Filiz Özkol Duygusal çatışmalar hayatımızı etkileyecek
HABERİ PAYLAŞ

Duygusal çatışmalar hayatımızı etkileyecek

Sezgisel özellikler ön planda olacak. Çevreniz tarafından anlaşılmadığınız duygusuna kapılabilirsiniz. Bazı sırların açığa çıkma olasılıkları güçlü. Enerjimizi doğru kullanmalı psikolojik anlamda bizi sıkıntıya sokacak çalışmalardan uzak durmalıyız. Ticarete dayalı çalışmalar ön plana çıkıyor. Eski sorunlara artık son bir nokta koymanın zamanı geldiğini hissedeceksiniz.

KOÇ

ÖNEMLİ PROJELER GÜNDEMDE

Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız. Kişiliğinizin ve yaşantınızın yenilendiğini hissedeceksiniz. Planlarınızı yapmak için önünüze yeni projeler gelecek. Amaçlarınıza ulaşmanın arkasında, asıl kendi duygularınızın önemli olduğunu göreceksiniz. Çevreniz tarafından yanlış anlaşılmanız sizi pek ilgilendirmiyor. Kendinizin ne olduğunuzu çok iyi biliyor ve taviz vermek istemiyorsunuz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazılarını sinirlendirebilir.

Haberin Devamı

BOĞA

REKABETÇİ YAPINIZ ORTAYA ÇIKIYOR

Tüm enerjinizi yaşamınızdaki meşguliyetlerinize çevireceğiniz için haftanın tamamı çok yoğun olacaksınız. Bu yoğunluğun altından kalkmak istiyorsanız, planlarınızla birlikte günlük yaşamınıza başlayın. Aksi taktirde bu tempo ile baş etmeniz güçleşebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle sıkı bir sinerji yaratacaksınız. İş hayatınızda daha hırslı ve tutkulu, sosyal ilişkilerinizde aktif olacaksınız. Rekabetçi yapınız ortaya çıkacak. Neptün’ün geri hareketi toplumsal olaylarda kişiliğinizi zorlayacak.

İKİZLER

HEDEFLERİNİZ KONUSUNDA İDDİALISINIZ

Yeni başlayacağınız işlerinizde kontrollü yol almaya çalışın, her şeyin en kötüsünü düşünerek önceden önlem alın. Maddi konularda sürpriz gelişmeler söz konusu olacak. Sosyal ilişkilerinizdeki sorunları da bu dönemde çözebilir, iletişim problemlerinizi düze çıkarabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin düşüncelerine değer vermeyi ve dinlemeyi öğreneceksiniz. Sizin için uygun olanı , aslında kozmik enerjinin verdiği evrensel güçtür. Bu hafta, hedefleriniz konusunda iddialı ve ısrarcısınız.

YENGEÇ

BAĞIMSIZ OLMAYI DENİYORSUNUZ

Bütün engellerin üstesinden gelecek şekilde güçlü olacaksınız. Kendi işinizi kurabilirsiniz. Bağımsız iş yapmaya yöneleceksiniz. Finans açısından kolay kredi kaynakları, çevre desteklerinizin artışı gibi değişik konular ortaya çıkacak. Kazançlarınız ve değişen çevre faktörleri lehinize gelişecek. Fırsatlardan faydalanacak ve pratik zekanızla ön plana çıkacaksınız. Çevrenizi istediğiniz koşullara, doğru şekilde yönlendirebileceksiniz. Kişisel çekim gücünüz çok fazla. Yeni mutluluklar sizi bekliyor.

Haberin Devamı

ASLAN

SÜRPRİZ OLAYLAR SİZİ BEKLİYOR

Sergileyeceğiniz başarılı çalışmalarla dikkat çekeceksiniz. İnanılmaz sürpriz olaylar karşısında küçük dilinizi yutabilirsiniz. Aşk her an, her yerde. Seviyorsanız, sevginize sahip çıkmalı ve onun hatalarını gözünüzde büyütmemelisiniz. Çünkü yaşamda kusursuz bir insan olmayacağını artık öğreniyorsunuz. Katıldığınız akşam toplantılarında gözünüze hoş gelen biriyle flört edebilirsiniz. Daha sonra onun sizinle ilgili düşünceleri kafanızı karıştırabilir. Olması güç sorunlar başınızı ağrıtacaktır. Düzeninizi bozabilecek aşklardan sakının.

Haberin Devamı

BAŞAK

PARANIN GÜCÜ SİZDE

Merkür para evinizde ilerleyecek. Maaşınızla ilgili talepleriniz için bu dönemde görüşme yapabilirsiniz. Daha iyi bir kariyer elde edecek, yeni anlaşmalar peşinde olacaksınız. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar kazandırma konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı artırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz.

TERAZİ

SOSYAL VE AKTİFSİNİZ

Sosyal ilişkilerinizi geliştirmek için kapasitenizin üzerinde çaba gösterebilirsiniz. Yapmak istediğiniz halde, gerçekleştiremediğiniz konularla ilgili fırsatlar yakalayacak, yeni ve başarılı organizasyonlar içinde bulunacaksınız. Öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek. Öğreniminiz ve akademik kariyerinizle ilgili gelişimlere açık olacağınız bir süreç. Merkür sizi aktif yapıyor. Güçlü dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Sezgileriniz sayesinde engelleri çok kolay aşacaksınız.

AKREP

DOSTLARINIZLA BİRLİKTESİNİZ

Güvendiğiniz dostlarınızı yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Onların sezgisel yeteneklerini kendinizle birleştireceksiniz. Değerli olmak ve saygınlık görmenin püf noktalarından biri, arkadaşlık ve dostluk ilişkileri. Şimdi bu durumu rahatlıkla yaşamınıza geçirebilirsiniz. İş yaptığınız kişilerin duygusal yönleri ağır basabilir ama siz hep mantıktan yana olacaksınız. Bu hafta çevrenize karşı oldukça kapalı ve ketum bir tavır içindesiniz. Ser verip sır vermiyorsunuz.

YAY

DİKKAT ÇEKİCİ BİR DÖNEMDESİNİZ

Aşk ve sosyal yaşantısına her zaman dikkat eden siz, sıra dışı davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Cesur tavırlar içinde olacaksınız. Bu dönemde sizi dizginlemek oldukça zor olacak. Kararlı bir şekilde savunduğunuz fikirlerinizden taviz vermeyeceksiniz. Girdiğiniz topluluklarda güzel konuşmalarınızla ve kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. İş yemekleri ve kariyerinizi destekleyici toplantılarda bulunacaksınız. Buralarda karşılaşacağınız kişilere dikkat etmelisiniz.

OĞLAK

ESKİ SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Duygularınızın yoğunlaşması ve derinleşmesi, manevi yönlerinizi de ortaya çıkaracaktır. Karşılaştığınız kişilerin olumsuz yönlerini görmeyeceksiniz. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz çünkü oldukça hassas bir durum ortaya çıkacak. Geçmişten kaynaklanan eski sorunların yeniden gündem kazanmasıyla, ilişkilerinize daha akılcı ve mantıklı bir şekilde bakarak, olumlu veya olumsuz sonuca gideceksiniz.

KOVA

İLETİŞİM KONUSUNDA MÜKEMMELSİNİZ

İletişim konusunda oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Haksızlıklar konusunda, adaletli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Sert çıkışlarınız bazıları tarafından yanlış anlaşılabilir. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz. Yaşantınızdaki koşulların sizi zorladığını, kararlarınızı verirken çevresel şartların ve içsel duygularınızın tezat oluşturduğunu göreceksiniz. Yaşamınızı kaliteli yaşamaktan yanasınız.

BALIK

GÜCÜNÜZÜN FARKINDASINIZ

Bu hafta her zamankinden daha fazla gücünüzün farkındasınız. Engelleri hızlı bir şekilde atlatacaksınız. Kararlı ve temkinli hareket etmenize rağmen, ailenizin düşüncelerinin de hayatınızda yeri olacak. Çevrenizdeki kişiler sizin alışkanlıklarınız konusunda tepkisel davranabilirler fakat düşüncelerinizi inatla savunmanız nedeniyle yetersiz kalacaklar. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alıyorsunuz. Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder