Filiz Özkol Eylül ayı burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

Eylül ayı burç yorumları

Haberin Devamı

KOÇ

Çevrenizi etkilemek için bundan daha uygun bir ay bulamazsınız. Enerjinizin farkındasınız. Maddi konularda kimseden yardım almadan ilerliyorsunuz. Hesaplarını ince bir şekilde yapmanız belli bir disiplin getiriyor. Kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecek. Hedefleriniz, uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi arzu ve isteklerinizde yoğunlaşarak, yaşam sürecinizi emin adımlarla şekillendiriyor, pes etmeyerek, sabırla yaklaşıyorsunuz. Yazışmalar ve haberleşme konusunda yaşayacağınız aksilikler ortaklık ilişkilerinize de yansıyacaktır. Finans evinizle ilgili birçok fırsatı yakalayacak ve paranızı zekice değerlendireceksiniz. Bu arada, aile büyüklerinden biri maddi konularda destek verebilir. Alacağınız bu destek sizi rahatlatacak. Kalıcı değerlerin peşindesiniz.

BOĞA

Bu ay, aile içinde yapmayı arzuladığınız değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Çevrenizde sevildiğiniz için kolaylıkla destek sağlayabilecek bir karizmaya sahipsiniz. Bu arada, kesinlikle partnerinizin fikrini de kulak ardı etmeyin. Başkalarının fikirleri ilgilendiğiniz konuda size anlamsız gelebilir. Fakat, şunu unutmamanız gerek: Gündemdeki konuyla ilgili olarak en uzak ve ilgisiz bir kişinin söyleyeceği bir tek kelime işin seyrini değiştirebilecek yeni fikirlerin kafanızda oluşmasını sağlayabilir. Arkadaşlarınızla konuşurken bazen gereksiz şekilde sivri sözler ediyorsunuz. Bu o kadar anlık oluyor ki, geri dönüş için zaman bile bulamıyorsunuz. Bu yapınızı en kısa zamanda çözüme kavuşturmanız gerek.

İKİZLER

Karşınıza birçok fırsat çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Bu ay yakın ilişkilerinizdeki bazı sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın. Kariyerinizi grup çalışmalarıyla destekleyeceksiniz. Aşk yaşamınızda görmezlikten geldiğiniz konular sorun haline gelebilir. Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Önceki zamanlarda verdiğiniz kararları uygulama olanağı bulacaksınız. Arkadaşlarınızla aranızda bazı sorunlar çıkabilir veya paylaşım içinde olduğunuz kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilir, ilişkilerinizi yargılayabilirsiniz. Karşı cins üzerinde gizemli etkiler bırakabiliyorsunuz. Mantık mı yoksa duygu mu çelişkisi yaşatabiliyorsunuz. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz.

YENGEÇ

Bu hafta özellikle olaylara bakış açınızda gizli bir mizah gizli. Farklı görüşteki kişileri bir araya toplayabilirsiniz. Bu hafta, iddialı tavırlarınızla ortaya çıkıyor ve toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz. Eski beklediğiniz tekliflere sıcak bakabilirsiniz. Partnerinizin üzerinizdeki baskısından sıkılacağınız bir ay.. Her konuda sizinle ilgili ayrıntılar ilgisini çekiyor. Üstelik bazı konuları sonradan aklınıza takıyor ve geç kalınmış bir kaprisle ortaya çıkıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin sizi anlamasının mümkün olmadığı bir alanda paslaşmalar yaşamanız sizi gerginleştiriyor. Son günlerde gereksiz detaylar yüzünden canınız sıkkın. Sebep siz değilsiniz, unutmayın. Arkadaşlarınızla birlikte ideallerinizi gerçekleştirecek seyahatler yapabilir, zevkli zamanlar geçirebilirsiniz.

ASLAN

İş bağlama konusunda başarılı bir performans sergileyeceksiniz. İş yerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız; şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok anlaşmaya imza atacaksınız. İşinizden memnun değilseniz değişik teklifleri değerlendirebilirsiniz. Azimli ve hırslı yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjiniz doğru kullanmalı, insanlara baskıcı davranmamalısınız. Kendinizden yaşça büyük kişilerle olumlu güç birliği oluşturacak, onların desteğini hissedeceksiniz. Egonuzu tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanmalısınız. Olaylara yönetici bir tavırla yaklaşıyorsunuz. İyi niyetli dostlarınızın önereceği tekliflere hayır demeden önce düşünmelisiniz.

BAŞAK

Maddesel konularda beklediğiniz fırsatları yakalamak ve iş olanaklarınızı genişletmek için uygun bir dönem. Sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın. Bu şekilde davrandığınızda, zorluklardan başarıyla çıkacaksınız. Çevrenizdeki olumsuz olaylar karşısında gergin günler yaşayabilirsiniz. Sorunların dışında kalmayı başardığınız müddetçe sinir sisteminizi koruyabilirsiniz. İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. İş arayanlar iş tekliflerini değerlendirebilir. Doğru işi ve doğru zamanı bu dönem yakalayabilirsiniz. Ayrıca, ikna kabiliyetiniz artıyor. Kalabalık ortamlarda gözlemciliğiniz güçlenecek. Güçlü isteklerinizi bir kenara bırakarak kendinizi sakinliğe teslim edin. Düşüncelerinizi paylaşmaktan hoşlanmayacağınız bir ay..

TERAZİ

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Kuşkularınızı, “Yarın ne olacak” diyen belirsizlikleri artık kafanızdan atın. Partneriniz de bu konuda bazen şaşırıp kalıyor. Oysa, temelinde derin mantık adımlarını kullanan bir yapınız var. Kıskançlıktan öte sahiplenici yapınız çevrenizde yanlış anlamalara neden olabiliyor. İçinde bulunduğunuz durumda arkadaşlarınızın önerileriyle kafanız iyice karışıyor. Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için, dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. İletişim içinde olacağınız arkadaşlarınızla bu hafta ortak çalışma içinde olacağınız önemli konular gündeme gelecek. Bu ay çevrenizle yoğun iletişim içinde olacaksınız.

AKREP

Güneş kariyer evinize çok yakın ve sizi baskıcı yapıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle kuracağınız diyalog çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyorsunuz fakat olayların boyutları davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın sorunlarını olay haline getirmez ve kişisel algılamazsanız, her şey daha iyi olacak. Bu ay, katılacağınız toplantılarda, doğru kişilerle tanışacaksınız. Yüksek mevkide bulunan güçlü kişilerden destek alacaksınız. Kariyeriniz günden güne önem kazanmaya başlıyor. Bu dönem, göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. İlgi çeken konuşmalarınızla, karşınızdakileri ikna edecek, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız. İkna kabiliyetiniz artıyor.

YAY

Etkilendiğiniz kişi daha sonra yaşamınızda büyük bir yer kaplayacak. Belki de, diğer tüm işlerinizi askıya alacaksınız. Bu ilginç aşk sizin için önemli. Fakat evli ve ailesi olanlar için önemli bir ay. Geçmişteki olumsuz olaylar çözülecek. Sosyal çevrenizde etkinliğiniz artıyor. Keşiflere hazırsınız. Aklınıza esen konularda başarılısınız ve bu konuyu aşk hayatınıza yansıtıyorsunuz. Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olun. Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla sürdürecek ve sonuca gideceksiniz. Fiziksel anlamda çekici ve aktif bir tavır içindesiniz.

OĞLAK

Bu hafta keyifli günler geçireceksiniz. Yaşamın tadını çıkartın. Kendinizi şımartın, hayatın zevklerine varın. Artık fiziksel anlamda kendinizi enerjik hissedeceğiniz için, aşk kaçamaklarına da hazırlanmalısınız. Tanıştığınız kişilere dikkat edin. Biriyle özel duygular paylaşabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Oysa, enerji yüklü ve güçlü bir potansiyele sahipsiniz. Kendinize güvenin. Karasızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Uzun süredir gizlediğiniz planlarınız uygulama aşamasına gelirken, sevdiğiniz işleri pratik yaşama geçirmiş olacaksınız. Mesleki aşkların da gündemde olacağı bir dönem. İş ve ortaklıklar tekliflerine açıksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle takışmamaya çalışın.

KOVA

Koşullar ve içsel tepkilerinizi dengelemek zorundasınız. Bazı gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek. Önemli arkadaşlarınızın destekleri, sizin bilgilerinizle birleşecek ve ortaya yepyeni şekillerde size yeni pozisyon kazandıracak çalışmalar ortaya çıkacak. Farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz. İnsanlar sizden etkilenirken, karşı çıkamıyorlar. Riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Siz özgürlük ve aşk insanısınız. Üstelik ihtiraslı aşklarınız dillere destan. Bu ay mantıklı ve sabit aşka dönüşebilecek önemli duygular peşindesiniz. Karşılaşacağınız kişilerde, farklı özellikler arıyorsunuz. Planlarınızı gizli tutmak istiyorsunuz fakat çevrenize duvar örmeniz zor olabilir.

BALIK

Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konuların başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Partnerinizle vereceğiniz kararlar önemli olacak. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda gösterdiğiniz olumlu çaba sonuç veriyor. Üst düzeyde kişilerle görüşmeleriniz olacak ve fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Aile içinde anlaşmazlık konusu olan ve aslında kolaylıkla halledilebilecek konuda detayları konuşacaksınız. Israrcı olmazsanız sorun kalmaz. Çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir dönem.. Kişisel çabalarınızı işinize aktarabileceksiniz. Eski hatalarınızın, tekrar sizi rahatsız etmesini engellemek elinizde. İletişim konusunda başarılı işler çıkaracaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder