmalıyız

Yaratıcılığınızı çok iyi kullanacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Maddi konularınız üzerinde özenle durmalı ve hesaplarımızı dikkatli bir şekilde planlamalıyız. Risk alma konusunda acele etmemeliyiz. Arkadaşlık ilişkilerimize yargılayıcı bakmamalıyız. Yaşamın görünmeyen bazı detayları gözümüze çarpacak. Paylaşım içinde olduğumuz kişilerle yeni fikirler üreteceğiz.

KOÇ

DUYGULARINIZ KARIŞIYOR

Duygularınızda geçmişten kaynaklanan bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Geçici olan o günkü gerilimli halinizi fazla önemsemeyin. Hayatınızı düzenlemek için önemli fırsatlar, önünüze kaliteli bir şekilde sunulacak. Güçlü gruplar içinde olma arzusu ile, arkadaşlarınızla bütünleşmeyi sağlayacak işler peşinde olacaksınız. Seçeceğiniz arkadaşlarınızın çalışma hayatınızda size fayda sağlayacak tarzda olmalarına dikkat ediyorsunuz. Platonik bir aşka da hazır olun.

Haberin Devamı

BOĞA

MANTIKLI OLMAK İŞE YARAYACAK

Ailenizde esen sıcak havaya rağmen, çevrenize de kayıtsız kalmayacaksınız. Yine de, yeniliklere atlamadan biraz beklemelisiniz. İç dengenizin size fazlasıyla gerekli olduğu bir dönem. Mantıklı olmak işe yarayacaktır. Mesleki konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. Haksızlıklar konusunda, adaletli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. İsteklerinizi içinizde bastırarak, sosyal ve iş yaşamınıza yoğunlaşacaksınız.

İKİZLER

ÖNEMLİ KARARLARINIZ GÜNDEMDE

Bulunacağınız ortamlarda anaç ve koruma duygularınız ortaya çıkacak ve kendinizi çevrenizle bütünleşmiş hissedeceksiniz. Arkadaş gruplarınızı değiştirerek yeni bir çevreye gireceksiniz. Belki de, uzun süredir bir türlü kopamadığınız bir arkadaşınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Güvendiğiniz ve tanıdığınızı zannettiğiniz bir arkadaşınızdan zarar görebilirsiniz. Önemli kararlar arifesindeyseniz, kararlarınızı çekinmeden vereceksiniz.

YENGEÇ

HAYAL KIRIKLIKLARINA YATKINSINIZ

Bu tarihlerde hislerinize yönelmeli ve değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için fırsatları değerlendirmelisiniz. Beğendiğiniz kişiye karşı duygularınızı gizleyeceksiniz. Çünkü kırılmaktan korkuyorsunuz. Yanlış anlaşılmak istemediğiniz için, aşkınızı içinizde yaşamak isteyebilirsiniz. Kişileri gözünüzde büyütmenin bir anlamı yok. Çalıştığınız kişilerle iş birliğiniz artıyor. Ani gelişen olaylar karşısında tepkinizi koyacaksınız.

Haberin Devamı

ASLAN

YARATICILIĞINIZA GÜVENMELİSİNİZ

Yaratıcılığınızı çok iyi kullanacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Sorumluluklar sizin üzerinizde yoğunlaşacak. Bazı karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmeniz gerekebilir. Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok. Farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat duruma hakim oluyorsunuz. İnsanlar sizden etkilenirken, karşı çıkamıyorlar. Hedefleriniz doğrultusunda bilinçli hareket etmenin vereceği avantajlı günler sizi bekliyor.

BAŞAK

ROMANTİK GÜNLER SİZİ BEKLİYOR

Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Kendinizi yıpratmadan hareket etmelisiniz. İmkansız gibi görünen olayları başaracaksınız. İlişkilerinizi denetlemek zorundasınız. Baskıcı tavırlarınızın onları üzmesine rağmen, siz hiç kimseye taviz vermek istemeyeceksiniz. İlişkilerinizde yapıcı, güçlü, fakat denetleyici olacaksınız. Aşk yaşamınızda yoğun bir etkileşim içine gireceksiniz. Partnerinizle birlikte romantik günler sizi bekliyor.

Haberin Devamı

TERAZİ

AKILLI DAVRANIYORSUNUZ

Zihinsel faaliyetlerinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtacaksınız. Karşınızdaki kişiler, bu kadar yoğun bir projeyi nasıl yapılandırarak ortaya çıkardığınıza şaşırabilirler. Çevrenizde sizin bilgeliğinizden faydalanacak çok kişiye önderlik yapacaksınız. Özellikle maddi konularda hiç kimsenin aklına gelmeyen konularda büyük paralar kazanabilirsiniz. Yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Onunla birlikte sosyal aktiviteler çerçevesinde grup toplantılarına katılacaksınız. Çevrenizi genişletecek yeni tanışmalar partnerinizle birlikte size yeni ufuklar açacak.

AKREP

KENDİNİZİ BEĞENİYORSUNUZ

Kişiliğiniz ve tavırlarınızla çekiciliğinizi ortaya koyuyorsunuz. Odaklanacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda cesaretli davranıyorsunuz. Bilinçaltınızda takıntı halinde bulunan ideallerinizde yoğunluk yaşayacaksınız. Gizli planlar ve eski arkadaşlarınızla yapılan düşünce jimnastikleri bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Bu dönemde daha fazla enerji sarf etmeniz gerekecek. Fanatik düşünceler içinde sıkışabilirsiniz.

YAY

OLDUKÇA TEMKİNLİSİNİZ

Yenilikler konusunda temkinli olmalısınız. Beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, daha önce üzerinde yoğunlaştığınız konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Ortak dostlarınızla birlikte, iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Sosyal adalet duygularınızın atağa kalkmasıyla, grup toplantılarınızda haksızlıkları yerici konuşmalar yapabilirsiniz.

OĞLAK

TEPKİSEL DAVRANIYORSUNUZ

İçsel anlamda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Sizin doğru düşünceleriniz çevrenizde şok etkisi yaratabilir. Kişiler üzerindeki izlenimleriniz sizi üzebilir ve kendinizi çevrenize kapatabilirsiniz. Dikkatli olmanız gereken bir dönem. Yenilikler konusunda temkinli hareket edeceksiniz. Çevrenizdeki kişiler alışkanlıklarınız konusunda tepkisel davranabilirler fakat düşüncelerinizi inatla savunduğunuz için yetersiz kalacaklar.

KOVA

DERİN DÜŞÜNCELERDESİNİZ

Bazı karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmeniz gerekebilir... Düşüncelerinizi akıcı bir şekilde ifade etmenizi sağlarken, ikna yeteneğinizin etkin olmasını gündeme getirecek ve istekleriniz doğrultusunda uygulamalar yapacaksınız. Derin düşünceler içinde olmanız, analiz yeteneğinizin güçlü olması, çevrenizin ilgisini çekecek. İlişkilerinizde yapıcı, güçlü, fakat denetleyici olacaksınız. Eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

BALIK

GÜCÜNÜZÜN FARKINDASINIZ

Ortak kazançlar konusunda gerginlikler yaşayabilirsiniz. İhtiyacınız kadar alışveriş yapın. Hedeflerinizde yalnızca egolarınızı kullanacaksınız. Gelecek kaygılarınız yüzünden çok daha fazla çalışacaksınız, yeni projeleriniz ortaya çıkacak. Yardımsever bir kişiliğiniz var. Bu yüzden, karşılık beklemeden vermekten hoşlandığınız için çevreniz tarafından aranılan kişi olacaksınız. Gücünüzün farkındasınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder