Filiz Özkol Bu yıl mutluluk ‘Akrep’i bulacak
HABERİ PAYLAŞ

Bu yıl mutluluk ‘Akrep’i bulacak

Sevgili Akrepler, risklerden korkmamayı öğrendiniz ve artık köklü kararlar alacaksınız. İşinizle ilgili konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. Başarılı çalışmalara imza atarak işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyecek, sabırlı olmaya çalışın. Yeni yılda başlayamadığınız veya cesaret edemediğiniz bir işi pratiğe dökeceksiniz. Kariyer gezegeniniz bu yıl size tüm iyi niyetiyle eşlik edecek ve para kazanmanıza yardım edecek.

Haberin Devamı

AKREP

24 Ekim-23 Kasım

  • Yönetici gezegeni: Plüton ve Mars
  • Elementi: Su
  • Niteliği: Sabit
  • Rengi: Kahve, kırmızı
  • Uğurlu günü: Çarşamba
  • Uğurlu sayısı: 2

AŞK

Gerçekler üzebilir

Bu yıl aşktaki sorunlar bitecek. Davranışlarınızı etkileyen ve yönlendirebilen etkenleri lehinize çevireceksiniz. Aşka çok değer vermeniz sizi cinsel dürtüleri yüksek ilişkilere yöneltecek. İlham veren Neptün, manevi duygularınızı körükleyecek ve size haz veren işler yapacaksınız. İlişkilerde karşılıklı iletişimin önemli olduğunu göreceksiniz. Siz, karşınızdaki kişiye iyimser yaklaşan ve güvenen, çocuksu bir kişiliğe sahipsiniz. Oysa, ilişkilerde kaçınılmaz olan karşılıklı sürtüşmelerin, uzun vadede sağlam mantık süzgeçlerinden geçmesidir. Bu tür akılcı değerlendirmeleri aşk sürecinizin her anında uygulamaya çalışın. Bu yıl aşkta bazı acı gerçeklerle karşılaşacaksınız, suçu kendinizde arayın.

Bu yıl mutluluk ‘Akrep’i bulacak

Baharda aşk var

15 Mayıs’ta bolluk gezegeni Jüpiter, aşk ve sosyal hayat evinizde ilerleyecek. Karşılaşacağınız engellerle mücadele edecek güçtesiniz. Başlayacağınız yeni yaşamda insiyatifinizi kullanacak ve şartları kendiniz belirleyeceksiniz. Duygusallığınızın temelinde; ön planda görünmeyen gizli bir cinsel çekicilik bulunuyor ve siz duygularınızı saklamak isteyeceksiniz. İş yemekleri ve ortak aktiviteler sürpriz şekilde cinsel çekime dönüşebilir. İlişkiniz varsa anlık kaçamaklar uğruna onu tehlikeye atmayın. Jüpiter size geçmiş ilişkilerdeki problemleri düzeltme şansı verecek. Çocuğu olmayan Akrepler çocuk sahibi olmak isteyecekler. Evinizde değişiklikler yapmak gündeme gelecek.

AŞK RENGİNİZ: Kırmızı, mavi, pembe

İŞ

Malınız değer kazanacak

Akrep burçları olarak 2021’de koşulları istediğiniz gibi kullanacaksınız. Sosyal konularda, arzu ettiğiniz halde şimdiye kadar yapamadığınız aktiviteler üzerinde yoğunlaşacaksınız. Aile içi uyum konusunda olumlu gelişmeler devam edecek. Onlara olan ilginizdeki artışın yanında, kariyer alanında değişim fırsatlarıyla karşılaşacaksınız. Çocuk sahibi olanlar, kariyerleri ile gelişmelerde öncelikle onların çıkarlarını düşünecek. Finans gezegeniniz Jüpiter yılın büyük bir kısmında disipline eden Satürn’le birlikte hareket edecek. Gereksiz cesaret gösterilerine kapılmamaya çalışın.

Haberin Devamı

Ortaklıklar söz konusu

Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile beklentilerinizin yanıtını bulamayacaksınız. Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Kendinizi yıpratmadan hareket edeceksiniz. Finans ve yatırım konularında detayları gözden geçireceksiniz. İlişkilerinizi zorluk içinde yaşıyorsunuz. Anlaşamadığınız konularda uzlaşmanız gerekecek. Sorunlarınızın üstüne gideceksiniz. Sabırlı ve mantıklı taraflarınızı ön plana çıkaracaksınız. Kuracağınız ortaklıklarda şanslı olacaksınız. Aynı fikirleri paylaştığınız ve size finans desteği sağlayacak kişilerle beraber olacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Kendi yaşam biçiminizi kurmak adına başlatacağınız çalışmaların getirdiği değişimlere hazır olun.

Haberin Devamı

BAŞARI RENGİNİZ: Bordo, siyah, turuncu ve sarı

SAĞLIK

Kendinizi yormayın

Bu yıl sağlığınız çok iyi. Yılın ikinci yarısı çok meşgul olacaksınız. Sağlığınız için gerekli enerjiyi temkinli kullanın. Sağlık gezegeniniz Mars, kalın bağırsakl cinsel organlar ve adalelerinizi etkiler. Düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenmeye özen gösterin. Boğaz ve boyun sağlığınızı ihmal etmeyin. Kasım’da Mars burcunuzda ilerleyecek. Kesici, yakıcı aletlerden uzak durun. Elektrikli ev aletleri bozulabilir. Kazalara karşı tedbirli olun. İçiyorsanız sigarayı bırakmanın ya da diyete başlamanın tam sırası.

SAĞLIK RENGİNİZ: Kırmızı ve siyah

YARIN: YAY

Sıradaki haber yükleniyor...
holder