Filiz Özkol Fırsatlar ‘KOVA’ların ayağına gelecek
HABERİ PAYLAŞ

Fırsatlar ‘KOVA’ların ayağına gelecek

KOVA

21 Ocak/19 Şubat

Yönetici gezegeni: Satürn, Uranüs

Elementi: Hava

Niteliği: Sabit

Rengi: Turkuaz

Sevgili Kovalar, özgürlüğünüze çok düşkünsünüz. Kural tanımayan bir yapınız var. Ciddi ilişkilerin eşiğinden dönüp arkanızda gözü yaşlı sevgililer bıraktınız. Belki de en büyük acıları siz yaşadınız. Çünkü, gururunuzu her şeyin üstünde tuttunuz. 2022 yılında daha kalıcı ilişkilerin özlemini duyacaksınız. Disipline eden Satürn son turu atarken size ödül getirecek. Evlilik gündeminizde olabilir. Hiç evlenmek istemeyen Kovalar için bile ciddi ilişkiler devri başlıyor. Kariyer ve güç savaşlarına eklenecek olan aşk savaşları da sizi zorlayacak.

Haberin Devamı

AŞK

Yeni ilişkiler kapınızda

17 Ocak’taki dolunay karşıt evinizde gerçekleşiyor. Bu hareketlenme içinde duygusal etkileşimler yaşayabilirsiniz. 1 Şubat’ta yeni ay kişisel evinizde. 15 Şubat’tan sonra kişisel evinize Merkür geçecek. Aşk ve işi karıştırmamalısınız. Martta ilişkiniz varsa, kopma noktasına gelebilir. Partnerinizin isteklerini görmezden gelmişseniz ortalık karışabilir.

Nisanda partnerinizle maddi kazançlarınızı birleştirebilirsiniz. Mayıs ayında güç ve aşkı birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Haziran, yeni aşk sinyalleri veriyor. 14 Haziran’da dolunay değişim ve yenilikler evinizde. “Aklıma eseni yaparım” ruh durumundasınız. Kalbiniz boşsa aşka hazır olun. 18 Temmuz’a kadar aşk evinizde Venüs enerjisini göreceksiniz. Sosyal yaşantınız birden canlanacak.

Göze çarpacaksınız

Ağustosta meraklı yönleriniz atağa kalkıyor. Popüler konularda istediğinizi yakalayacaksınız. Çekici davranışlarınızla dikkat çekecek, toplumda göze çarpacaksınız. Eylülde Venüs’ün cazibesi, Mars’ın güzel açısı nedeniyle partilerin vazgeçilmez kişisi haline gelebilirsiniz.

Ekimde bolluk, bereket gezegeni Jüpiter, değişim gezegeni Uranüs, Güneş ve disipline eden Satürn’den destek alıyorsunuz, olumlu enerjiler sizi bulacak. Kasım ayında Mars, aşk ve sosyal evinizde geri gidecek. Sizi baştan çıkaran kişilerden uzak durmalısınız. Aralıkta cazip ve çekicisiniz. Gözler üzerinizde, çevrenizi kolayca etki altına alıyorsunuz.

Haberin Devamı

İŞ

Mal varlığınız artacak

Ocak boyunca düşünceleriniz nedeniyle zorlanabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız. 19 Şubat’a kadar Güneş kişisel evinizde ilerleyecek. Bu dönem beklemediğiniz avantajlar elde edebilirsiniz. 2 Mart’ta yeni ay finans evinizde doğacak. Mal varlığınızı artırmak isteyeceksiniz. İş arayanlar istedikleri ortama kavuşacaklar. Nisanda, yaşamı kendi istekleriniz doğrultusunda değerlendireceksiniz. Evini değiştirmeyi düşünenler için fırsat doğacak.

İş gezilerine çıkabilirsiniz

16 Mayıs’ta Ay tutulması kariyer evinizde gerçekleşiyor. İş ilişkilerinizde yaşayacağınız canlanmalara ve alacağınız tekliflere hazırlıklı olun. Haziran ayı boyunca yönetme kabiliyetiniz artıyor. Yönetici pozisyonundaysanız bu durumu işinize başarılı bir şekilde yansıtacaksınız.

Ekim boyunca kariyerinizde başarı istiyorsanız, sabırlı olmalı, bazı kararlarınızı ertelemelisiniz. 8 Kasım’daki Ay tutulmasıyla bazı gizli konular açığa çıkabilir. Aralık ayı boyunca ilginç durumlar söz konusu. Kendinizden daha yaşlı kişilerin fikirlerinden yararlanacaksınız.

Haberin Devamı

SAĞLIK

Az yiyip bol spor yapmalısınız

Ocak ayında spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Bileklerinize dikkat etmeli ve ağır kaldırmamalısınız. Martta strese bağlı gerginlikler görülebilir. Nisanda az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınızda sinir sisteminiz zarar görüyor.

Mayısta sağlık gezegeniniz Ay, duygusal konularda sizi hırçın yapabilir. Ağustosta sindirim sisteminiz konusunda dikkatli olmalısınız. Eylülde rutin kontrollerinizi yaptırmalı, dişlerinize özen göstermelisiniz. Kasımda işe mola verip dinlenmeyi unutmayın. Ailenizin sağlığı ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Hormonlarınız için de bir doktora başvurmayı ihmal etmeyin.

YARIN: BALIK

Sıradaki haber yükleniyor...
holder