Filiz Özkol Değişimler söz konusu
HABERİ PAYLAŞ

Değişimler söz konusu

KOÇ

DÜZEN VE SİSTEM ÖNEMLİ

İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz. İşinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Düzen ve sistem sizin için önemli olacaktır. Parlak zekanız ve güçlü algılarınız heyecanlarınıza önderlik edecektir.

BOĞA

SEZGİLERİNİZ YANILTMIYOR

Haberin Devamı

Yaşamdan ne beklediğinizi sorgulayarak, isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz. Bilinçaltınızda bastırdığınız duyguların açığa çıkmasıyla yaşantınızda değişen koşuları yeniden değerlendirmeniz gerekecek. Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi farklı yaparken, bazı tereddütlerinizi de yenmenize yardımcı oluyor. Arkadaş toplantılarında dostlarınızı görme şansı elde edeceksiniz.

İKİZLER

YAŞAM KALİTENİZ YÜKSELİYOR

Çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Sosyal bağlantılarınız ve becerileriniz hareket kazanacak. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecek. Verilen sözlerin yerine getirilmesine özen göstermelisiniz. Fiziksel anlamda çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Mükemmel başarılar eşiğinde iken, sizi aşan konuların altına imza atıyorsunuz. Bu dönem özellikle yaşam kalitenizi yükseltecek sağlıkla ilgili aktiviteler size iyi gelecektir.

YENGEÇ

ÖN PLANA ÇIKIYORSUNUZ

Bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkma olasılığınız yüksek. Kendinizden emin tavırlarınızla çevrenizi etkiliyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Yeni tanışacağınız kişilerle, fikir jimnastikleri yapacaksınız. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanarak, değişik düşünceler yaşayacaksınız. Başkalarının fırsatlarıyla kendi arzularınızı birleştireceksiniz. Takıntılarınızdan kurtulmalısınız.

ASLAN

SOSYAL YAŞAMINIZ ÖNEMLİ

Boş konuşan ve her şeyi abartan insanlarda uzak durmalısınız. Sosyal yaşantı sizin için önemli. Çevrenize hakim olmak isteyebilirsiniz. Yakınlarınızla haberleşmek için bazı girişimlerde bulunacaksınız. Her konuda kendinize yetebiliyorsunuz. Çevrenizin vazgeçemediği bir kişilik haline geliyorsunuz. Arkadaş ve dost ilişkilerinizde yaşadığınız gereksiz bazı sorunlar aile içi tartışmalara neden olabilir. Birlikte iş yaptığınız kişilerin gerçek yüzleri ortaya çıkacak. Sabırlı olmanızda her zaman yarar var.

Haberin Devamı

BAŞAK

DUYGULARINIZ KONTROL ALTINDA

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacak. Akılcı olmaktan bir türlü vazgeçemediğiniz bir gerçek. Duygusal kontrolü elden bırakmıyorsunuz. Eski ve yeni ilişkiler aklınızın karışmasına neden olacak. Karar vermeden önce kendinizi sınamalı ve hata yapmamaya özen göstermelisiniz. Unuttuğunuz bir aşkınızdan alacağınız haber sizi şaşırtmamalı. Karşıt retro Neptün, sıra dışı olayları karşınıza çıkarmaya hazırlanıyor.

TERAZİ

BAZI KAÇAMAKLAR SÖZ KONUSU

Haberin Devamı

Cesaret ve atılganlık isteyen tüm işlerde başarılı olacaksınız. Kalbi boş olanlar, geçici fakat eğlenceli olan duygularla hareket ederlerken, yaşamlarını renklendirecekler. Bu arada, bazı küçük kaçamaklar söz konusu olabilir. Gizli, keskin ve yoğun planlar yapıyorsunuz. Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde, hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacaksınız. Venüs, size sürprizler hazırlamaya devam ediyor. Her an her şey olabilir.

AKREP

BİTİŞLER GÜNDEME GELEBİLİR

Çalışma yaşantınızla ilgili olumlu değişimler içinde olacaksınız. Sessizce işinizi yapmaktan hoşlandığınız için, bu dönemde rahatsız edilmek istemiyorsunuz. Mars, çalışma evinizde sistemli olmanızı istiyor. Kurallarınızı, kendiniz yaratacaksınız. Her konuda yoğun duygular içindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu iş birliklerini gerçekleştireceksiniz. Bitmesi gereken bazı durumlar gündeme gelecek.

YAY

MERAKLI YÖNLERİNİZ ARTIYOR

Meraklı yönleriniz daha da belirgin bir hal alacak ve idealleriniz için savaş vereceksiniz. Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Yeni tanışacağınız kişilerin geleceğiniz üzerinde büyük bir etkisi olacak. Kendi duygularınızın esiri olmayın, yakınlarınızın tavsiyelerine kulak verin. Tartışmalarda arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz. Kendi düşüncelerinizi savunurken dikkatli olmalısınız.

OĞLAK

HAYALLERİNİZİN PEŞİNDEN KOŞMALISINIZ

Hayallerinizin peşinden koşmanız gerekecek. Aileniz bu konuda size destek vermek yerine, zorlayıcı kurallarla karşınıza çıkacak. Bu dönemde, daha fazla enerji sarf etmeniz gerekecek. Fanatik düşünceler içinde sıkışabilir ve kendinizi kalıplaşmış duygular içinde bulabilirsiniz. Bazı kıskançlıklara hedef olabilirsiniz. Tanıdığınızı zannettiğiniz birçok kişiyle ilgili yanıldığınızı görmek sizi şaşırtabilir. Sonuçlar lehinize gelişiyor.

KOVA

DEĞİŞİMLERE HAZIR OLUN

Gözünüzü korkutmak istemiyoruz fakat ani değişimlere hazır olun. Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden ve beden dilinden çok etkileneceksiniz. Ani aşkların başlangıcı ve bitişi de bu dönemde karşınıza çıkabilir. Bu dönemde kendinizi herkesten daha çok seveceksiniz. Yaşam hırsınız tavan yapacak. Mars, iletişim evinizde oldukça güçlü seyrediyor. Sağlığınızla ilgili kararlar alacaksınız. Detoks ve spor birleşimi ile bedensel aksiyonunuz yükselecek.

BALIK

DUYGUSAL ZAAFLARINIZ ARTIYOR

Duygusal zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Değerinizin bilinmediği duygusuna kapılabilirsiniz. Kuruntulu düşünce yapınızı çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden şüphelenebilirsiniz. Aile ortamınızı etkileyecek, özel durumlar söz konusu olabilir. İlişkilerinizi gözden geçirerek, aksayan yönleri açığa çıkarın. Neptün sizi nahif ve çekingen yapıyor. Kişisel konularınızda daha cesur olmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder