Filiz Özkol Değişimlere hazır olun
HABERİ PAYLAŞ

Değişimlere hazır olun

Gözünüzü korkutmak istemiyoruz fakat ani değişimlere hazır olun. Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden ve beden dilinden etkileneceksiniz. Ani aşkların başlangıcı ve bitişi de bu dönemde hayli mümkün. Sağlığınızla ilgili kararlar alacaksınız.

KOÇ

DÜŞÜNMEDEN KARAR VERMEYİN

Gelen iş teklifleri karşısında kafanızın karışmasını istemiyorsanız, partnerinizden yardım alabilirsiniz. Duygularınız yoğun seyrediyor. Derin araştırmalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız. Ani çıkan masraflarınız var.

Haberin Devamı

BOĞA

DÜZEN VE SİSTEM ÖNEMLİ

Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor. İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Size değersiz görünen bazı şeyler, sizin için önemli olacak.

İKİZLER

ÖN PLANA ÇIKIYORSUNUZ

Bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkma olasılığınız yüksek. Kendinizden emin tavırlarınızla çevrenizi etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz.

YENGEÇ

KURALLI OLMAK SİZE YAKIŞIYOR

Duygularınıza katı kurallar getirdiniz. Gelişigüzel ilişkiler yaşamak istemediğiniz için karşınıza çıkan kişilere seçici davranıyor ve yüksek frekansta olmasına dikkat ediyorsunuz. Olumsuzluklar karşısında da, ketum tavırlar takınıyorsunuz. Pratik düşünmenize rağmen düşüncelerinizi paylaşmak istemiyorsunuz.

ASLAN

SOSYAL YAŞAMINIZ ÖNEMLİ

Etrafınızda iyi niyetli kişiler olduğu gibi size olumsuz gelebilecek kötü kişilerin varlığını da unutmamalısınız. Boş konuşan ve her şeyi abartan insanlardan uzak kalmalısınız. Sosyal yaşantı sizin için önemli. Her konuda kendinize yetebiliyorsunuz. Çevrenizin vazgeçemediği bir kişiliksiniz.

BAŞAK

DUYGULARINIZ KONTROL ALTINDA

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacak. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmaları geçici aşkları da gündeme getirebilir. Enerjinizi ve vaktinizi yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız. Akılcı olmaktan bir türlü vazgeçemiyorsunuz.

Haberin Devamı

TERAZİ

DOSTLARINIZLA İŞ BİRLİĞİ İÇİNDESİNİZ

Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli ve kişisel başarınızı artırmayı denemelisiniz. İlginç ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Çevrenizi etkilemek için uygun bir hafta içindesiniz.

AKREP

BİTİŞLER GÜNDEME GELEBİLİR

Güçlü dostlukların temelini atacaksınız. Düşüncelerinden yararlanabileceğiniz dostluklar kuracaksınız. Başkalarına çılgın gelen işler, size kolay gelecek. Çalışma yaşantınızla ilgili olumlu değişimler içinde olacaksınız. Sessizce işinizi yapmaktan hoşlandığınız için bu dönemde rahatsız edilmek istemeyebilirsiniz.

YAY

BAZI KAÇAMAKLAR SÖZ KONUSU

Cesaret ve atılganlık isteyen tüm işlerde başarılı olacaksınız. Yaşantınızdaki koşulların sizi zorladığını, kararlarınızı verirken çevresel şartların ve içsel duygularınızın tezat oluşturduğunu göreceksiniz. Bu arada, bazı küçük kaçamaklar söz konusu olacak.

Haberin Devamı

OĞLAK

MERAKLI YÖNLERİNİZ ARTIYOR

Meraklı yönleriniz daha da belirgin bir hal alacak ve idealleriniz için savaş vereceksiniz. Yeni dostluklara ve iş birliğine hazır bir dönemdesiniz. Sürpriz fakat olumlu ilişkilerin ortaya çıkacağını bilmelisiniz. Böyle anlarda, içinizde çılgın bir enerji duyacaksınız.

KOVA

ZAAFLARINIZ ARTIYOR

Duygusal zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kuruntulu düşünce yapınızı çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Aile ortamını etkileyecek özel durumlar söz konusu olabilir. Sorunlarınızı çözme yönünde yol gösterici bir rol alacak, ortak düşünceleriniz doğrultusunda problemlerinizin üzerine gideceksiniz.

BALIK

HAYALLERİNİZİN PEŞİNDEN KOŞUN

Hayallerinizin peşinden koşmanız gerekecek. Aileniz bu konuda size destek vermek yerine zorlayıcı kurallarla karşınıza çıkacak. Bu dönemde daha fazla enerji sarf etmeniz gerekecek. Fanatik düşünceler içinde sıkışabilir ve kendinizi kalıplaşmış duygular içinde bulabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder