Filiz Özkol Haftalık burç yorumları 9 Ocak 2022
HABERİ PAYLAŞ

Haftalık burç yorumları 9 Ocak 2022

Bu hafta ilişkilerimizde karmaşa var

Duygusal konularda gerilimli olduğumuz bir hafta Tartışmamız gereken durumlar söz konusu.. Çevremizdeki kişilerin bizi anlamaları zorlaşacaktır. Maddesel konularda iş birliği içinde olduğumuz kişilerin olumsuz davranışları ile karşılaşabiliriz. Bilinçaltı yapılanmamız farklı seyrediyor. Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Sosyal hayatımızın daha hareketli olduğu bu dönemde eve kapanmak zor gelecektir. Kişisel olaylarımızda kendimizle ilgili duygu karmaşaları yaşayabiliriz. İkili ilişkilerimize dikkat etmeliyiz.

Haberin Devamı

KOÇ

Tarzınızı ortaya koyuyorsunuz

Çevrenizde oluşan olaylara farklı bir tavırla yaklaşıyorsunuz. Yaşamınızdaki olayları esnetmek isteyebilirsiniz. Venüs retrosu devam ederken, bildiğiniz konularda ısrarla inat etmeniz, bazı olumsuz etkileşimlere neden olacaktır.. Tarzınızı ortaya koyarken; kimsenin etkisi altında kalmak istemiyorsunuz. Bu arada uzun zamandır dargın olduğunuz eski dostlarınızla görüşme fırsatları çıkabilir ve aranızdaki kırgınlıkları aşabilirsiniz. Dargın olduğunuz kişilerle aranızdaki sorunları aşacak, küskünlüklerinizi atarken, nostaljik olaylara daha fazla zaman ayıracaksınız. Bu sizin ruh durumunuzu rahatlatacak, kendinizi iyi hissedeceksiniz. Duygusal takıntılardan uzak kalmanız gereken bir hafta.

BOĞA

Tutkular ön planda

Bu hafta önceden hayalini kurduğunuz veya yaptığınız bir yatırımdan önemli bir dönüş sağlayacaksınız. Daha fazla çalışmak ve daha çok işinizle ilgili zaman harcayacaksınız. Başkalarının işine karışmayın ve kendi bildiğiniz konularda taviz vermeden ilerlerseniz gelecekteki yerinizi daha bir sağlam temellere oturtacaksınız. Bazıları da, iş arkadaşlarınızdan biriyle duygusal ilişkilere girebilir. İlginç bir dönem ve sizin davranışlarınızla daha da orijinal hale gelecek. Ruhunuz uçuyor her an her yerdesin fakat atacağınız her adımı hesaplamak zorundasınız. Çünkü, bu dönem tutkulu birliktelikler peşindesiniz ve özgürlüğünüzü kurallarla sınırlandırmak istemiyor, güçlü aşklar peşinde koşuyorsunuz

Haberin Devamı

İKİZLER

Rakiplerinizden korkmuyorsunuz

Yaşamda, talebinizin olduğu bir dönemdesiniz.. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden oluyor. Kısa vade çözümlerle durumu yatıştırmalısınız. Kendinizi enerjik ve hırslı hissetmeniz, küçük hatalar neden olabilir. Sakin davranırsanız kazanacaksınız.. Ön planda olacağınız grup aktivitelerinde dikkat çekeceksiniz. Hiç bir konuda rakip görmek istemiyorsunuz. Desteklendiğinizi hissettiğiniz zaman mutlu oluyorsunuz. Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Artık eski korkularınızı yendiğinizi ve enerjinizi ortaya çıkardığınızı göreceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda egonuzu tetikte tutacaksınız.

YENGEÇ

Gücünüzün farkındasınız

Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Bu hafta bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, yapmanız gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız. Bu dönemde; huzursuz bir kişilik sergileyebilirsiniz. Güneş çevresel ilişkilerinize yön vermeye devam ediyor. Olayları abartmadan toparlamak istiyorsunuz.

Haberin Devamı

ASLAN

Herkesin gözü üstünüzde

Bu hafta, ilginç bir evrensel deneyimden geçiyorsunuz. Sezgisel yeteneğiniz güçlenecek ve olaylara farklı bir boyuttan bakacaksınız. Yine gizli yeteneklerinizi kullanabilme özelliğiniz belirginleşecek. Fakat siz mistik yönlerinizden çok, idealizm konusunda kendinizi sorgulayacak, yaşamla ilgili pratik düşünceler içinde olacaksınız. Bazılarınız inatla kendi düşüncelerini savunacaklar ve istedikleri başarıyı yakalayacaklar. Beklenti içinde olduğunuz miras veya bir para meselenizde değişen şartlar nedeniyle, tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok. Bu dönemde yaratıcılığınız devam etmekte. Herkesin gözü sizin üstünüzde olacak. Yaşamanızı gözden geçireceksiniz

BAŞAK

Kaçırdığınız fırsatlar karşınıza çıkıyor

Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalısınız. Kariyer savaşları verdiğiniz konularda sert bir tutum izleyebilirsiniz. Gücünüzü gösterebileceğiniz konuları seçmenizde yarar var. Bu dönem aniden kaçırdığınız eski iş fırsatlarını yeniden karşınıza çıkması karşısında şaşırabilirsiniz. Hak ettiğiniz fakat bir türlü gelemediğiniz bir iş konumuna seçilebilirsiniz. Geciktiğiniz başarılarınız size ödül olarak dönecektir. İçinde bulunduğunuz ve ilgilenmek zorunda olduğunuz her bir konuyu, kendi özel şartlarınıza göre değerlendirerek bir zemine oturtacaksınız. Politik davranmalı ve karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmelisiniz. Bu hafta düşünce ekseninizin artı ve eksilerini dengede tutun.

TERAZİ

Eski dostlarınızı aramalısınız

Karşıt Finans evinizde Uranüs retro yapmaya devam ediyor. Gücünüzü ispat etmenin ve yaşam sınavlarınızdan geçirmek için uygun bir dönem. Kozmik etki, istekleriniz doğrultusunda size destek veriyor. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz. Eski dostlarla buluşma planları yapacaksınız. Yatırımlarınız sizin için çok önemli olacak. Borçlarınızla ilgili bir sorun varsa; halletmeye çalışın. Aile ve yuva evinizde ilerleyen Plüton geçmişinizi karıştırmaya devam ediyor. Eskilerde kalmış ve unutmanız gereken konuları bir ortamda yeniden tartışabilirsiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramakta acele ediniz. Riskler konusunda temkinli davranmalısınız.

AKREP

Tartışma ortamlarından uzak kalın

Görüşeceğiniz kişilerin de genelde yüksek mevkili kişiler olmasına dikkat edeceksiniz. Kafanızın bir kenarında beklettiğiniz olayları yeniden başlatacaksınız. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek. Önemli bir dönem. Venüs geri giderken; şimdiye kadar keşfetmediğiniz dostluk duygularınızın sizi yeniden şekillendirdiğini göreceksiniz. Eski küslüklerin ortadan kalkacağı ortamlar gündeme gelecek. Yeni dostluklar konusunda dikkatli olmalısınız. Tartışma ortamlarından kaçınmalı, size enerji verecek dostlukları tercih etmelisiniz.

YAY

Taviz vermek istemiyorsunuz

Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak fikirler üreteceksiniz. Akıllı insanlarla konuşmayı seviyorsunuz. Onların değişik fikirlerinden siz de etkileneceksiniz.. Düşüncelerinizin çevrenizle bütünleşmesinden yanasınız. Doğru insanlarla çalışmak isteğiniz doğrultusunda, isabetli kararlar vermekte zorlanabilirsiniz.. Karşınızdaki kişinin duygularını çok çabuk hissedebiliyor ve empati yeteneğinizle onları idare edebiliyorsunuz.. Aklın ve doğruluğun size sağlayacağı geniş perspektif alanlarını doğru tespit etmeyi başaracaksınız. Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılmanız sizi o kadar ilgilendirmiyor. Taviz vermek istemiyorsunuz.

OĞLAK

Sorgulamalarınız bitmiyor

Bu hafta çevrenize karşı oldukça kapalı ve ketum bir tavır içindesiniz. Bazı olayları tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin, finans desteklerini isteyebilirsiniz. Onların size karşı tutumlarından farklı sonuçlar çıkarmadan önce, olayların nedeni üzerinde durduğunuz zaman kısa sürede çözüme ulaşabileceksiniz. Kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için, hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Kendinize iş icat etmekte üstünüze yok. Her taşın altından kalkıyor ve işinizi başarıyla yapıyorsunuz. Gizli takdirler sizin için. Yaşantınızla ilgili yapıcı kararlar almak üzeresiniz. Konuları ayrıntısıyla düşünmeli ve şartlarınızı doğru sunmalısınız.

KOVA

Başarılarınızı önemsiyorsunuz

Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz. Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz.. Arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Gerekli donananıma sahip olmanıza rağmen, atladığınız konular üzerinde tekrar düşünme fırsatı yaratmalı ve kendinize süre tanımalısınız. Bu hafta, kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Uğraş verdiğiniz alanda kendi kendinize sabrı empoze edin. Yine kendi doğrularınız için savaş vermek isteyeceksiniz.

BALIK

Enerjinizi olumlu kullanmalısınız

Aşırı alıngan ve hassas yapınız; size karşı yapılan küçücük hatalarda gereğinden fazla etkileniyor. İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir dönem değil. Çevresel ilişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz. İdeallerinizi gerçekleştirmek için, gerekli tüm donelere sahipsiniz. Olabilecek aksilikler sizi üzmemeli. Bu hafta sevdiklerinizin sorunları ile ilgilenmelisiniz. Evinizde yapılması gereken ihmal edilmiş işlerin gündeme gelmesiyle, aktif bir hafta geçirebilirsiniz. Enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Aşırı yorgunluktan sinirleriniz gergin. Olaylara esnek bakmayı öğrenmelisiniz

Sıradaki haber yükleniyor...
holder