Filiz Özkol Enerjimizi dengelemek ilk şart
HABERİ PAYLAŞ

Enerjimizi dengelemek ilk şart

Toplumda yanlış gelişen durumlar söz konusu olduğu zaman, tepkiselliğimizi ortaya koyacağımız bir hafta olacak. İdealist ve kişisel düşündüğümüz için yanlış yorumlar ve tenkitler de alabiliriz. Bazılarımız için henüz spora başlamak için geç değil.

KOÇ

KENDİNİZLE DALGA GEÇECEKSİNİZ

Bu hafta küçük yollardan alacağınız haberler sizi mutlu ederken, küçük aksilikler sizi yıldırmasın. Sözcükleriniz yanlış anlaşılabilir. Hızlı hareket etmeniz gereken konularda yavaşlayan durumlar sizi üzebilir. Çevrenizdeki komik insanlarla kuracağınız bağlar sizi neşelendirecektir.

Haberin Devamı

BOĞA

MADDİ BEKLENTİLER SİZİ YORUYOR

Hayallerinizi ve çılgınlıklarınızı askıya almanız gerekiyor. Yeni fırsatlar için beklemeli ve düşündüğünüz konu ne olursa olsun, denetimden geçirmeden uygulamaya geçmemelisiniz. Girdiğiniz topluluklarda güzel konuşmalarınızla ve kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz.

İKİZLER

GÜVEN DUYGUSU ŞART

Güvendiğiniz ve tanıdığınızı zannettiğiniz bir arkadaşınızdan zarar görebilirsiniz. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.

YENGEÇ

DİSİPLİNİNİZ MÜKEMMEL

Çevre ilişkileriniz genişliyor ve uzak ülkelerle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için önemli bir devreye giriyorsunuz. Çevrenizin kalabalıklaşması sizi şaşırtmamalı ve iç disiplininizi bozmamalı. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız. Önemli ve sizi mutlu edecek kişilerle tanışıyorsunuz.

ASLAN

İÇ DÜNYANIZ KARIŞIYOR

İş hayatınızla ilgili ilginç bir haber alabilirsiniz. İç dünyanız karışacak. Bazı şartlarınızda değişimler olacak. Sezgileriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. İlgi alanlarınız değişirken, birlikte çalıştığınız kişiler hakkında fikirleriniz değişebilir. Dostlarınızla ilgili farklı düşüncelere sahip olacaksınız.

BAŞAK

MADDİ KAYGILARI BIRAKIN

Dengelerinizin çok önemli olduğunu biliyor ve dış ilişkilerinizi başarınızı destekleyecek yönde kullanmak istiyorsunuz. Olaylar karşısındaki duygusal yaklaşımlarınız günlük yaşantınızdaki küçük dengeleri bozmayacak şekilde gerçekleşiyor. Karamsar olmamaya çalışın.

Haberin Devamı

TERAZİ

DENGELERİNİZİ KORUYUN

Akılcılığınızla cazibenizi birlikte kullanmaya başlayacaksınız. Kariyeriniz ve mesleki konularınız ön planda olurken, işinizle ilgili yoğun günler sizi bekliyor. Aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmaya özen göstermelisiniz. Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın.

AKREP

DERİN DÜŞÜNÜYORSUNUZ

Bir türlü başlayamadığınız veya cesaret edemediğiniz, uzun süredir askıda bıraktığınız işlerinizi bir iş planı çerçevesi içinde pratiğe dökün. Adım adım detaylarını da göz ardı etmeden gerçekleştirmeye çalışın. Aile ilişkilerinizde yoğun bir duygusallık hakim olacak.

YAY

AŞK VE CAZİBE SİZDE

Toplumsal olaylarda hayallerinizi ifade ederken, korkularınızı yenmelisiniz. Pratik bir şekilde ele alacağınız konuları sonuçlandıracaksınız. Sizi eleştirebileceklerini sakın düşünmeyin. Çevrenizde farklı yapınızla ilgi göreceksiniz. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde yoğunlaştıracaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK

CESUR VE GÜVENLİSİNİZ

Nostaljik duyguların etkisinden kurtulmak zorundasınız. Aşk ve sosyal yaşantısına her zaman dikkat eden ve disiplinli olmasına özen gösteren siz, bu hafta sıra dışı davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Cesur tavırlar içinde olacaksınız. Bu dönemde sizi dizginlemek epey zor olacak.

KOVA

İKNA YETENEĞİNİZ MÜKEMMEL

İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir dönem. Çevrenizle iş birliği içinde olacaksınız. Bazı paslaşmalar sonucunda haftanın son günlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Enerjimizi ortaya çıkaracak işler yapmak isterken, egolarımız da güçlenecek... Kendinizi çok daha güçlü hissedeceksiniz.

BALIK

SEZGİLERİNİZE GÜVENMELİSİNİZ

Bu dönem değişik arkadaş grupları içinde olacaksınız. Özellikle, karşı cinsten dostlarınızın sayısı bir hayli artacak. Sanatsal faaliyetlere daha fazla önem vereceksiniz ve bazılarınız tanışacakları ilginç kişilerden aşk teklifleri alacaklar. Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder