Filiz Özkol Enerjinizi dengelemelisiniz
HABERİ PAYLAŞ

Enerjinizi dengelemelisiniz

İdealist ve kişisel düşündüğümüz için yanlış yorumlar ve tenkitler alabiliriz. Bu hafta uzun süredir dargın olduğumuz dostlarımızı arayabiliriz. İçimizdeki enerjiyi dengeleme konusunda zorluklar yaşayabiliriz.

KOÇ

AKSİLİKLER SİZİ YILDIRMASIN

Küçük aksilikler sizi yıldırmasın. Hızlı hareket etmeniz gereken konularda yavaşlayan durumlar sizi üzebilir. Kendi düşünceleriniz doğrultusunda koşullarınızı yaratmaya çalışırken, bulunduğunuz ortamlarda ön planda olma gayreti içinde olacaksınız. Çevrenize karşı daha nazik olmalısınız.

Haberin Devamı

BOĞA

BEKLENTİLERİNİZ YORABİLİR

Bu hafta, hayallerinizi ve çılgınlıklarınızı askıya almanız gerekiyor. Yeni fırsatlar için beklemeli, düşündüğünüz konu ne olursa olsun denetimden geçirmeden uygulamaya geçmemelisiniz. Kariyerinizi destekleyici toplantılarda bulunacaksınız. Buralarda karşılaşacağınız kişilere dikkat!

İKİZLER

İLİŞKİLERİNİZ CANLANIYOR

Toplumsal olaylarda hayallerinizi ifade ederken, korkularınızı yenmelisiniz. Güçlü kişiliğiniz, dikkatleri üzerinize çekecek. Güzelliğinizi ve cazibenizi kullanabileceğiniz bir hafta. Çevresel ilişkilerinizi yeniden yapılandıracak, canlandığınızı hissedeceksiniz.

YENGEÇ

DUYGULARINIZI TEST EDİN

İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir dönem. Çevrenizle iş birliği içinde olacaksınız. Enerjinizi ortaya çıkaracak işler yapmak isterken, egolarınız güçlenecek. Kendinizi çok daha güçlü ve mantıklı hissedeceksiniz. Bu olaylar ani bir şekilde gelişerek, sizi şaşırtacak.

ASLAN

DEĞİŞİMLERİ BEKLEMELİSİNİZ

İş hayatınızla ilgili ilginç bir haber alabilirsiniz. Sezgileriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. İlgi alanlarınız değişirken, birlikte çalıştığınız kişiler hakkında fikirleriniz değişebilir. Dostlarınızla ilgili farklı düşüncelere sahip olacaksınız. Maddi konularda istediğiniz desteği göreceksiniz.

BAŞAK

DENGELERİNİZ ÖNEMLİ

Olaylar karşısındaki duygusal yaklaşımlarınız günlük yaşantınızdaki küçük dengeleri bozmayacak şekilde gerçekleşiyor. Karamsar olmamaya çalışın. Çevrenizdeki olumsuz olaylara karşı takınacağınız tavırlar, bir sonraki adım için gereken enerjinizin seviyesini belirleyecek.

Haberin Devamı

TERAZİ

ENERJİNİZ SİZİ DESTEKLİYOR

Aklınızla cazibenizi birlikte kullanmaya başlayacaksınız. Aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmaya özen göstermelisiniz. Aykırı düşünceler içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. Bulunduğunuz aktivitelerde ön planda olmak isteyeceksiniz.

AKREP

PRATİK DÜŞÜNMELİSİNİZ

Uzun süredir askıda bıraktığınız işlerinizi bir iş planı çerçevesi içinde pratiğe dökün. Aile ilişkilerinizde yoğun bir duygusallık hakim olacak. Yaşamın gizini çözmek için derin felsefi araştırmalar içinde olacaksınız. Yaşam şartlarınız iyiye gidiyor. Hayatınızda yeni bir perde açılacak.

YAY

MADDİ KONULAR ÖN PLANDA

Güvendiğiniz ve tanıdığınızı zannettiğiniz bir arkadaşınızdan zarar görebilirsiniz. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya olan merakınız sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.

OĞLAK

KARARLARINIZI DÜŞÜNEREK ALIN

Haberin Devamı

Bu hafta sıra dışı davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Bu dönem sizi dizginlemek zor olacak. Kararlı bir şekilde savunduğunuz fikirlerinizden taviz vermeyeceksiniz. Çevrenizi etkiniz altına almak size büyük bir mutluluk verecek.

KOVA

DEĞİŞİMLERE HAZIRSINIZ

Çevrenizin kalabalıklaşması sizi şaşırtmamalı ve iç disiplininizi bozmamalısınız. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız. Önemli ve sizi mutlu edecek kişilerle tanışıyorsunuz. Zaten ilişkiler konusunda mükemmelsiniz.

BALIK

İÇGÜDÜLERİNİZ GÜÇLÜ

İnsanlara yardım etme duygunuz harekete geçerek, toplumda misyonu olan kuruluşlarda görev yapacaksınız. Önümüzdeki yıllarda, içinde bulunduğunuz radikal değişimleri göreceksiniz. İçsel sezgileriniz güçlü bir şekilde çalışmaya başlayacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder