Filiz Özkol Günlük burç yorumları: 20 Ocak 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

Günlük burç yorumları: 20 Ocak 2021 günün burç yorumları

Koç: 00:04, Boğa: 05:24, İkizler: 10:32, Yengeç: 15:51, Aslan: 21:07, Başak: 26:23, Terazi: 31:54, Akrep: 37:08, Yay: 42:25, Oğlak: 47:37, Kova: 52:45, Balık: 57:58

KOÇ: Ay burcunuzda ilerlerken duygusal yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Bugün, paylaşımlarınızda aşırıya kaçabilir ve çevrenizde hak etmeyen kişilere taviz verebilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınız sizi zor durumda bırakıyor.

BOĞA: Duygusal kırgınlıklara açık bir gün. Olayları abartarak, iç sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Ay’ın bulunduğu konum bilinç altınızı yoğun etkiliyor. Eskimiş duygularınızın size faydadan yok.

Haberin Devamı

İKİZLER: Bulunacağınız ortamlarda duygusal yönleriniz ortaya çıkabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Sizi seven arkadaşlarınızın olumlu destekleri sayesinde, birçok problemizin üstesinden gelebileceksiniz.

YENGEÇ: İş hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etraftan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. Çevrenizi olduğu gibi kabul etmelisiniz.

ASLAN: Geçmişle iç içe olmak isteyebilirsiniz. Eski özlemleriniz değer kazanabilir. Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için kaybettiğiniz fırsatları düşünebilirsiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz.

BAŞAK: Düşüncelerinizi paylaşırken geleneksel yapınızı ortaya koyacaksınız. Duygularınız karışık ve hata yapmaktan korkuyorsunuz. Arkadaşlarınızı tenkit etmeden önce düşünmelisiniz. Yanlış yargılarınız var.

TERAZİ: Mesleki anlamda yaratıcılığınız tartışılmaz. Bazı konularda sabit olamıyor, prestij kaybediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kayda değer bir şeyler yapmak istiyor ama kurallar yüzünden zorlanıyorsunuz.

AKREP: Güçlü adalet duygunuzu ilişkilerinize yansıtmak en doğal hakkınız. Uzak yollardan gelen teklifler karşısında düşünmeniz gereken konular gündemde. Bugün birçok aktivite içinde olabilirsiniz.

YAY: Ailevi konulara odaklanabilirsiniz. Özgürlükçü yapınız engellere takıldığı zaman huzursuz olabiliyor ve sevdiklerinizin desteği motivasyon kaynağı haline gelebiliyor. Karmaşa yaşayacağınız bir gün.

Haberin Devamı

OĞLAK: Deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınızda sosyal aktiviteniz güçleniyor. Akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olacaksınız.

KOVA: Bugün Koç’ta ilerleyen Ay, çevre ilişkilerinizi etkiliyor. Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınızda kendinizi huzursuz etmeyin. Sınırları biliyor ama heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz.

BALIK: Finans konularına vereceğiniz ağırlık sayesinde yeni aşamalar kaydedeceksiniz. Özlediğiniz çalışma alanlarına kavuşmak için nedeniniz var ve kendinizi doğru ifade etmenin yollarını buluyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder