Filiz Özkol Günlük burç yorumları: 13 Ocak 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

Günlük burç yorumları: 13 Ocak 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Maddi konularda istekleriniz bitmiyor. Satın almayı düşündüğünüz şeylere sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız. Kardeşlerle ilgili konular ve ilginçlikler gündeme gelecek.

BOĞA: Özel konuların yer aldığı ve kafanızda şekillendirdiğiniz çalışmaların ön aşamasını hazırlayacaksınız. Kendinize güvenmek istiyorsunuz. Aşk gezegeni Venüs karşıt evinizde ilerlerken özel zevkler söz konusu olabilir.

İKİZLER: Bugün kişiselliğinizi öne çıkaracağınız ortamlarda bulunacak ve çevrenizde kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacak konuşmalar yapacaksınız. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini biliyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım edeceksiniz. Kariyerinizle ilgili çalışmalarına hız kazandırmak isteseniz de gerekli donanımı sağlamak için üstlerinizden fikir almanız gerekiyor.

ASLAN: Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınız sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Çevrenizdeki kişilerin isteklerine üzülüyorsanız bu konulardan uzak durun.

BAŞAK: Karşıt Neptün’den olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan haberleri alacaksınız. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Başarı konusunda güçlük çekmeyeceksiniz.

TERAZİ: Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almamanız sizi daha da güçlendiriyor. Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız.

AKREP: Duygusal davranmak istemediğiniz halde bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde baskıcı tavırlar takınanlar çıkacak ve bunlarla mücadele edeceksiniz. Planlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

YAY: Güçlü ilişkileri seviyorsunuz. Sezgilerinizi kullanarak başarıyı hızlı yakalayacaksınız. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Doğrularınızdan taviz vermemelisiniz.

OĞLAK: Disiplinli hareket etmek istiyorsanız bazı kuralları kendiniz koymalı ve ne pahasına olursa olsun uymalısınız. Bugün rutin işlerinizde fazla detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Alışkın olmadığınız bir durum söz konusu. Bugün harcamalar konusunda planlı gitmeniz gerekiyor. Bazıları için olağan olan bu durum size ters ve sıkıcı gelecek. İnatçı ve mantıklı yönlerinizi ortaya çıkaracak.

BALIK: Mesleki konularda başarıyla yan yana gidiyorsunuz. İsteklerinizi karşı tarafa yansıtırken doğru kararlar peşindesiniz ve sizi zorda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Bencillikle suçlanabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder