Filiz Özkol Bu hafta yaşamı sorguluyoruz
HABERİ PAYLAŞ

Bu hafta yaşamı sorguluyoruz

Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Arkadaşlarımızla birlikte ortak çalışmalar içinde olacağız. İkili ilişkilerinizde geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Yaşamı sorguluyoruz.

KOÇ

YANLIŞ ANLAŞILABİLİRSİNİZ

Çevrenize karşı nazik olmalısınız. Sorumluluk duygularınız artarken, iş disiplininiz zorunlu olarak yoğun bir hale gelecek. Sözcükleriniz yanlış anlaşılabilir. Hızlı hareket etmeniz gereken konularda yavaşlayan durumlar sizi üzebilir. Koşullarınız yön değiştirecek.

Haberin Devamı

BOĞA

HIRSLI YAPINIZ ÖN PLANDA

İş hedeflerinizi büyük bir hırsla takip edeceksiniz. Ailenizi çok sevmenize rağmen, çalışma yaşamınızın yanında ikinci planda kalabilirler. Güçlü enerjiniz sebebiyle çok küçük etkiler karşısında bile agresif tepkiler verebilirsiniz. Karar verilmesi gereken konularda acele etmeyin.

İKİZLER

YENİ PROJELER GÜNDEMDE

Durum değerlendirmesi yaparken çevrenizdeki kişilerden yanlış fikirler alarak etkilenmemeye çalışın. Esnek olmanız gereken bazı konularda, inatçı tavırlarınız sizin için büyük bir engel. Çevrenizden gelebilecek yanlış yönlendirici esintileri aşmanız gerekiyor.

YENGEÇ

ROMANTİK GÜNLER SİZİ BEKLİYOR

Partnerinizle birlikte romantik günler sizi bekliyor. Pratik bir şekilde ele alacağınız konuları sonuçlandıracaksınız. Dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak. Aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Duygusal yaşantınızda istediğiniz tempoyu tutturabileceksiniz.

ASLAN

GERÇEKLERLE YÜZ YÜZE GELİN

Bugünlerde anti-sosyal bir kişilik yapısı ilginizi çekebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmeli, duygularınızı karşılık beklemeden sunmalı, herhangi bir anlaşma imzalarken şartları iyi incelemelisiniz. Çok sevdiğiniz arkadaşlarınız tarafından kandırılıp gerçek yüzlerini görme fırsatı yakalayabilirsiniz.

BAŞAK

DUYGULARINIZ KARMAŞIK

Bu hafta, ön planda olan maddi kaygılarınız, çevrenizle olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olmalısınız. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ

KOŞULLARINIZI YENİLEMELİSİNİZ

Duygusal hayatınız karışabilir. Belirlediğiniz planları uygulamadığınız zaman kendinizi hasta ve sinirli hissediyorsunuz. Mesleki becerinizi daha da yükseltmek isteyeceksiniz. Sosyal ilişkilerinizin size sağlayacağı imkanları kullanacak ve kişiselliğinizi ön plana çıkaracak işler yapacaksınız.

AKREP

HATALARINIZI GÖZDEN GEÇİRMELİSİNİZ

Duygularınız ağır bastığı anlarda, gereksiz ve ani çıkışlarla çevre ilişkilerinizi bozabilirsiniz. Koşullar ve içsel tepkilerinizi dengelemek zorundasınız. Bazı gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek. Geçmişte kalan hatalarınızın, sizi tekrar rahatsız etmesini engellemek elinizde.

YAY

TAVİZ VERMİYORSUNUZ

Çevrenizdeki şartları değiştirerek, kendi bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru bir zaman dilimi içinde olduğunuzu biliyorsunuz. Aşk konusunda karşı cinsle istikrarı sağlamanız bu hafta çok zor. Yavaş ve temkinli ilerleyin.

Haberin Devamı

OĞLAK

GÜVEN DUYGUNUZ ÇOK ÖNEMLİ

Kişiliğinizde değişen duygu dalgalanmaları yüzünden aşkta hatalar yapıyor ve karşınızdaki kişiye fazla değer veriyorsunuz. Uzun süredir birlikte olduğunuz kişilerin farklı yüzleri sizi hayal kırıklığına uğratıyor. Çünkü siz, karşınızdakine şüpheli yaklaşan ve güvenmeyen bir kişiliğe sahipsiniz.

KOVA

CAZİBE FIRTINASI GİBİSİNİZ

Girdiğiniz ortamlarda dikkati hemen üzerinize çekiyorsunuz. Bir dostunuzdan alacağınız tavsiyeyi ve yardım teklifini iyi bir şekilde değerlendirmenin tam zamanı. Sorumluluk duygunuzu tam olarak kullanmalı, kendinizi işinize adamalısınız. Cazibe fırtınası haline geliyorsunuz.

BALIK

SEVGİDE BENCİLLİK YAPMAYIN

Kariyerinizle ilgili yenilikler, sizin için olağanüstü durumları beraberinde getirecek. İletişim konusunda sizi sevindirecek pozisyonlar yaşayacaksınız. Coşkularınızı, organize yeteneğinizle birleştirecek ve işinizle ilgili yükselmeler yaşayacaksınız. Kendi duygularınız önemli olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder