Filiz Özkol Haftalık burç yorumları: 29 Kasım 2021
HABERİ PAYLAŞ

Haftalık burç yorumları: 29 Kasım 2021

Yeni oluşumlar gündemde

Şirketlerin özel toplantıları ve kişisel egolar ortaya çıkacak. Duygular ve mantık aynı anda ilerliyor. Yakın dostlarımızla iş birliği içinde olacağız. Toplumsal olguların önem kazanmasıyla, mesleki başarılar hırslar ve sosyal ilişkiler paralel ilerleyecek ve bilim, politika, bankacılık, öğretmenlik tüm konular testten geçiyor. İlişkiler yön değiştiriyor. Yeni oluşumlar gündemde..

KOÇ

Çevrenizi yargılayabilirsiniz

Güneş ve Merkür ruhsal evinizde ilerliyor. Kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. Hedefleriniz, uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi arzu ve isteklerinizde yoğunlaşarak, yaşam sürecinizi emin adımlarla şekillendiriyor, pes etmeyerek sabırla yaklaşıyorsunuz. Yazışmalar ve haberleşme konusunda yaşayacağınız yenilenmelerden karlı çıkacaksınız. Maddi evinizde yoğunluk ve önemli kararlar var. Bu hafta çevresel ilişkilerinizi yargılayabilirsiniz.

Haberin Devamı

BOĞA:

Planlarınız olumlu

Bu hafta her şeyi yeniden gözden geçirmek için şartlar uygun gelişecek. Finans evinizle ilgili birçok fırsatı yakalayacak ve zekice paranızı değerlendireceksiniz. Karşınıza birçok fırsat alternatifleri çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Çalıştığınız iş yerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız; şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok anlaşmalara imza atacaksınız. Estetik davranışlarınız ve ölçülü konuşmalarınızla dikkat çekmeye başlıyorsunuz.

İKİZLER:

Sürprizler sizi bekliyor

Bu hafta sürprizlere hazırlıklı olun. Riskler size yakışıyor ve bu atılımlardan alınızın akıyla sıyrılıyorsunuz. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Karşıt evinizde güneş ilerliyor. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir hafta içindesiniz, Bazı konularla ilgili zamana ihtiyacınız olacaktır. Olayları abartmamalısınız. .

YENGEÇ:

Riskler sizi yorabilir

Bu hafta, iddialı tavırlarınızla ortaya çıkıyor ve toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz. Egolarınızı tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanmalısınız. Olaylara yönetici bir tavırla yaklaşıyorsunuz. İyi niyetli dostlarınızla size önereceği tekliflere hayır demeden önce düşünmelisiniz. Maddesel konularda beklediğiniz fırsatları yakalamak ve iş olanaklarınızı genişletmek için uygun bir dönemdesiniz. Sadece, riskleri unutmamalısınız. Dikkatli olmalısınız

Haberin Devamı

ASLAN:

Değerlerinizin farkındasınız

Güneş ve Merkür aşk ve sosyal evinizde. Değerlerinizin farkındasınız. Girdiğiniz topluluklarda önemli aşmalar kaydedeceksiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir hafta.. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal gereksinme onu çok fazla etkileyecektir. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız.. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama, olaylar farklı olabilir.. Kendinizi ifade edebileceğiniz bir çok konu ilginizi çekecektir.

BAŞAK:

Duygusal buluşmalara hazır olun

Haberin Devamı

Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız. Duygusal yaşantınızda bir hareketlilik mevcut.

TERAZİ:

Aile ve çevreniz önemli

Bu hafta yakın ilişkiler, komşular ve iletişim konuları gündeme gelirken aile ve yuva ile ilgili konularda daha fazla ilgili olacaksınız. Enerjinizi ve vaktinizin tümünü yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız. Bu evi kapsayan konular üzerinde yoğunlaşacaksınız. İşte sizi oyalayacak konulardan biri. Ailenizden ve kardeşlerinizin mutlu olaylarına tanık olacak ve onalar için zamanınızı harcayacaksınız. Çevrenizi çekim gücünüz ve cazibenizle etkileyeceksiniz.

AKREP:

Değişime ihtiyacınız var

Çevresel ilişkilerinizde kendiniz farklı bir şekilde ifade edeceğinizi biliyorsunuz. Beklediğiniz konuların ayağınıza gelmesi sizi olumlu motive edebilir. Düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmaya çalışmalısınız. Maddi olarak kendinizi yetersiz gördüğünüz bir hafta. Gelişi güzel işlere tahammülünüz yok. Değişime ihtiyacınız olduğunuzu bu dönemde sizde fark edeceksiniz.

YAY:

Özgüveniniz yüksek

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. Güneş ve Merkür kişisel evinizde düşüncelerinizi açıkça konuşmanıza neden oluyor. Baskıcı davranmak istemiyor fakat olayların boyutları sizin davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın sorunlarını olay haline getirmez ve kişisel olarak algılamazsanız, her şey daha iyi olacak. Bu hafta bir çok şeyi kendi çabanızla gerçekleştireceksiniz. Öz güveninizi yüksek.

OĞLAK

Enerjiniz yükseliyor

Güneş ve Merkür kafanızı karıştırsa da, kariyeriniz günden güne önem kazanmaya başlıyor. Bu hafta, ikna kabiliyetiniz artıyor. Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacağınız yerlerde bulunabilirsiniz. Siz kendi doğrularınızla yaşamayı seviyorsunuz. Son günlerde gereksiz detaylar yüzünden canınız bir hayli sıkkın. Sebep siz değilsiniz unutmayın. Duygusal konularda çok derin düşünüyor yargılama konusunda gerçekçi davranıyorsunuz.

KOVA:

Yalnızlığa ihtiyacınız var

Güneş ve Merkür yenilikler vadediyor. Bu hafta, genel ve özel yaşantınız belli bir düzeyde kalacak. Sizi sıkan konular karşısında umutsuzluğa kapılmak yerine üzerine giderek, pes etmemelisiniz. Bilinçaltınızda yatan gerçeklerin ne olduğunu bulmalısınız. Yalnızlığa ihtiyacınız olacak. Kariyerinize uygun kişilerle birlikte olacak ve çevrenizde takdir göreceksiniz. Ortak çalışma gerektiren işlerde dikkatli olmalısınız. Güç ağırlıklı bir sosyal platform hazırlığı içindesiniz.

BALIK:

Temkinli davranmalısınız

Bu hafta, kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız. Kendinize güveniyor ve yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz. Olayları değerlendirirken, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal çalışmalar, sizin bu yönünüzü tatmin ederken, yeni şartları da beraberinde getiriyor. Ailenizle ilgil, duygusal konulara takıntılı olacaksınız. Yaşamınızla yenilik yaparken çok düşünüyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder