Filiz Özkol Çevremize duyarlı olmalıyız
HABERİ PAYLAŞ

Çevremize duyarlı olmalıyız

Bu hafta kararlı ve disiplinli hareket edeceğiz. Mantıklı davrandığımız her konuda uzun vadeli işler bizi bekliyor. Yöneticiler ve şirketler için de girişimcilikler ön plana çıkıyor. Bazı şirketlerde gizli anlaşmalar olacak.

KOÇ

TAKINTILARINIZDAN VAZGEÇİN

Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız için hiçbir sebep yok. Sizi bu yönde destekleyen kişilerle birlikte olmaktan keyif alıyorsunuz. Finansla ilgili, yavaşlayan şartlar konusunda temkinli ve ölçülü gidiyorsunuz. Takıntılı olduğunuz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA

GİZLİLİĞİ TERCİH EDİYORSUNUZ

Bu hafta özellikle çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirip, enerjinizi asgariye indirmelisiniz. Yeni bir ilişkinin temelini atabilirsiniz. Bu dönem, yaşadığınız ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi regüle etme ihtiyacı duyacak ve bu konuda gizliliği tercih edeceksiniz.

İKİZLER

GİZEMLİLİK İÇİNDESİNİZ

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjilerini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacak. Bu hafta fikirlerinizi kendinize saklamak istediğiniz için garip bir gizemlilik içine girebilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali sizi endişelendirebilir. Diş kontrollerinizi yaptırın.

YENGEÇ

İLIŞKİLERİNİZE DİKKAT EDİN

Yakın çevrenizi testten geçirirken kimin gerçek dostunuz olduğunu anlayacaksınız. Bu dönem çevrenize karşı istemeseniz de, tavırlarınızda belirli bir inatçılık gözleniyor. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde güçlü gurur duygunuzla hareket ediyorsunuz. İçsel davranışlarınız yüzünden yalnızlığı tercih edebileceğiniz bir hafta içindesiniz.

ASLAN

TAVIRLARINIZ ÖNEMLİ

Çevrenize takındığınız tavırlar önemli. Yaşam enerjiniz çok güçlü. Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Cazibeniz epey dikkat çekiyor. Kendinizle ilgili derin düşünceler içindesiniz. Kafanızda bazı düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ilişiklerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız.

Haberin Devamı

BAŞAK

SABIRSIZ DAVRANMAYIN

Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çabuk görmek istiyorsunuz. Zamanı yanınıza alarak, emeklerinizin boşa gitmesine izin vermeyin. Güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Jüpiter ve Satürn’ün karşıt burcunuzda ilerlemesiyle geçmiş duygularınızı yeniden canlandırma olayına girebilir.

TERAZİ

KAFANIZ ÇOK KARIŞIK

İş çevresinde kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Kafanız karışık olmasına rağmen birlikte çalıştığınız kişilerin iş disiplinleri sizin için çok önemli. Hafta ortasına doğru gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Anlayışlı olmakta fayda var.

AKREP

HERKES SİZE HAYRAN

Bu hafta duygusal takıntılarınızdan uzak kalarak zamanınızı, ihmal ettiğiniz sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Hafta ortasında, görüşeceğiniz kişilerin, başarılarınıza katkıları olabilir. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Yaptığınız çalışmalardan dolayı, takdir göreceksiniz. Çevreniz size hayranlık duyuyor.

Haberin Devamı

YAY

YENİ FİKİRLERE HAZIRSINIZ

Kişisel başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü artıracak. Bu hafta, hiçbir konuda acele etmeyin. Her zaman belli standart dahilinde davranarak, hedeflerinize akıllıca yaklaşıyorsunuz. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Yeni fikirlere hazırsınız.

OĞLAK

SAKİN KALMAYA DEVAM EDİN

İletişim konusunda yaşadığınız sorunların altında, duygusal takıntılarınız yer alıyor. Bu dönem özellikle düşüncelerinizi toparlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Bilinçaltınız karışık. Sizden beklenen performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Belli etmiyorsunuz ama doğanız gereği her şeyi gereksiz şekilde irdeliyorsunuz. Sakin kalmaya devam edin.

KOVA

YARATICILIĞINIZ MÜKEMMEL

Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve acele etmemelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız.

BALIK

TEMKİNLİ OLMANIZDA FAYDA VAR

Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için sabırlı duruş sergiliyorsunuz. Bu haftaki olaylara temkinli yaklaşmalısınız. Maddi konularda güvensiz tablo çiziyor ve her şeyin kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Gelen tekliflere karşı temkinli yaklaşmanızda fayda var. Çevrenizle aranızda gelişen rekabet duygusuna ihtiyacınız yok.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder