Filiz Özkol Detaylar gözüme çarpıyor
HABERİ PAYLAŞ

Detaylar gözüme çarpıyor

Yakın dostlarımızla paylaşmak istediğimiz birçok konu üzerinde çalışabilir, onlarla paslaşma içinde olabiliriz. Yeni tanışacağımız kişilerin fikirleri bize cazip gelebilir. Kalbi boş olanlar geçici, kaçamaklar yaşayabilir. Risk alma konusunda acele etmemeliyiz. Arkadaşlık ilişkilerimize yargılayıcı gözle bakmamalıyız. Yaşamın görünmeyen bazı detayları gözümüze çarpacak.

KOÇ

BEKLENTİLERİNİZ YÜKSEK

Karşıt evinizde ilerleyen Merkür, yüksek mevkili kişilerden destek almanız konusunda size değişik fırsatlar hazırlayacak. Katılacağınız sosyal aktivitelerdeki hoş sohbetlerin iş hayatınıza katkısı olacak ve beklediğiniz birçok teklif bu tür toplantılarda karşınıza çıkacak. İyimser yönlerinizi kullanarak amacınıza kolayca ulaşacaksınız. Beklentilerinizin çok yüksek olması nedeniyle yavaş ve temkinli hareket etmelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden gelebilecek sorunlara hazırlıklı olmalısınız.

Haberin Devamı

BOĞA

İŞ HAYATINIZ HAREKETLENİYOR

Bu hafta ideallerinize uygun bir aşk arayışı içinde olmanız sizi farklı ortamlara sürükleyecek. Bazılarınız sevdiğiniz kişiyle seyahat planları yaparken, bazılarınız, eğitim ve seminerlerde aradıkları duygusal çekimleri bulacaklar. Önemli toplantıları ve yemekleri oluşturmaya ve planlarınızı yapmaya çalışın. İş konusunda iletişime önem vermek zorunda kalacağınız bir hafta. Yazışmalar ve seminerler sayesinde kendinizi göstereceksiniz. İş hayatınızda oldukça hareketli günler sizi bekliyor.

İKİZLER

RİSKLER SİZİ CEZBEDİYOR

İkili İlişkileriniz ön plana çıkıyor. Çekişmek yerine uzlaşmayı tercih etmelisiniz. Bazı yanlış anlaşılmalar ilişkinizi zedeleyecek. Beraberliklerinizde, ani gelişen kıskançlıklar nedeniyle zor anlar yaşarken, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Aykırı düşünceler içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. Sosyal ilişkiler desteğiyle güçlenen bir kariyer peşindesiniz. Fakat çevreniz yüzünden istekleriniz sizin için imkansız hale gelebilir. Yanlış anlaşıldığınız konular gündemde.

YENGEÇ

TERCİHLERİNİZ SİZİ ZORLUYOR

Bu hafta kazanç fırsatları sizi olumlu etkileyecek. İş yaşantınızda birçok rakiple karşı karşıya kalmanız, sizi yıldırmayacak. Birlikte çalıştığınız kişilerin göz hapsinde olmanız, kendinize güvenmenize neden olacak. Bulunacağınız ortamlarda ışıltılı olmanızdan kaynaklanan bir kalabalık, sürekli sizi takip edecek. Kariyerinizle ilgili karşınıza çıkan kişilerden faydalanacaksınız. Politika ile ilgileniyorsanız, bu dönem istediğiniz başarıyı yakalayacaksınız. Her şeye rağmen tercihlerinizi doğru kullanmalısınız.

Haberin Devamı

ASLAN

TARTIŞMALARDAN UZAK KALIN

Maddi imkanları geniş ve kariyer sahibi, sizi güçlü kılacak aşk kapınızda. Aşk hayatınızda mutluluk yaşanacak ve her şey olumlu ilerlemeye başlayacak. Artık sosyal konulara daha sağlıklı bir yaklaşım içinde olacaksınız. Yavaş ve temkinli bir şekilde ilerleyerek sosyal hedeflerinize ulaşacaksınız. Tartışmalardan uzak kalmalı ve fikirlerinizi savunurken kırıcı olmamaya çalışmalısınız. Arkadaşlarınızla birlikte ideallerinizi gerçekleştirecek seyahatler yapabilirsiniz.

BAŞAK

GELİR KAYNAKLARINIZ ARTIYOR

Haberin Devamı

Ortaklıklar konusunda geniş bir yelpazeye sahip olacaksınız. Gelir kaynaklarınız artıyor. Size gelecek öneriler, bilgi dağarcığınızın artmasına neden olacak ve önünüzü açacak. Bu günlerde maddi riskler almanız mümkün. Borçlarınızı çok daha kolay ödeyeceksiniz. Gizli tasarruflarınız artacak, geçmişten kalan alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Bugünlerde dikkat edeceğiniz nokta, ısrarcı ve baskıcı bir kişilik sergilemekten kaçınmak olmalı.

TERAZİ

DUYGULARINIZI ABARTABİLİRSİNİZ

Bu hafta iletişim konusunda mükemmelsiniz. İstediğiniz her türlü güce sahip olacaksınız. Abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. Duygularınıza kapılmadan olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz. İçsel anlamda kendinizi gergin hissedeceksiniz. Olaylarla ilgili net düşünce tarzınız çevrenizde şok etkisi yaratabilir. Tartışmalardan ve güç savaşlarınızdan sakınmalı, kaba kuvvetlerin size olumsuzluk verebileceğini bilmelisiniz.

AKREP

SORUMLULUK DUYGUNUZ ARTIYOR

Bu hafta yoğun bir çalışma temposuna girerken, sorumluluk duygunuz artıyor. Önemli kararlar arifesinde iseniz, çekinmeden kararlar vereceksiniz. Bu dönem güçlü finans şansına sahipsiniz. İstediğiniz her türlü hedefe yakın olduğunuzu fark edeceksiniz. İş birliği yapacağınız kişilerden beklediğiniz haberlerin gecikmesi de canınızı sıkabilir. Ani gelişen olaylar karşısında tepkinizi koyacaksınız. İş bağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz.

YAY

ÖNEMLİ FIRSATLAR SİZİ BEKLİYOR

Bu hafta iş konusunda, sizin açınızdan etkin olan kişilerle tartışmamaya çalışın. Önemli anlaşmalar yapmak için, özel fırsatlar yakalayacaksınız. Para sizin için değerli olacak. Kariyerinizle ilgili gelişmeler, parasal konularınıza yansıyacak. İstediğiniz anlaşmaları yapacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. Hayatın doğal yapılanması içinde, her şeyi çok kolay çözerek, taşları yerine oturtacaksınız.

OĞLAK

İŞ DİSİPLİNİNİZ MÜKEMMEL

Yanlış anlaşılmalara karşı çok dikkat ederek, işlerinizde karmaşa yaratmayın. Birikmiş işlerinizi toparlamanız için size verilen bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. Başladığınız bir işi bu dönemde bitirebilirsiniz. Severek yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız. İşinizi iyi takip ederek disiplin içinde davranışlarınızı sürdürecek, maddi konulardaki başarınızı çevresel faktörlerle birleştirecek, ortak iş birliği içine gireceksiniz.

KOVA

BASKICI DAVRANMAKTAN VAZGEÇİN

Hedeflerinizde yalnızca egolarınızı kullanacaksınız. Gelecek kaygılarınız yüzünden çok daha fazla çalışacaksınız, yeni projeleriniz ortaya çıkacak ve çevresel ilişkilerinizin de katkılarıyla ortak kazanç çalışmalarının içinde olacaksınız. Hırslı yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjinizi doğru kullanmalı, insanlara karşı baskıcı davranmamalısınız. Kendinizden yaşça büyük kişilerle olumlu güç birliği oluşturacak, onların desteğini hissedeceksiniz. Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz.

BALIK

CESUR KARARLAR SİZİ BEKLİYOR

Bu hafta, cesur kararlar alacaksınız. Organize bir şekilde gelişen ve sizin de payınız olan bu gelişimlerde, karlı durumda olacaksınız. Olabildiğince paylaşımcı olmalı, ortaklarınızı kırmamalısınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Dostlarınızın sırları konusunda ketum davranacaksınız. Suskun ve gizemli bir havaya girecek ve düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Bu hafta maddi konularda daha temkinli davranmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder