Filiz Özkol Enerjimiz yükseliyor
HABERİ PAYLAŞ

Enerjimiz yükseliyor

Duygusal ve kişisel ilişkilerimizde dengeli bir yapılanma sergiliyoruz. Yeni tanışacağımız kişilerin fikirleri bize cazip gelebilir. Yapmanız gereken çok şey var ve olayları kısa sürede, sistemli bir şekilde birbirine bağlayacağız.

KOÇ

HUZURLU VE MUTLUSUNUZ

Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için daha fazla beklemeyin.

BOĞA

İLGİNÇ BİR HAFTA

Bu hafta, parasal konularda ilginç fikirlerle ortaya çıkacaksınız. Yapacağınız işlerin öncelikle size kazandıracağı avantajları düşünmeli ve kararınızı sonradan vermelisiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER

BAŞARILARINIZ İZLENİYOR

Sezgisel yetenekleriniz ve algılama gücünüz çok yüksek. Yaşama bakış açınız derin. Mars iletişim evinizde ilerlerken, beklediğiniz kavuşmaları yaşayabilirsiniz. Kişisel eğitiminiz için gerekli bağlantıları kurmalısınız.

YENGEÇ

HARCAMALARA DİKKAT

Kazançlarınız konusunda, daha dikkatli davranmalısınız. Duygularınıza rağmen, mantığın gerektirdiği kurallar çerçevesinde davranacak ve ilişkilerinize saygın bir mesafe koyacaksınız.

ASLAN

ENERJİK VE CESURSUNUZ

Mesleki anlamda isteklerinizi yaşama geçirmek için güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

BAŞAK

SORGULUYORSUNUZ

Radikal kararlar almak için uygun bir hafta değil. Özellikle, maddi konularda kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz ve gereken verilerin çevrenizde oluşmasından yanasınız.

TERAZİ

DENGE SİZE YAKIŞIYOR

Çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkisiz kalamıyorsunuz. Düşüncelerinizi kendinize saklamakla kazançlarınızı daha da artırabilirsiniz. Hayatınızda denge kurmaya çalışırken kaoslara düşüyorsunuz.

AKREP

KARİYERİNİZ TAVAN

Sezgilerinizden yola çıkacak ve çevrenizle sıcak ilişkiler içinde olacaksınız. İşinizle ilgili açılımlar için gerekli motivasyona sahipsiniz. Yeni tanışacağınız kişilerden olumlu bir şekilde etkileneceksiniz.

YAY

DEĞİŞİME İHTİYACINIZ VAR

Duygusal ilişkilerinizde her türlü isteğinizi karşı tarafa yansıtmalı ve net olmalısınız. İçinde bulunduğunuz mekanda yapmak istediğiniz değişiklikler, yaşamınızı paylaştığınız kişilere de fayda sağlayacak.

Haberin Devamı

OĞLAK

HIRSLI VE GÜÇLÜSÜNÜZ

Dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz. Hırslı ve güçlüsünüz.

KOVA

OLUMLU İLİŞKİLER

Girişimciliğiniz ve aktif yanınızla, çevrenize örnek oluyorsunuz. Partneriniz sizden yapıcı bir davranış şekli beklerken, sizin de aynı duygular içinde olmanız, ilişkinizi olumlu etkiliyor.

BALIK

ÖZGÜRLÜK ÖNEMLİ

Bu hafta kendinizi kısıtlanmış hissedeceksiniz. Paylaşımlarınızda savunma mekanizması geliştirdiğiniz için yakınlarınızın sizinle tartışmasını gerektirecek olaylardan sakınmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder