Yazarlar Haftalık burç yorumları - 1 Mayıs 2022
HABERİ PAYLAŞ

Haftalık burç yorumları - 1 Mayıs 2022

Eyvah güneş tutuldu

Enerjik çalışmaların gündem kazanacağı bir hafta  Maddi konularla ilgili parasal hareketler yeni bir gelişim gösteriyor.. Borç para alış verişi içinde olanlar için dikkatli olmaları gerekebilir. Ödeme zorlukları yaşayabilirler. Bazı sırların açığa çıkma olasılıkları güçlü Aniden bir şeyler şekil değiştiriyor. Takıntılarınızdan uzak kalmak için mücadele vermeyi bırakarak. Olayları akışında takip edin.. Evrenin size verdiği bu şansı olumlu bir şekilde kullanmak için atılım yapmalısınız.

Haberin Devamı

KOÇ:

Paranız şekil değiştiriyor

Güneş tutulması ve Uranüs finans evinizde ilerleyecek. Aşk ve parayı birlikte bulacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Tanışacağınız önemli kişilerden etkileneceksiniz. Güçlü ilişkilere gereksinim duymanız, sizi farklı ortamlara sürükleyecek. Bulunduğunuz yerlerden memnun kalmayacaksınız. Daha güzel ve iyiye doğru yol almak istiyorsunuz. Aileniz ve işiniz arasında tercih yapmak zorunda kalmadan durumu idare etmeye çalışmalısınız. Bazılarınızın yaşça büyük kişilerle aşk yaşam arzusu içinde olacaktır. Yeni iş tekliflerine açık olmalısınız. Yenilikler konusunda cesur davranmak size çok şey kazandıracaktır

BOĞA

Ateş hattındasınız

Bu hafta Güneş tutulması ile ateş hattındasınız. Uranüs yeni ay ve ay düğümü bir arada. Kaderinizi yeniden yazmaya hazırlanın. Aşk duygularınızı idealize etmiş durumdasınız. Sadece özgürlük duyguları yetmiyor.. Birçok fırsata aynı anda ayağınıza gelirken, sizi özel kılan duygular farklı olmanız da sağlayacak. İletişim sorunlarınızdan etkilenmemeye çalışın.. Siz bu dönemde ilginç ve size olumlu gelecek ilişkiler peşindesiniz. Maddi konulardaki taleplerinizde kararlılık hakim olacak. İleriyi gören bir düşünce yapısı içinde hareket ederken, para ile ilgili ufkunuz açılıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız.

İKİZLER

Düşünceleriniz şekil değiştiriyor

Duygusal konularda mantıklı hareket etmek zorundasınız. Bazılarınız partnerinizle maddi konularınızı birleştirirken, bir kısmınızda, ortak maddi çıkarlar konusunda ihtilafa düşebilirsiniz. Yine bu hafta, size maddi çıkar sağlayacak kişilerle aşk ve iş birleşimleri yaşayabilirsiniz. Evden ve bulunduğunuz alanlardan uzaklaşma isteği içinde olacaksınız. Eviniz ve işiniz arasında yaşayacağınız dengesizlik kesin kararlar almanıza neden olacaktır. Gelecekle ilgili beklentilerinizi istediğiniz gibi gerçekleştirmek için karşınıza çıkan teklifleri değerlendirmenin tam zamanı. Özel yaşantınızı iş hayatınıza yansıtmadan idare etmeyi öğrenmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ:

Kendinizi yeniliyorsunuz

Hafta boyunca; duygularınıza rağmen, mantığın gerektirdiği kurallar çerçevesinde davranacak ve ilişkilerinize saygın bir mesafe koyacaksınız. Kendinizle ilgili acele kararlar vermemeli ve sizden yaşça büyük kişilerle takışmamalısınız. Özgürlük duygularınızı kısıtlayıcı aşklardan uzak kalmalısınız. Olanaklarınızı arttırma konusunda destekleyici kozmik etkiler sunacaktır. Hedeflerinizde bir genişleme ve çıtanızı yüksek tutma gibi bir eğilim göstereceksiniz. Alışılmışın üstünde konulara odaklaşacaksınız. Bilgi dağarcığınızı arttırıcı konular üzerinde yoğunlaşacaksınız. Zihinsel aktiviteler ve seminerle ve bilimsel seminerlere katılabilirsiniz. Yine de, sizi sıkan konulardan uzaklaşmayı ve kendinizi dinlendirmeyi unutmayın.

Haberin Devamı

ASLAN:

Kariyerinizde yükselişler zamanı

Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Düşündüğünüz konuları gerçekleştirme çabası içinde eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak ve yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Yakın çevrenizle birlikte ortak aktiviteler ve eğlenceli geziler, gündeme gelecektir. Bu hafta, hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. Fakat eleştirilere karşı açık değilsiniz. Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınızı başkalarına ters gelebilir fakat onları her konuda ikna edebileceksiniz. İletişim konusunda oldukça başarılı bir grafik çiziyorsunuz.

BAŞAK:

Hedeflerinize kilitleniyorsunuz

Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve bir çok fırsatı bir arada yakalayacaksınız İşinizle ilgili sizi ruhsal anlamda güçlendirirken; önemli beraberlikleri ve ortaklıkları kurmanız, bu beraberlikleri yıllarca sürdürmeniz yolunda etkiler alacaksınız. Planlarınızda yapacağınız değişimler sizi olumsuz etkilemesini istemiyorsanız, detaylar üzerinde durmalısınız. Boğada ilerleyen Uranüs ve Yeni ay, aynı zamanda Güneş tutulmasının  empoze ettiği inatçı ve sert tutumunuz, yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek, gereksiz tartışmalara meydan verebilirsiniz. Yaşama bakış açınız çok farklı ve derin duygular içindesiniz

TERAZİ:

Değişim rüzgarları kapınızda

Yaratıcı yönlerinizi kendi tarzınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman yakalıyorsunuz. Sanatsal olayların gündem kazanmasıyla yaşamınızı renkleniyor. Beklentilerinizle ilgili olumlu olaylar karşınıza çıkacak. İsteklerinizi kolay bir şekilde ortaya koyacaksınız Her zaman, maddi kaygılardan uzak yaşamayı yeğleyen bir yapınız olduğunu biliyorsunuz.. Yaşam kalitenizi yükseltmek için başarılı adımlar atıyorsunuz. Aktif kararlar alacaksınız. Zihinsel aktiviteniz oldukça güçlü seyrediyor. Fakat, kendinizi huzurlu hissetmeniz için kariyerinizle ve kendinizle ilgili konularda emin olmanız gerekmektedir. İkna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız.

AKREP:

İlişkiler testten geçiyor

Güneş tutulması karşıt evinizde gerçekleşiyor. Aşk yaşantınızda renkli günler sizi bekliyor. Özellikle, iş yaptığınız kişilerin birine platonik duygular hissettiğiniz halde, bunu belli etmek istemeyebilirsiniz. Bu dönemde duygusal isteklerinizi gizlemeniz de mümkün. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda güzel bir uyum içine gireceksiniz.. Sizden olumlu şekilde  etkilenmeleri sizin lehinize gelişiyor. Karşıt ilişkilerinizde kendi gücünüzün farkındasınız ve olayları farklı bir şekilde ele almayı iyi biliyorsunuz. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz.  Düşündüğünüz olayları çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir hafta .

YAY:

Günlük hayat temponuz değişiyor

Etrafınızda olan olaylara karşı tepkisel davranmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz. İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyor gibisiniz.  Güneş tutulmasının bulunduğu konum, güçlü dostlarla birlikte olmayı arzuladığınızı ve onlarla önemli iş birliği içinde olacağını gösteriyor. Sürekli kendinizi aşma eğilimi içinde olmanız, sizi her konuda farklı ve anlaşılmaz kılıyor. Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Geçmişle ilgili konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Tercihleriniz ne olursa olsun, yaşam kaliteniz hep yüksek seyredecek. Kazançlarınızı konusunda karşınıza beklenmedik fırsatlar ve teklifler çıkacaktır

OĞLAK:

Sürpriz aşk kapınız çalıyor

Güneş tutulması aşk ve sosyal evinizde oluşacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Bu hafta risk almamaya ve temkinli olmaya özen göstermelisiniz. Plüton ve Satürn sizi yormaya devam ediyor.  Çapkınlık ve uçarılık konusunda sizi baştan çıkaran oyalayıcı ve ayartıcı durumlarda kendinizi geriye çekmelisiniz. Uranüs, yeni ay aşk ve sosyal evinizde ilerliyor. Sosyal yaşamın cazibesi sizi yanlış maceralara sürükleyebilir. Arzularınızı dengeli bir biçimde ortaya koymalısınız. Oldukça cesur davranırken, hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işlere yelken açacaksınız. Yeni girişimler konusunda cesaretiniz artıyor. Daha üretken olacaksınız. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz.

KOVA:

Düşünce kodlarınız açılıyor

Cesur olmanın tam zamanı. Satürn; bağlılık ve sadakat konusunda gereken öğretileri size sunmaya devam ediyor.  Özellikle süregelen işbirliklerinde güzel bir birleşim yaşayacaksınız. Çünkü siz özgürlüğünüzü seviyor ve duygusal konularda yalnız kaldığınız zaman daha istikrarlı kararlar veriyorsunuz. Duygularınızda artık yanılmak istemeyeceksiniz. Eskilerin artık önemi kalmadığını göreceksiniz. Suya yazı yazmanın size bir anlam kazandırmayacağını sizden daha iyi hiç kimse bilemez artık. Yüksek enerjili hisleriniz nedeniyle önemli kapıları açacağınızı düşünerek, fevri davranışlar içinde olmamalısınız Kozmik enerjilerin size verdiği desteklerle, entelektüel konularda daha belirgin çalışmalar içine gireceksiniz.

BALIK

Çevreniz ve düşünceleriniz değişiyor

Eski alıştığınız şartlardan bir anda sıkılmanız yeni arayışlara yönelmenizi sağlayacak. Düşüncelerinizi yenilemekten kaçınmalısınız. Değişim içinde olduğunuz farkındasınız ve olaylara kendinizi teslim etme konusunda çekimser davranabilirsiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa, aşkınız testten geçecek. Bazı arkadaşlarınızla aranızdaki sürtüşmeler yüzünden ruhsal dengeniz bozulabilir. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz.  Kendiniz ifade etmekte zorlandığınız için ilişkileriniz çıkmaza giriyor. Fiziksel özelliklerinizi ve olumlu yönlerinizi ortaya koyacak ortamlarda bulunacaksınız . Bu hafta, değer kavramlarınız önemli.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder