Filiz Özkol Geçmişi unutun, yeniliklere hazır olun
HABERİ PAYLAŞ

Geçmişi unutun, yeniliklere hazır olun

Geçmiş hayatımızı gözden geçirmek için Merkür retrosundan faydalanabiliriz. Sevgi ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizi sorguluyorsunuz. Yarım kalan işlerinizi tamamlayacaksınız. Yeni başlangıçlara hazırlanacağımız bir hafta.

KOÇ

ESKİ İŞLERİNİZİ TAMAMLAYIN

Düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak her türlü çalışmaya açıksınız. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. İyi niyetli davrandığınız için şansınız size yardım edecek.

Haberin Devamı

BOĞA

MADDİ ÖDÜLLERİNİZ VAR

Yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Her şeyi kendiniz başarma duygusu içinde olacağınız için, yeni rolleriniz size zorla değil, teklifle gelecektir. Maddi ödülleri hak ettiniz artık.

İKİZLER

TEPKİLERİNİZİ KONTROL EDİN

Yatırımlarınızı değerlendirme konusunda mantıklı kararlar vereceksiniz. Bu arada güncel olaylara karşı olan merakınız belirgin şekilde ortaya çıkacak. Duygusal anlamda güzel dostluklar ve iş birlikleri gündeme gelecek. Geçmişte tepki verdiğiniz konulara, artık duyarsız olacaksınız.

YENGEÇ

TAKINTILARINIZLA YÜZLEŞİN

Zihinsel aktivitenizin yüksek olmasından dolayı huzursuzluk duyabilirsiniz. Egonuzu güçlü tutacak ve isteklerinizde aşırıya kaçacaksınız. Yönetme kabiliyetiniz artıyor. Takıntılarınızdan kurtulmak istiyorsanız gerekli tıbbi kontrolden geçmelisiniz. Aşk yaşantınızda anlaşılmaya ihtiyacınız var.

ASLAN

GEÇMİŞ HATALARINIZI UNUTUN

Kendiniz ile ilgili yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Her şeyi sıkıntı haline getirmemelisiniz. Bazı özel durumlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

BAŞAK

İŞ HAYATINIZDA BAŞARILISINIZ

İş ve kariyer konusunda, güçlüsünüz. Başarı duygusu; huzuru ve sağlığı beraberinde getirecek. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir hafta olacağından emin olabilirsiniz. Evinizle ilgili tamiratlar söz konusu. Güçlü beraberlikler kuracaksınız.

Haberin Devamı

TERAZİ

DENGELERINİZİ KORUMALISINIZ

Olumlu bir enerji içinde olmanızdan dolayı, fırsatların ayağınıza gelmesi karşısında şaşırabilirsiniz. Kendinizi ve çevrenizi mutlu görmek isteyeceksiniz. Düşüncelerinizin kabul görmesi kişisel enerjinizin daha da yükselmesine neden olacak. Mutluluk ve başarı yollarının size sunacağı güzel yansımalardan faydalanacaksınız.

AKREP

EGOLARINIZI GÖZDEN GEÇİRİN

Maddi konulardaki taleplerinizde kararlılık hakim olacak. İleriyi gören bir düşünce yapısı içinde hareket ederken, para ile ilgili ufkunuz açılıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız.

YAY

SABIRLI OLMALISINIZ

Duygusal davranmamaya çalışmalısınız. Zor şartlarda çalışmaktan yılmayan bir yapınız var. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Güçlü pozisyonlara gelmeniz için, gerekli tüm donelere sahipsiniz. Sadece sabırlı olmalı ve fikir değiştirmemelisiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK

ESKİ YANLIŞLARINIZI DÜZELTİN

İletişim konusunda epey başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız. Olayları akışına bırakmak sizin için daha emniyetli olacaktır. Karar vermeden önce kendinizi sınamalı ve hata yapmamaya özen göstermelisiniz.

KOVA

CESARET SİZE YAKIŞIYOR

Cesaret ve atılganlık isteyen tüm işlerde başarılı olacaksınız. Yaşantınızdaki koşulların sizi zorladığını, kararlarınızı verirken çevresel şartların ve içsel duygularınızın tezat oluşturduğunu göreceksiniz. Çalışma yaşantınızla ilgili olumlu değişimler içindesiniz. Bitmesi gereken durumlar gündeme gelecektir.

BALIK

KIRILMAKTAN KORKUYORSUNUZ

Karşı tarafa sürekli bir duygusal sorumluluk yüklüyorsunuz. Sezgileriniz size başarılarınız konusunda yardımcı olacak. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız çünkü kırılmaktan korkuyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder