Filiz Özkol Değişim rüzgarları esiyor
HABERİ PAYLAŞ

Değişim rüzgarları esiyor

Neptün, Plüton, Jüpiter, Satürn ve Uranüs geri giderken Merkür ve Venüs desteği ortaya çıkıyor. Geçmişte yaşanan birçok olayı bir film gibi düşünerek, artık eski duyguların geride kaldığını düşünmeye başlayacaksınız. Yeni düşüncelerin paralelinde sizi destekleyen olaylar, ufkunuzu genişletecek. Yaratıcılığınızı çok iyi kullanacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Maddi konularınız üzerinde özenle durmalı, hesaplarınızı dikkatli bir şekilde planlamalısınız.

KOÇ

GÜCÜNÜZÜN FARKINDASINIZ

Mars enerjisi sizi olumlu etkilemeye devam ediyor. Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bu hafta yaşanacak olaylara karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz. Kazançlarınızı artırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz. Detaylar önemli olacak. Takıldığınız konuların araştırmasını doğru yapmalısınız.

Haberin Devamı

BOĞA

FARKLI OLDUĞUNUZU GÖRECEKLER

Uranüs geri giderken eski fırsatlarla sizi karşı karşıya bırakıyor. Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel oluşumlar var. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bu dönem, çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız. Gecikmiş işlerinizi tamamlamak için, önünüze çıkacak fırsatları gözden geçirmelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin, finans desteklerini isteyebilirsiniz. Onların, size karşı tutumlarından farklı sonuçlar çıkarmadan önce, olayların yalnızca nedeni üzerinde durduğunuz zaman kısa sürede çözüme ulaşabileceksiniz.

İKİZLER

DİSİPLİNLİ DAVRANIYORSUNUZ

Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyle iş ilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak. Bu hafta, maddi konularla ilgili çalışmalarınızı yoğunlaştırırken, belirli bir disiplin içindesiniz. İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zeminler üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bu hafta olayları derin bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız. İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. Sizi mutsuz eden nedenlerden kurtulun.

Haberin Devamı

YENGEÇ

DUYGULAR TAVAN YAPIYOR

Venüs burcunuzda ilerlerken, duygular tavan yapıyor. Aşkınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile, karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Bu hafta partnerinizin sezgisel davranışlarından rahatsız olacak ve duygularınızı saklamak isteyeceksiniz. İş konusunda motivasyon gücünüz oldukça yerinde. Ay’ın bulunduğu konum, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kendi sınırlarınız içinde yardım etmenizi sağlayacak. Çevrenizde yaşadığınız değişimler konusunda birçok aktivite ilginizi çekecek. Yoğun davetler sizi bekliyor.

ASLAN

SEZGİLERİNİZ SİZİ YANILTMIYOR

Bilinçaltınız yoğun çalışıyor. Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Bu hafta sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı, partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor. Bu hafta bildiğinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Kendinizin ne olduğunuzu çok iyi biliyor ve taviz vermek istemiyorsunuz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olamayabilir. Fakat siz, amaçlarınız doğrultusunda yaşadığınız için, düşüncelerinizi savunmaktan yanasınız.

Haberin Devamı

BAŞAK

BAŞARILI İŞLER İÇİNDESİNİZ

Neptün eski, duygusal konularınızı tekrar ortaya çıkarıyor. Bu hafta kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için, hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Kendinize iş icat etmekte üstünüze yok. Her taşın altından kalkıyor ve işinizi başarıyla yapıyorsunuz. Yaşantınızla ilgili yapıcı kararlar almak üzeresiniz. Detayları ayrıntısıyla düşünmeli ve şartlarınızı doğru sunmalısınız. Her zamanki gibi değişen iş koşullarını lehinize çevirmekte başarılısınız. Metabolizmanızla ilgili aksaklıklar söz konusu.

TERAZİ

GRUP ÇALIŞMALARINA AÇIKSINIZ

Güçlü gruplar içinde olma arzusu ile, arkadaşlarınızla bütünleşmeyi sağlayacak işler peşinde olacaksınız. Seçeceğiniz arkadaşlarınızın, çalışma hayatınızda size fayda sağlayacak tarzda olmalarına dikkat ediyorsunuz. Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bu dönem, sizi oyalayan yolculukları da gündeme getirecek. Yıllardır beklediğiniz fırsatların gündeme gelmesiyle, çalışmalarınız yüksek bir aktivite kazanacak. Başkalarının düşünceleri sizi ilgilendirmeyecek. Dalgınlıklar söz konusu.

AKREP

MANTIĞINIZ ÖN PLANDA

Ailenizde esen sıcak havaya rağmen, çevrenize de kayıtsız kalmayacaksınız. Özellikle yeni tanışacağınız kişilerle iyi ilişkiler içinde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Yine de, yeniliklere hemen atlamadan biraz beklemelisiniz. İç dengenizin, sizin için gerekli olduğu bir dönem. Mantıklı olmak işe yarayacak. Mesleki konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. Haksızlıklar konusunda, adaletli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Merkür ve Venüs sayesinde popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz.

YAY

TEPKİLERİNİZİ ORTAYA KOYUYORSUNUZ

Çalıştığınız kişilerle iş birliğiniz artıyor. Ani gelişen olaylar karşısında tepkinizi koyacaksınız. Ailenizin istekleri ön plana çıkacak. Bu hafta arkadaşlarınızla organize yapacağınız çalışmaların bileşkesinde siz olacaksınız. İş bağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Çalıştığınız iş yerinde, yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız, şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok anlaşmalara imza atacaksınız. Eğer çalıştığınız iş yerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise, değişik iş teklifleri değerlendirebilirsiniz.

OĞLAK

FARKLI DÜŞÜNÜYORSUNUZ

Telaşlı ve heyecanlı bir dönemdesiniz. Hedefleriniz doğrultusunda bilinçli hareket etmenin vereceği avantajlı günler sizi bekliyor. Yaşam parametrelerinin olanakları, sizin emrinize sunulmuş durumda. Bu, size mantık ve duygu karmaşası yaşatacak. Geçmişte yaşadığınız birçok olayı düşünerek, artık eski duyguların geride kaldığını düşünmeye başlayacaksınız. Yaratıcılığınızı çok iyi kullanacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Sorumluluklar sizin üzerinizde yoğunlaşacak. Başarılarınıza tek başına sahip çıkarken, çevrenizde lider pozisyonunda olmaya devam edeceksiniz.

KOVA

İMKANSIZLIK DİYE BİR ŞEY YOK

Grup çalışmaları gibi aktiviteler ve kişisel tatminleriniz doğrultusunda çalışmalar içinde olacaksınız. Bazı karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmeniz gerekebilir. Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok. Kendinizi yıpratmadan hareket etmelisiniz. İlişkilerinizi zorluklar içinde yaşıyorsunuz. Fakat, artık anlaşamadığınız konularla anlaşmanız gerekiyor. Bu nedenle, sorunlarınızın üstüne gitmek zorundasınız. İmkansız gibi görünen olayları başaracaksınız. Eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Aşk yaşamınızda yoğun bir etkileşim içine gireceksiniz.

BALIK

YENİLİKLERE TEMKİNLİSİNİZ

Kişiliğiniz ve tavırlarınızla çekiciliğinizi ortaya koyuyorsunuz. Kendinizi daha çok beğeneceksiniz. Egonuzun yüksek olması nedeniyle, bulunacağınız ortamlarda önce kendinizi düşüneceksiniz. Odaklanacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. İstekleriniz konusunda, hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Bilinçaltınızda takıntı halinde bulunan ideallerinizde, yoğunluk yaşayacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder