Filiz Özkol Gelişime açık bir dönemdeyiz
HABERİ PAYLAŞ

Gelişime açık bir dönemdeyiz

Duygusal ve kişisel ilişkilerimizde dengeli bir yapılanma sergiliyoruz. Yeni tanışacağımız kişilerin fikirleri bize cazip gelebilir. Yapmanız gereken çok şey var. Olayları kısa sürede, sistemli bir şekilde birbirine bağlayacağız. Risk alma konusunda acele etmemeliyiz. Arkadaşlık ilişkilerimize yargılayıcı bakmamalıyız. Yaşamın görünmeyen bazı detayları gözümüze çarpacak. Bazılarımızın sorunlarına karşı destekleyici fikirlerle yardımcı olmaya çalışacağız. Paylaşım içinde olduğumuz kişilerle yeni fikirler üreteceğiz.

Haberin Devamı

KOÇ

PROJELER GELİYOR

Bu dönem karşılıklı işlerde borçlu duruma düşmekten kaçının. Ortak kazançlar konusunda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Mars, bu hafta burcunuzda son turlarını atıyor. İhtiyacınız kadar alışveriş yapın. Hedeflerinizde yalnızca egolarınızı kullanacaksınız. Gelecek kaygılarınız yüzünden daha fazla çalışacaksınız ve yeni projeler ortaya çıkacak. Çevresel ilişkilerinizin de katkılarıyla ortak kazanç platformu oluşturacağınız çalışmalar içinde olacaksınız. Azimli ve hırslı yapınız sizi agresif yapabilir.

BOĞA

DEĞİŞİMLERE HAZIR OLUN

Uranüs, burcunuzda ilerlerken Jüpiter ve Satürn, kariyer evinize geçti. İlginç değişimlere hazır olun. Parlak zekanız ve güçlü algılamanız heyecanlarınıza önderlik edecek. Hızlı hareket ederken, yerinde duramayan bir imaj sergileyeceksiniz. Ani olaylar karşısında tepkilerinizin olumlu olması, yanlış ilişkileri de başlatabilir. Enerjinizin akıcı olması, küçük ayrıntıları gözden kaçırmanıza neden olabilir. İletişim ve hedefleriniz konusunda başarılı bir döneme gireceksiniz. Gücünüzün farkındasınız.

İKİZLER

DUYGULARINIZI ABARTMAYIN

Tutulmalardan sonra zihin aktivitenizde değişimler başladı. Grup çalışmalarında esnek davranmazsanız, ortak çalışmalarınızda problemlerle karşılaşabilirsiniz. Düşüncelerinizi akıcı şekilde ifade edeceksiniz ve ikna yeteneğiniz yüksek olacak. İsteklerinize uygun şekilde hareket edeceksiniz. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz.

YENGEÇ

KENDİNİZE GÜVENİYORSUNUZ

Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceksiniz. Satürn, burcunuzdan çıktı, artık çok daha rahatsınız. Yenilikler konusunda temkinli olmalısınız. Bu nedenle, beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Bunlara kafanızı takmayarak, üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Hedefleriniz doğrultusunda bilinçli hareket etmenin vereceği avantajla iyi günler sizi bekliyor. Yaşam parametrelerinin olanakları, emrinize sunulmuş durumda.

Haberin Devamı

ASLAN

SOSYAL HAYATINIZ CANLANIYOR

Önemli anlaşmaların altyapısını hazırlarken, işinde uzman kişiler karşınıza çıkacak. Ne kadar çok kazanıyorsanız kendinizi o denli başarılı hissedebilirsiniz. İşinizden elde ettiğiniz gelir konusunda hayli hassas davranabilir, haklarınızı elde etmek adına girişimci olabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız zorluklar nedeniyle asıl güvencenin para kazanmaktan ve ona sahip olmaktan geçtiğini düşünebilirsiniz. Tutulmalar, sosyal yaşantınızda değişimlere yol açıyor.

BAŞAK

MANTIK SİZE YAKIŞIYOR

Mantıklı olmak işe yarayacak. Mesleki konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. İletişim konusunda başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Haksızlıklar konusunda adaletli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Ailenizle ilgili değişimler söz konusu olacak. Alışkanlıklarınıza bağlı bir tutum sergileyerek, anlaşılması zor bir kişilik sergileyeceksiniz. Vazgeçmenin kolay bir olgu olmadığını biliyorsunuz. İç sesinizin gittiği yolda ilerleyin.

Haberin Devamı

TERAZİ

AŞK HAYATINIZ CANLANIYOR

Jüpiter, aşk ve sosyal evinizde ilerlemeye başladı. İlişkinizde şimdiye kadar olmadığınız kadar çarpıcı duygular yaşayacaksınız. Karşı cins ile aranızda adını koymadığınız bir duygu karmaşası geçirmenin tam sırası. Bulunacağınız ortamlarda anaç ve korumacı davranabilirsiniz. Kendinizi çevrenizle bütünleşmiş hissedeceksiniz. Ailenizin istekleri ön plana çıkacak.

AKREP

SORUMLULUKLARINIZ ARTIYOR

Bu hafta, sorumluluklar üzerinizde yoğunlaşacak. Başarılarınıza tek başına sahip çıkarken, çevrenizde lider pozisyonunda olmaya devam edeceksiniz. Bazı karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmeniz gerekebilir. Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok. Telaşlı, aktif ve heyecanlı bir dönemde bulunuyorsunuz. Grup çalışmaları gibi aktiviteler ve kişisel tatminleriniz doğrultusunda çalışmalar içinde olacaksınız.

YAY

YENİ BİR DÖNEM İÇİNDESİNİZ

Tutulmalar sayesinde yaşamınızda yeni şekillenmeler söz konusu. Duygularınızda geçmişten kaynaklanan bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Geçici olan o günkü gerilimli halinizi fazla önemsemeyin. Kaçırdığınız bazı şartları yeniden elde edebilirsiniz. Hayatınızı düzenlemek için önemli fırsatlar, önünüze kaliteli bir şekilde sunulacak. Güçlü gruplar içinde olma arzusu ile arkadaşlarınızla bütünleşmenizi sağlayacak işler peşinde olacaksınız.

OĞLAK

SAKİN OLMALISINIZ

Bu dönem, görüşeceğiniz kişilerin bazılarının düşünce tarzları sizinle aynı olabilir. Çalışırken, yalnızlığı tercih edeceğiniz bir hafta. Eski dostlarınızla yaşadığınız konuların askıda kalmasına izin vermek istemediğiniz için bu hafta gündeme gelmesi mümkün. Çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız. Mantıkla duygu karmaşası yaşayacağınız bir dönem başlıyor. Sakin olmalısınız.

KOVA

İÇ DENGENİZİ KORUMALISINIZ

Kendinize sorduğunuz sorular çok önemli, unutmayın! Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bu hafta, sizi oyalayan yolculukları da gündeme getirecek. Yıllardır beklediğiniz fırsatların gündeme gelmesiyle, çalışmalarınız yüksek bir aktivite kazanacak. İç dengenizin sizin için epey gerekli olduğu bir dönem. Hırslarınız konusunda engel tanımayacaksınız. İlişkinize yeni bir biçim vermek istiyorsanız, tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem.

BALIK

DUYGULARINIZ ÖNEMLİ

Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Kendinizi yıpratmadan hareket etmelisiniz. İmkansız gibi görünen olayları başaracaksınız. Duygularınızı denetlemek zorundasınız. Baskıcı tavırlarınızın çevrenizdekileri üzmesine rağmen, siz hiç kimseye taviz vermek istemeyeceksiniz. İlişkilerinizde yapıcı, güçlü fakat denetleyici olacaksınız. Bu hafta eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Kişiliğiniz ve tavırlarınızla çekiciliğinizi ortaya koyuyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder