Yazarlar Haftalık burç yorumları: 25 Temmuz 2022
HABERİ PAYLAŞ

Haftalık burç yorumları: 25 Temmuz 2022

Duygusal konular gündemde

Enerjimizi doğru kullanmalı ve sorumluluk duygumuzu arttırıcı ve psikolojik anlamda bizi sıkıntıya sokacak çalışmalardan uzak kalmalıyız. Uzun süren beraberlikler evlilik ve nişanla sonuçlanabilir. Ticarete dayalı çalışmalar ön plana çıkıyor. Eski sorunlara artık son bir nokta koymanın zamanı geldiğini hissedeceksiniz. Yaşamımızı kolaylaştıracak ip uçlarını yakalayacağız. İçsel sorgulamamızı yaparken, geçmişte öğrendiğimiz şeylerin şimdiki yaşantımıza yansımalarından faydalanacağız. Eski duygularımızı yenileriyle karşılaştırma şansına sahip olacağız.

Haberin Devamı

Koç

Enerjiniz sizi yorabilir

Jüpiter kişisel evinizde ilerliyor. Sosyal ilişkilerinizi geliştirmek için kapasitenizin üzerinde çabalarda bulunabilirsiniz. Sosyal ortamlar çerçevesinde; yapmak istediğiniz halde, gerçekleştiremediğiniz konularla ilgili fırsatlar yakalayacak, yeni ve başarılı organizasyonlar içinde bulunacaksınız. Öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek. Öğreniminiz ve akademik kariyerinizle ilgili gelişimlere açık olacağınız bir süreç. Merkür sizi aktif yapıyor. Düşüncelerinizin değişimine neden olacaktır. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vade de size yarar sağlayacak önlemleri almalısınız. Finans Gezegeninizin size vereceği kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Cesaretli olmak size yakışıyor.

Boğa

Öfkelerinizi denetleyin

Tüm enerjinizi yaşamınızdaki uğraşılarınıza çevireceğiniz için ayın tamamı  çok yoğun olacaksınız. Bu yoğunluğun altından kalkmak istiyorsanız, planlarınızla birlikte günlük yaşamınıza başlayın. Aksi taktirde bu tempo ile baş etmeniz güçleşebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle sıkı bir sinerji yaratacaksınız. Güzel konuşma ve yeteneklerinizi karşı tarafa aksettirme konusunda başarılısınız. Girdiğiniz sosyal çevrelerde karizmanız baskın olacak. İş hayatınızda daha hırslı ve tutkulu, sosyal ilişkilerinizde aktif olacaksınız. Organizasyon yeteneğiniz güçleniyor. İşinizde olumlu ve güçlü atılımlar meydana gelecek. Rekabetçi yapınız ortaya çıkacak. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız.

Haberin Devamı

İkizler

Harcamalarınızı denetleyin

Venüs finans evinizde sizi müsrif yapabilir. Yeni başlayacağınız işlerinizde kontrollü yol almaya çalışın, her şeyin en kötüsünü düşünerek önceden önlem alın. Bu arada yaşamınızda iz yapan mevcut işlerinizi ele alarak, düzeltici faaliyetler doğrultusunda çalışabilirsiniz. Maddi konularda sürpriz gelişmeler söz konusu olacak. Karşınızdaki kişinin düşüncelerine değer vermeyi ve dinlemeyi öğreneceksiniz. Derin bir deneyim içinde olduğunuz ilişkilerinizi sorgulamak için iyi bir dönem içinde olacaksınız. Sizin için uygun olan şey; aslında kozmik enerjinin verdiği evrensel güçtür.  . Çalışkan ve hırslı yönlerinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz, hataya açık olmanıza neden oluyor.

Yengeç

Aşk ve güzellik bir arada

Merkür para evinizde ilerleyecek. Maaşınızla ilgili talepleriniz için bu dönemde görüşme yapabilirsiniz. Daha iyi bir kariyer elde edecek, yeni anlaşmalar peşinde olacaksınız.. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz.. Detaylar önemli olacak.. Bu hafta, kendinize güvenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Kelimelerle dans ediyorsunuz

Merkür Gezegeni,  Güneş’le birlikte hareket edince   “kendinize dönük tavırlar” içinde olmanız doğrultusunda sizi olumsuz etkileyecek. Bencil yönlerinizi ortaya çıkaracak davranışlar, süregelen ilişkilerinizi zorlayabilir. Sergileyeceğiniz başarılı çalışmalarla dikkat çekeceksiniz.  İnanılmaz sürpriz olaylar karşısında küçük dilinizi yutabilirsiniz. Aşk her an her yerde. Eski ve yeni aşklar arasında bocalamanız yüzünden kendinize bile ters gelebilirsiniz. Seviyorsanız, sevginize sahip çıkmalı ve onun hatalarını gözünüzde büyütmemelisiniz. Çünkü yaşamda kusursuz bir insan olmayacağını artık öğreniyorsunuz.. Olması güç sorunlar başınızı ağrıtacaktır. Rutin düzeninizi bozabilecek aşklara yelken açmamalısınız.

Başak

Taviz vermek istemiyorsunuz

Merkür’den olumlu etkiler alıyorsunuz. Çok şey düşünüyorsunuz.  Kişiliğinizin ve yaşantınızın yenilendiğini hissedeceksiniz. Planlarınızı yapmak için önünüzde yeni projeler gelecek.  Taviz vermek istemiyorsunuz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olamayabilir. Fakat siz, amaçlarınız doğrultusunda yaşadığınız için, düşüncelerinizi savunmaktan yanasınız. Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var. . Çıkacağınız yolculuklar işiniz için önemli olacak. Gecikmiş işlerinizi tamamlamak için, önünüze çıkacak fırsatları yeniden gözden geçirmelisiniz. . Olayların nedeni üzerinde durduğunuz zaman kısa sürede çözüme ulaşabileceksiniz.

Terazi

Kariyeriniz çok önemli

Bütün engellerin üstesinden gelecek şekilde güçlü olacaksınız. Yatırımlarınızı olumlu bir şekilde etkileyecek ve sizi en iyi maddi  kaynaklarını sunacaktır. Kendi işinizi kurabilirsiniz. Bağımsız iş yapmaya yöneleceksiniz. Finans açısından kolay kredi kaynakları, çevre desteklerinizin artışı gibi değişik konular ortaya çıkacak. Kazançlarınız ve değişen çevre faktörleri sizin lehinize gelişecek. Fırsatlardan faydalanacak ve pratik zekanızla ön plana çıkacaksınız. Çevrenizi istediğiniz koşullara doğru yönlendirebileceksiniz. Yoğunluğu fazla olan ilişkiler yaşamanıza rağmen, çatışmalar da meydana gelebilir. Kıskanılacak ve tenkit edileceksiniz. Kişisel çekim gücünüz çok fazla. Keşfetme içgüdünüz atakta..

Akrep

Cesaret size yakışıyor

Karşıt Mars ilişkiler konusunda size cesaret verirken insanları diplomatik tavırlarınızla kendinize bağlayabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi organizasyon çalışmalarla yapacaksınız. Güvendiğiniz dostlarınızı yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Onların sezgisel yeteneklerini kendinizle birleştireceksiniz. Değerli olmak ve saygınlık görmenin püf noktalarından birinin arkadaşlık ve dostluk ilişkilerin olumlu olması geçtiğimiz yıllarda yaşadığınız olaylarla öğrendiniz ve denediniz. Şimdi bu durumu rahatlıkla yaşamınıza geçirebilirsiniz. Güven duygusunun artıları artık çok rahat ilişkilerinizde uygulayacaksınız. Önemli kişilerle iş bağlantılarınız olacak. Önemli noktalarda olmayı seviyorsunuz.. Gerekli şartları sağlayacaksınız.

Yay

Popüler olmaya devam

İletişim konusunda oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Haksızlıklar konusunda adaletli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Sert çıkışlarınız bazıları tarafından yanlış anlaşılabilir. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz. Cesaret ve atılganlık isteyen tüm işlerde başarılı olacaksınız. Yaşantınızdaki koşulların sizi zorladığını, kararlarınızı verirken çevresel şartların ve içsel duygularınızın tezat oluşturduğunu göreceksiniz. Çocukluktan kalma alışkanlıklarınızla ilgili sınırlarınızı ve yeni durumunuzu esnetmek zorunda kalabilirsiniz. Kariyerinizi destekleyici işler yapmak isterken, planlarınızı uyumlu ve dengeli bir şekilde ayarlamalısınız.

Oğlak

Gerçekleri kabul edin

Duygularınızın yoğunlaşması ve derinleşmesi, manevi yönlerinizi de ortaya çıkaracaktır. Karşılaştığınız kişilerin olumsuz yönlerini görmeyeceksiniz. Rüyalarla yaşanmayacağının farkında olarak, bu dönemde duygularınızda fazla ileriye gitmemelisiniz. Beraber olduğunuz kişileri gözünüzde büyütebilirsiniz. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz, çünkü; oldukça hassas bir durum ortaya çıkacaktır.. Tüm enerjinizi çevresel ve mesleki konularla ilgili olaylara ayıracağınız için, özel yaşamınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz. İletişim konusunda yapmanız gereken birçok zincirleme iş olacak.

Kova

Disiplinli olmalısınız

Satürn burcunuzda geri gidiyor.. Disiplin subayı sizi denetlemeye devam ediyor. . Nostaljik duyguların etkisinden kurtulmak zorundasınız.  Aşk ve sosyal yaşantısına her zaman dikkat eden ve disiplinli olmasına özen gösteren siz,  sıra dışı davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Cesur tavırlar içinde olacaksınız. Bu dönemde sizi dizginlemek oldukça zor olacak. Kararlı bir şekilde savunduğunuz fikirlerinizden taviz vermeyeceksiniz. Ortak çalışmalarınız ve dostluklarınızda hakim bir tavır sergileyerek kendi düşüncelerinizi karşı tarafa dikte edeceksiniz. Daha sonra birlikte çalışmanız için tekliflere bulunacaklardır. Yaşantınızla ilgili yapıcı kararlar almak üzeresiniz. Konuları ayrıntısıyla düşünmeli ve doğru sunmalısınız.

 

Balık

Geçici duygulara dikkat

Yengeç’teki Venüs’ün olumlu yönlerini kişisel ve toplumsal başarınızda kullanacağınız bu dönemde, insanları diplomatik tavırlarınızla kendinize bağlayabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi organizasyon çalışmalarla yapacaksınız. Güvendiğiniz dostlarınızı yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Onların sezgisel yeteneklerini kendinizle birleştireceksiniz. Girdiğiniz ortamlarda eski duyguları atağa kaldıran karşılaşmalar mümkün. Geçici duygulara kapılmayın.  Sosyal yaşantınız gelişmeye devam ederken, mevcut ilişkilerinizin uyumunu korumalısınız. Yaşamınızı kaliteli yaşamaktan yanasınız ve önünüze sunulan aşk fırsatlarını değerlendirirken dikkatli olmalısınız.  Çelişkiler sizi zorlayacak ve sorunları abartacaksınız

Sıradaki haber yükleniyor...
holder