Yazarlar Haziran ayı burç yorumları 2022
HABERİ PAYLAŞ

Haziran ayı burç yorumları 2022

KOÇ

Siz kurallardan sıkılan birisiniz.  Özgür yaşamaya alışkın bir kişisiniz. Sürekli kendinizi denetim altında tutmaktan hoşlanmazsınız. Duygularınızı da kendi ölçüleriniz  dahilinde yaşamak istersiniz. Yaşınızdan büyük biri ile aşk yaşayabilirsiniz. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. 4 Haziranda Satürn retro yapıyor. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz. Bu dönem tutkular öne çıkacak, yeni fikirlerinizi yaşam geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz günlerdesiniz.. Bulunduğunuz ortamlarda karşınıza oldukça cazip kişiler çıkacaktır. Bazılarından etkileneceksiniz. Eğer kalbiniz boş ve kendinizi bir aşka hazır hissediyorsanız, problem olmayacaktır. Fakat aksi takdirde başınız derde girebilir. Bu macera duygusunun istenemeyen sonuçlarına katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Yaşantınıza girecek kişilerin ailesinin sevgi ve sempatisini kazanacaksınız. sürpriz masraflar çıkarıyor. Sosyal  hayatınızda daha çok para harcamanıza neden olacak. Öncelikle bütçenizi denetlemek zorundasınız. Gireceğiniz ortamlarda karşılaşacağınız fırsatlar ufkunuzun genişlemesine neden olacak. Yüksek mevkili kişilerden destek almanız konusunda size değişik fırsatlar hazırlayacak. 14 Hazirandan sonra Merkür iletişim evinize geçiyor.  Katılacağınız sosyal aktivitelerdeki hoş sohbetleriniz iş hayatınıza katkısı olacak ve beklediğiniz bir çok teklif bu tür toplantılarda karşınıza çıkacak.. İyimser yönlerinizi kullanarak amacınıza kolayca ulaşacaksınız.. Beklentilerinizin çok yüksek olması nedeniyle yavaş ve temkinli hareket etmelisiniz.Sağlığınızla ilgili problemleri fazla büyütmeden çözmelisiniz. Oldukça hareketli bir ay geçirmeniz sizi yoracaktır. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız. Sizi mutlu edecek hobilerinize yer vermelisiniz..

Haberin Devamı

Hayatın sırrı şudur; Her beğendiğinizi yapmayın, fakat yaptıkIarınızı beğenin… (anonim)

Haberin Devamı

BOĞA

Bu ay araştırma yönünüzün ağırlık kazanmasıyla, ilgilendiğiniz konular üzerinde odaklanacak ve çözümler doğrultusunda olumlu adımlar atacaksınız. Aşırı görev düşkünlüğü içerisinde, üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek, yoğun günler geçirebilirsiniz. Ama tüm bunlar yaşam enerjinizin giderek azalması ve yorgunluk demektir. Bu nedenle, dingin olabileceğiniz şartları yaratarak, sakin bir şekilde olaylara daha geniş açıdan bakın. Harcadığınız enerjiyi tekrar elde edebilmek için, kaybettiğiniz zaman kadar daha ek bir zamana gereksinim duyacağınızı ve bunun da hayatınızda kayıp günler olduğunu unutmayın. İçsel durumunuzun olumlu psikolojik tepkiler içinde olması nedeniyle, çevrenizle uyumlu ruhsal birliktelikler, ortaklıklar içinde bulunacaksınız. Bol bol yurt dışına çıkabilirsiniz. Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. Yüksek olan isteklerinizi ve cinsel enerjinizi çevrenize yansıtıyor ve bu konuda yoğunlaşıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin size olan sevgileri ve ilgileri hoşunuza gidecektir. Bazılarınız için kısa süreli aşklar da söz konusu olabilir. Bu flörtleri gözünüzde büyütmemeli ve olayları kendi akışına bırakmalısınız. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Yine sosyal yaşantınızda bozulan dostluklarınızı yeniden düzeltme imkanı bulacak, derin bir çözülme devresine gireceksiniz… Merkür gezegeni önünüze birçok iş fırsatları verecektir. Arkadaşlık ilişkilerinizde dengeli olmak zorundasınız. Aşk ve dostluk kavramlarını karıştırmamalısınız. Seçimlerinizi her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız. Engellerin sizi etkilemesini de izin vermemelisiniz. Sürekli uçlarda dolaşmanız mümkün. Karşınıza çıkacak kişilerle aranızda kurulacak kontağın sınırlarını denetlemekten vazgeçmelisiniz. Başarılı çalışmalarınız ses getirecek. Oldukça hareketli bir ay geçirmeniz sizi yoracaktır. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız. Sizi mutlu edecek hobilerinize yer vermelisiniz.

Haberin Devamı

İyilik etmesini bilmeyen insana bildiği başka şeylerden hayır gelmez. (Montaigne)

İKİZLER

Yönetici gezegeniniz “Merkür” ün, kişisel evinizde ilerlemesiyle iletişim ve yakın çevrenizle ilgili şansı sizden yana dağıtırken, iletişimle  ilgili olan konulara canlılık ve hareket getirecek. Jüpiter de , İletişim konusunda size önemli şans veriyor. Yaşamınızın en hareketli ve hızlı günlerini yaşayacağınızı bilmelisiniz.14 Haziranda Dolunayla birlikte Merkür kişisel evinizde ilerliyor ve Güneşten güç alıyor. Enerjinizle ilgili bir sorununuz yok. Her şeyi göze alacak kadar güçlü ve performansınız oldukça yüksek. Planlarınızı gizli tutmak istiyorsunuz fakat çevrenize duvar örmeniz zor olabilir. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Bu dönemde, cinsel dürtüleriniz oldukça yüksek  seyrediyor. İlişkilerinizde partnerinizin olanaklarını  kendi menfaatleriniz doğrultusunda kullanabilirsiniz. Kıskanç ve sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor. Sevdiklerinizi kolayca ikna etmeyi başararak isteklerinizi yaptıracaksınız. Aşk gezegenini Venüs ruhsal evinizde 24 Hazirana kadar kalacak.  İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. Dışa vuramadığınız öfkenizin etkisiyle istem dışı hareket etmemeye çalışın.  Çünkü, dostlarınızın davranışlarından bile çeşitli anlamlar çıkarabilir ve kendinizi kapatabilirsiniz. Bu nedenle, duygularınızı saklama gereği duyacak ve planlarını gizli yapmak isteyeceksiniz. (Aslında birçok düşünceyi bir potada kaynaştırarak değişik sonuçlar alabilecek bir kapasiteye sahipsiniz. Yeteneklerinizi dağıtmamak için biraz çaba sarf etmenizde yarar var. Değişik amaçlar yerine tek bir amaç üzerinde durmalısınız.22 Haziranda Güneş maddi evine geçecek. Önce yadırgayacağınız ama daha sonra benimseyeceğiniz bir iş teklifi gündem gelecek. Teknolojik bilgileriniz size yurt dışı kapılarını açacaktır. Hedeflerinize uygun fırsatları kişisel evinizdeki Merkür’den  alacağınız destekle birleştirebileceksiniz. Maddi yargılarınız güçleniyor. Artık para biriktirmek isteyeceksiniz ve maddiyata gereken önemi vereceksiniz. Özgün fikirli kişileri sevmenize rağmen, bu hafta, alışkanlıklarına bağlı ve kuralcı tipleri tercih edeceksiniz. 4 haziranda Satürn retro yapmaya başlıyor.  . Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız. Ay boyunca sağlık eviniz, size büyük bir şans verecektir.. Ani hareketlerden etkileneceksiniz. Bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız.

Zor olanı yapmak yetenek, imkansızı yapmak dehadır. (Henri Amiel)

YENGEÇ

Güneş ve Merkür 12 bilinçaltı evinizde ilerliyor. Karşınıza çıkan kişileri gözünüzde büyütebilir, onlara farklı anlamlar yükleyebilirsiniz. Aşk ilişkinizde sır olmayı tercih edebilirsiniz. Bu günlerde karşınıza çıkacak olan kişilere dikkat etmelisiniz. Yasak aşk duyguları, sonradan başınızı ağrıtabilir. Çalıştığınız alanlarda da, dikkat çekici kişiler aklınızı çelebilir. Yine bu dönemde, sıra dışı ortamlarda aniden ortaya çıkacak olan aşk ilişkileri, sizi zor durumda bırakacak şekilde mantık ve duygu karmaşası yaratabilir.Venüs aşk ve sosyal evinizde ilerliyor. Tanıştığınız insanların cazip fikirleri sizi ilginç gelecektir. Hayal ve gerçek arasında bocalama geçiriyorsunuz. Satürn karşıt finans evinizde ilerlerken, Jüpiter cezb edici şartlarla sizi yeniliklere çekiyor. Fırsatlar ve engeller arsında düşünce yorgunluğu içinde olabilirsiniz. Parasal konularınızın  yavaş ilerlediğini görmekten canınız oldukça sıkkın. Her şeye rağmen gücünüz yerinde.22 Haziranda güneş kişisel evinize geçiyor. Entelektüel konularda daha belirgin çalışmalar içine gireceksiniz. Meraklı yönleriniz atağa kalkıyor. Popüler konularda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Bu dönem ön planda olma isteğinizi körükleyen çalışmalar içinde olacak, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Manevi hislerinizin sizi yanıltmayacağından emin olduğunuz ve manevi duygularınızın ön plana çıkacağı işler peşindesiniz. Bir çok misyon çalışması sizi bekliyor.Mantıklı olmak işe yarayacaktır. Mesleki konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. Haksızlıklar konusunda adaletli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. İsteklerinizi içinizde bastırarak, sosyal ve iş yaşamınız içinde yoğunlaşacaksınız.Sağlığınız iyi olmasına rağmen ay boyunca karşılaşabileceğiniz ufak tefek sorunlar sizi şaşırtmasın. Sağlığınızı geliştirmek için birçok şeyler yapabilirsiniz. Öncelikle mide ve sindirim sisteminiz konusunda dikkatli olmalısınız.

Adalet kutup yıldızı gibi yerinde durur ve geri kalan her şey onun etrafında döner. (Konfüçyüs)

ASLAN

13 Hazirana kadar  Merkür kariyer evinizde. Bu ay sosyal enerjiniz oldukça yüksek. Çevrenizle barışık olmanız rağmen, şartlarınızı zorlayacak koşullarla karşınıza çıkacak insanlara karşı dikkatli olmalısınız. Bol bol seyahat etme imkanınız olacak. Arkadaşlarınızla bir arada olanaklarınızı birleştirme isteği içinde olacaksınız. Sıra dışı fikirlere açık olmanız rağmen, yeniliklere karşı temkinli olmalısınız. Merkür sayesinde kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Güneş  ve Venüs  11. Evinizde yaratıcı yönlerinizi tetikleyecektir. Bu dönemde ortağınızla tartışmaktan kaçınmalısınız. Size karşı açıktan tavır alabilir. Çalışma arkadaşlarınıza fazla baskıcı davranmaktan kaçının.. Merkür bu ay tepe evlerinizde dolaşarak  size doğal bir sempatiklik ve yapıcılık kazandıracaktır. İş çevresinden bir arkadaşınız duygusal olarak sizinle ilgilenebilir. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizi kanıtlamak adına başlatacağınız çalışmaların size kazandıracağı prestij oldukça yüksek olacak. Çalışma evinizde geri giden Plüton ve Güneş açısı mükemmel.  Ayın ilk haftası yaşama bakış açınız sağlam ve güçlü bir şekilde gelişiyor.. Kadronuzu yenilerken, yeni iş prensipleri geliştireceksiniz. Rakipleriniz sizi zorlayacak ve tartışma ortamları yaratacaklardır. Oto kontrolünüzü kaybetmemelisiniz.  k.4 Haziranda Satürn aşk ve sosyal evinizde geri giderken var olan bir ilişkinizin düzeni bozulabilir. Bu konuda çok dikkatli olmalı ve duygularınızı testten geçirmelisiniz. 14 Haziranda aşk ve sosyal evinizde bir dolunay gerçekleşiyor. Girdiğiniz topluluklarda ön planda olmanın zevkini yaşayacaksınız. Eski aşklarla karşılaşma olasılığınız güçlü.. Derin düşündüğünüz konular bilinçaltınızı etkileyebilir. Meditasyon ve hafif jimnastik hareketleri yapmanızda yarar var. Uzun yürüyüşlerle sağlıklı yaşam felsefesini benimsemek sizi daha da zinde yapacaktır. Aile büyüklerinin sağlığı yine önem kazanıyor. Ev içi kazalara dikkat edilmeli ve yaşlılarımızı kollamalıyız. Onların istekleri bu ay bizi yorabilir ama sabırlı davranmak zorundayız.

Sevgi bir tutku değildir. Sevgi bir duygu değildir. Sevgi birisinin, bir şekilde seni tamamladığının derinden anlaşılmasıdır. (Osho)

BAŞAK

Ay boyunca Jüpiter sekizinci değişim ve dönüşüm evinizde kişisel evinizde ilerliyor. Öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz, çünkü; oldukça hassas bir durum ortaya çıkacaktır. Satürn çalışma evinizde ilerleyecek. Sizinle çalışan kişilerin ruhsal durumlarını çok iyi gözlemleyeceksiniz. Sessizliği tercih ederken, etrafınızdaki kişilerin hakkınızdaki düşüncelerini araştıracaksınız. Bu dönem nedenini bilemediğiniz bir gerginlik içinde olacak ve dengelerinizi kurmakta zorlanacaksınız. Derin sorgulamalar sonucunda kendinizi daha iyi anlayacaksınız. Yaşamınızla ilgili zor düşüncelere alışık olmadığınız için, detayları daha bireysel değerlendiriyordunuz. Satürn artık sizi daha bilinçli düşünmeye zorluyor. Yıllarca ailenizin köklerine sadık kalarak, geleneksel bir kafa yapısında düşüncelerinizi oluşturdunuz. Şimdi geçmişle gelecek arasında mantıksal köprüler kurabileceksiniz. 23 Haziranda  Güneş yenilikler evinizde karşıt Plüton’la zıt etkileşimde Sevdiğiniz kişi bu baskıcı tavırlarınıza dayanamayarak, ilişkinizi gözden geçirmek için sizden uzaklaşabilir. “Öfkeyle kalkan kişinin zararla oturabileceğini” düşünerek dikkatli olmalısınız. 20 Haziranda Dolunay aile ve yuva evinizde gerçekleşiyor. Retro Satürn’le birlikte hareket edecekler. Kardeşler veya dargın olduğunuz komşularınızla barışabilirsiniz. Ayın büyük bir kısmı Venüs ruhsal ve yolculuklar evinizde ilerliyor. Sağlığınız iyi olmasına rağmen ay boyunca karşılaşabileceğiniz ufak tefek sorunlar sizi şaşırtmasın.. Öncelikle mide ve sindirim sisteminiz konusunda dikkatli olmalısınız.

İmparatorluğu fethettim ama kendimi fethedemedim. (Kral Peter)

TERAZİ

21  Hazirana kadar Güneş ve 14 Haziranda Merkür de bu yolculuğa katlıyor. Yeni ay da iletişim eviniz yay burcunda doğuyor.  Kısa ve zevkli yolculuklarda karşılaşacağınız kişilerle hoş sohbetler sizi olumlu etkileyecektir. Çevrenizde bir çok kişinin gözlerinin size çevrilmesi sizin yanlış ilişkilerde yönlenmenize neden olabilir. Seminerle ve fikir tartışmaların yapıldığı konferans salonları ilginç deneyimlere tanık olabilecek aşkları da beraberinde getirebilir. Mesleki olarak yeni bir proje çalışmanız varsa, uygun bir dönem. Yaşam akışı konusunda ideallerinizle ilgili temel kişisel değişimler yaşayabilirsiniz. Ay boyunca Jüpiter ve mars  karşı evinizde bulunacak. Oldukça cazipsiniz ve kıskanılacaksınız. Davranışlarınızı etkileyen ve yönlendirebilen çevre etkenlerin kendi lehinize çevirebileceksiniz. Fikirlerinize destek olan arkadaşlarınız da sizi olumlu motive edecek. Sistemli bir iş paylaşımı sizi daha iyi konumlara getirecek. Aşka çok fazla değer veriyor olmanız sizi cinsel dürtüleri yüksek ilişkilere yöneltecektir. Mars  duygularınızı körükleyecek ve size haz veren işler yapacaksınız. Romantik duygularınızı tatmin edecek aşklar sizin için önemli olmasına rağmen, ilişkilerinizde karşılıklı iletişimin önemli olduğunu göreceksiniz. 7.Evinizdeki Güneş kişiselliğinizi  ön plana çıkaracak.. Beraberliklerinizde önce kendi duygularınız önemli olacak. Partnerinizden çok, sizin hisleriniz daha belirgin bir tablo çizecek.21 Hazirana kadar Güneş 9. Ruhsal evinizde ilerlemeye devam edecek. artacak. Aşklar ve arkadaşlıklar yüksek bir seviyede devam edecek. Kaliteli dostlar edinecek ve istediğiniz çevrelerde ilişkiler kuracaksınız. Kendinize güvenmeniz ve boş vermişliğiniz bazı sorunlar da beraberinde getirebilir. Özellikle kalp ve mide sorunlarınızı göz ardı etmemelisiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz kontrollerinizi yaptırmalı ve bir diyetisyenle konuşmalısınız. Mars karşıt evinizden size enerji verecek. Ortak arkadaşlarınızla başlatacağınız spor faaliyetleri motivasyonunuzu arttıracak. Varis problemleri olanlar için de,  güzel bir dönem. İşte karşınıza çıkan gezegenlerin önemli desteği.  Bu nedenle, yaşam enerjiniz iyi seviyelerde olacak, birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu işbirliklerini gerçekleştireceksiniz.

Dinlemek, gösterebileceğiniz nezaketlerin en yükseğidir. (Dale Cornegie)

AKREP

21 Hazirana kadar Güneş değişim evinizde ilerliyor. Kendi koyduğunuz kurallardan kendiniz sıkılabilirsiniz. Bu özelliğiniz size ters gelse bile, başarınız için sıkı bir disiplin anlayışı içinde hareket etmeniz gerektiğinin farkındasınız. Birlikte çalıştığınız kişilere sert ve otoriter davranabilirsiniz. Bu dönemde yurt dışı açılımlarınız gündemde olacak. Ayrıca sizden daha tecrübeli kişilerin davranışlarınızdan etkileneceksiniz. Mars, çalışma  evinizde ilerlemeye devam ediyor ve güneşe uyumlu bir açı veriyor. Duygusal iradenizi güçlü bir şekilde kullanmanıza neden olacak. Süregelen bir ilişkiniz varsa, bu ilişkinin yoğun duygusallık yönü diğer özelliklerine göre daha fazla ağır basacak. Bazılarınız sosyal yaşantılarının size sunacağı fırsatları derin duygularla pekiştireceksiniz. Karşı tarafın maddi olanaklarını sizin için kullanmasıyla mutlu olacaksınız. İş yaşantınızda kurallı  hareket edecek ve başarınızı garantileyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden disiplinli bir çalışma bekliyorsunuz. Arkadaşlarınızdan yaşça büyük olanlar ile ortak çalışma alanlarını paylaşacaksınız. İnatçı tavırlarınız yüzünden tepki görebilirsiniz. Sakin fakat inatçı bir kişilik içinde olduğunuz için, bu dönem dostlarınıza karşı ilginç ama sorunlu olabilirsiniz. Rutinleşmiş bazı şartların değiştiğini gözleyeceksiniz. Yaşamınızda etkisi uzun sürecek başlangıçlar için önemli bir dönem. Yaşamınızla ilgili oluşumları izlerken, gelecekteki yaşam dilimlerini bir film gibi görebileceksi niz.Ay boyunca  aile ve yuva evinizde Satürn geri hareketini yapıyor. Ailenizle ilgili olayları tıpkı geçen ay olduğu gibi önemseyeceksiniz. Onlara bütünleşmek ve zamanınızın bir çoğunu onlarla paylaşmak istiyorsunuz. Olayların farklı boyut kazanmasından memnun olmalısınız. Ailenizi korumanız gereken konuların gündeme gelmesiyle birtakım yeni olaylarda beraberinde gelecektir..29 Haziranda yeni ay yolculuklar evinizde doğacak. Seçimlerinizi yaparken, fazla aklınız karışmasın.  Yaşamınızda; farkında olmadan yüklendiğiniz gereksiz unsurlara karşı bakış açınız daha bir somut olacak ve onlardan kurtulmaya çalışacaksınız. Yapacağınız bu tür arınmalar, hayatınızda bir hafiflik sağlayacak. 14 Haziran dolunay kişisel finans evinizde gerçekleşiyor. Aynı tarihte Merkür karşıt finans evinizde ilerlemeye başlıyor. Ailenin  bazı  bireylerinin hukuksal mirasları söz konusu olabilir. Unutulmuş ve dalgınlıkla atladığınız bir borç ve ödeme yüzünden mahkemelik problemlerin eşiğine gelebilirsiniz. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın. Israrcı olduğunuz konularda, katı bir inatçılık içinde olmayıp, ikna ya yönelik ılımlı tavırlarla olaylara yaklaşın. Eski ve yeni şartlarını birlikte düzenliyor. Kafanız matematiksel çalışmaya devam ediyor. İş yaşamınızdaki tecrübelerinizin birikiminde oluşan yaratıcı düşünceler, yeni projelerin gündeme gelmesine neden olacak. 

Akıllı insan kimseyle yarışmaz, böylece kimse onunla yarışamaz. (Konfüçyüs)

YAY

Düşündüğünüz kişilerin size vereceği güçle fikirleriniz daha sağlam ilerliyor. Yaratıcılığınızı, devinimlerin ön gördüğü koşullara uyarlayarak yaşama geçirebilirsiniz. Düşünürler ve felsefe adamları için önemli bir dönem. Şimdiye kadar düşündüğünüz fakat bir türlü gerçekleştiremediğiniz projeleriniz varsa, bu dönemde başarı ile uygulayabilirsiniz. Çünkü işinize yarayacak tecrübeli kişiler çevrenizde olacaktır .Eski olaylara takılmayın artık. Geçmiş geçmişte kaldı. Önünüz açık ve güzel..14 Haziranda Yeni ay kişisel  evinizde doğuyor. Merkür 13 Hazirana kadar  çalışma ve sağlık evinizde bulunuyor.. Yaşama bakış açınız sağlam ve güçlü bir şekilde gelişiyor.. Kadronuzu yenilerken, yeni iş prensipleri geliştireceksiniz. Rakipleriniz sizi zorlayacak ve tartışma ortamları yaratacaklardır. Oto kontrolünüzü kaybetmemelisiniz.  14 Hazirandan sonra Merkür karşıt evinizde ilerlemeye başlayacak. Daha çok çalışıp, daha çok kazanacaksınız.. Sosyal ilişkiler desteğiyle güçlenen bir kariyer peşindesiniz. Fakat gerilimli açı yüzünden istekleriniz sizin için imkansız hale gelebilir. Yanlış anlaşıldığınız konumlar gündeme gelebilir. Arkadaşlarınıza güveniyor ve güçlü dostlarla bir arada olmak istiyorsunuz. Finans konuları sizin için önemli olacak. Yaşamınıza girecek kişilerin akıllı ve entelektüel düzeyde olmasına dikkat ediyorsunuz. Jüpiter aşk ve sosyal evinizde size güç vermeye ve ilişkilerinizi çoğaltıp beslemeye devam ediyor. Başarılarınızı ve maddi sorumluluklarınızı kendiniz belirlemek istemenize rağmen, birlikte çalıştığınız kişilerle kuracağınız dostluklar sizin için önemli olacaktır. İsteklerinizi içinizde bastırarak, sosyal ve iş yaşamınız içinde yoğunlaşacaksınız. Ay boyunca Venüs çalışma evinizde bulunacak. Güçlü dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Bazı dostlarınızın desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Çalışma evinizdeki Venüs ve Uranüs’ün size vereceği  kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecektir. Sağlığınızla ilgili bir sorun görünmüyor fakat, uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir genel kontrolden geçebilirsiniz. Venüs’ün Uranüsle birlikte hareket etmesi sizi yorabilir. Abartılmış davranışların size olumsuz olarak geri döneceğini unutmazsanız, bu dönem sağlığınızı da yanlış yansımalardan korumuş olursunuz.

Ben sana mecburum sen yoksun. (Attila İlhan)

OĞLAK

Plüton kişilik evinizde  geri gitmeye  devam ediyor. Venüs aşk ve sosyal evinizde ilerliyor.  . Rutin iş temponuzla ilgili konularda girişken olmanız için öncelikle sağlıklı olmanız gerekecektir. İşte bu dönemde üzerinizdeki ağırlıklar nedeniyle istediğiniz anlamda randımanlı olmak zorlaşabilir. Çok hızlı tempoda çalışmak gerekliliği nedeniyle kolayca yorgun düşebilir, bazı görevlerinizi yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Kimi anlarda şöyle bir düşündüğünüzde kendinizi gereksiz bir sürü işin ortasında tuhaf hissedebilirsiniz. Sürekli bir meşguliyet hali nedeniyle hayatın keyifli yanlarını tatmanız zorlaşabilir, belirli bir düzen içinde sanki sadece çalışan bir kişisiniz.. Venüs ay boyunca aşk evinizde ilerleyecek. Güvenilir ve sizi anlayacak kişilere ihtiyacınız olacak. Girdiğiniz topluluklarda güzel konuşmalarınızla ve kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. İletişim konusunda kararlı adımlar atacaksınız. İş yemekleri ve kariyerinizi destekleyici toplantılarda bulunacaksınız. Buralarda karşılaşacağınız kişilere dikkat etmelisiniz. Daha sonra birlikte çalışmanız için tekliflere bulunacaklardır. Venüs aşk evinizde ve Kişisel evinizdeki Plüton’la uyumlu  bir açı oluşturuyor. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Her ortam sizin için heyecan verici olacaktır. Hiçbir konuyu kafanıza takmamalı ve günlük ilişkilerden sakınmalısınız. Cinsel enerjinizin yoğunlaştığı anlarda bazı beğendiğiniz kişilerin  karşınıza çıkması kafanızı karıştırabilir. Çünkü girdiğiniz ortamlarda karşı cinsin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Romantizm ve aşkın kol gezmesi sizi çarpabilir. Bu aşkta birazda mantık aramalısınız. Yaşadığınız her şeyi abartılı bir şekilde algılayabilir ve kendinizi kandırabilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olmasına karşın, yaratıcılığınızı istediğiniz gibi sergileyemeyebilirsiniz. Para ve güç sizi cezbediyor. Özellikle size finans kapısını aralayacak dostlukları arzulayacaksınız. Bazılarının sansasyonel ilişkileri olacak. Sizden yaşça büyük biriyle aşk yaşayacaksınız. Plüton, yıllardır kişisel evinizde  yer almaktadır. Kendinizi özgür hissettiğiniz müddetçe kendinizi iyi hissediyorsunuz. Girdiğiniz topluluklarda tartışmalardan uzak kalarak stresi üzerinize çekmemeye gayret edin. Tartışmalarda arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz. Ben egonuzun yüksek olmasından dolayı, kişisel istekleriniz ön planda olacaktır. Plüton duygular konusunda sıkıntı verebilir. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Dostlarınızın sırları konusunda ketum davranacaksınız.

İnsan sevdiğini bırakmaz, sevmek bırakır insanı. (Atilla İlhan)

KOVA

Satürn kişilik ve fiziksel evinizde ilerliyor. Siz güçlü bir mantığa sahip olmanıza rağmen, bu ay  dengelerinizi korumak için zorlanabilirsiniz. Hırslar daima kişisel gelişiminizle yarışacak. Olağanüstü olaylar ilginiz çekecek, belki de. Yıllarca içinizde sakladığınız ve açığa çıkmasını beklediğiniz olayları tetikleyeceksiniz. Değerlerinizin farkındasınız. Kendinizi teslim etmek istemiyor ve karşı tarafa bedel ödetmek istiyorsunuz. Birçok olumlu pozisyon sizi bekliyor. Karşılaşacağınız engellerle mücadele edecek güçtesiniz. Kendinize ait doğrularınızdan emin olmak için; çevrenizi sınamak isteyecek, kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Başlayacağınız yeni yaşam kesitlerinde kendi inisiyatifinizi kullanacak ve şartlarınızı kendiniz belirleyeceksiniz. Ay boyunca İletişim evinizde ilerleyecek. Konuşmacı olarak kendinizi ve fikirlerinizi rahatça tanıtabilecek, entelektüel konularda başarılı bir iletişim sergileyeceksiniz. Bazıları aşırıya kaçabilir ve diretme ve ısrar etme konusunda baskıcı davranabilirler. Kendinizi özgün davranışlarınızla çevrenize kabul ettireceksiniz. Merkür  aşk ve sosyal evinizden size ilginç yeni  aşk sinyalleri veriyor.  14 Haziranda dolunay değişim ve yenlikler evinizde   ‘’Aklıma eseni yaparım’’ denilen ruh durumu her halde bu ay sizde mevcut olacak. Eğer kalbiniz boş ise, bol konuşacağınız alanlarda aşka hazır bir dönemdesiniz. Karşınıza çıkan kişilerin iletişim davranışları ilginizi çekecek.. Onunla ortak alanlarınızın olması, sizi ona daha çok yaklaştıracaktır. Fakat Merkür’ün ne yapacağı belli olmaz. Siz yine de dikkatli hareket etmelisiniz. Küçük bir tartışma, ortamın yangın yerine dönmesine neden olabilir.12 Ruhsal evinizde Plüton retrou var.  Bu ay sağlığınızla ilgili değişim süreci içindesiniz.  Sağlık gezegeniniz Ay duygusal konularda hırçın yönleriniz sizi gergin yapabilir Her şeye rağmen güzel bir ay. Boğaz bölgenizi korumalısınız. Cildinize özen göstermeli, yağlı yemeklerden uzak kalmalı ve temiz havada yürüyüşler yaparak, vücudunuzun formunu korumalısınız. Hafif sporlar yapmalı ve bel kaslarınızı zorlamamalısınız. Şekerli gıdalar bel ölçülerinizi kalınlaştıracağından, özellikle meyve türü ve lifli gıdalarla beslenmeye özen göstermelisiniz. Spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Rüyalarınıza dikkat etmelisiniz.

Denizin komşusu olmaz, hükümdarın dostu olmaz… (anonim)

BALIK

4 Haziranda Satürn bilinçaltı evinizde retro yapmaya başlayacak. Kişiliğinizde değişen duygu dalgalanmaları yüzünden hep hatalar yapıyor ve karşınızdaki kişiye olduğundan fazla değer veriyorsunuz. Bu nedenle, uzun süredir birlikte olduğunuz kişilerin farklı yüzleri sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Çünkü siz, karşınızdaki kişiye iyimser yaklaşan ve güvenen bir çocuksu kişiliğe sahipsiniz. Oysa, ilişkilerde kaçınılmaz olan karşılıklı sürtüşmelerin, uzun vadede sağlam mantık süzgeçlerinden geçmesi gerekmektedir. Bu tür akılcı değerlendirmeleri her anınıza uygulamaya çalışın. Bu ay, bazı gerçeklerle karşılaşırsanız suçu kendinizde arayın. Yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. . Eski bilgileriniz gözden geçirmeli ve kısa vadeli yollarda çıkacak aksiliklere hazırlıklı olmalısınız. Ayın ilk yarısı Uranüs ve Merkür çevresel ilişkilerinizi yoğun geçirmenize neden olacak. Sahip olduğunuz teknik cihaz ve aletlere daha fazla hassasiyet ve özen göstermeniz gereken zamanlar. Çok fazla bilgi sahibi olmadığınız alanlarda gereksiz teknik müdahalelerde bulunmamalısınız. Emlak işleri ile uğraşıyorsanız, alım-satım işlerinde büyük karlar yapabilirsiniz. Ayrıca; radyo, televizyon, yazarlık, öğretmenlik ve her türlü telekomünikasyon işiyle uğraşıyorsanız, büyük başarılar kazanabilirsiniz. Onarıma ihtiyaç gösteren bir eviniz varsa, biraz masrafla bu gereksinimi karşılayabilirsiniz.4 Hazirandan sonra Merkür aile ve yuva evinizde ilerleyecek... Yakın aile bağları içinde bulunduğunuz kişilerin ilişkileri ile ilgili sorunlar ile uğraşacaksınız. Dostlarınızın duygusal desteğinin artılarını hissedeceksiniz.. Olayları kendi tarzınıza göre yorumladığınız için, bazı yanlışlıklar yapabilirsiniz. Yönlendirmeye karşı olmanıza rağmen, denemelisiniz. Değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Karşınızdaki kişiye  güvenme konusunda tereddütleriniz var.Ay boyunca Plüton yenilikler ve değişim evinizde geri gidecek. Güçlü duyguların sizi yakmasına izin vermemelisiniz. Hırslarınız yaşam akışınızı yönlendirecek. Melankolik tavırlar içinde olacaksınız. Bu dönemde sizi dizginlemek oldukça zor olacak. Kararlı bir şekilde savunduğunuz fikirlerinizden taviz vermeyeceksiniz. . Nostaljik olaylara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. 14 Haziranda Dolunay kariyer evinizde oluşuyor. Sizin için duygusal tatmin çok önemli. İdealleriniz için savaş vereceksiniz. Eski şartların değişimi olarak kabul de edebiliriz. Yaşamınızda etkisi uzun sürecek başlangıçlar için önemli bir dönem. Duygularınız kapılmadan ve olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz. 29 Haziranda yeni ay aşk ve sosyal evinizde doğuyor. Sürpriz aşklar gündeme gelecek. İçinizdeki sevinç bir anda tavan yapacak ve önleyemediğiniz bir yenilenme duygusu içinde olacaksınız. İçsel dengelerinizi yeniden kurmak isteyebilirsiniz. Sağlığınız konusunda olumlu bir ay. Sadece uzun soluklu koşuşturmalarınız arasına kısa dinlenme molaları koyabilirsiniz. Kendinize olumlu uğraşılar bulabilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin disiplinli yapıları sizin için de güzel bir sağlık örneği olacak ve ihmal ettiğiniz sorunlarınıza onlar ayna tutacaklar ve artık yaşamınızı ve beslenmenizi kontrol altına alabileceksiniz..

Bilgelik kalpten gelir. Akılla ilgisi yoktur. (Osho)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder