Filiz Özkol İlişki potansiyelimiz önemli olacak
HABERİ PAYLAŞ

İlişki potansiyelimiz önemli olacak

Bu hafta, gücümüzü sosyal arkadaşlıklarımızdan alabiliriz. Akrabalık ilişkilerimiz de önem kazanacak. Çocukları ilgilendiren sorunlar ortaya çıkacak. Özellikle çocukların toplumsal sorunları gündeme gelecek. Sporcuların dikkatli olmaları gereken bir hafta. Istenmeyen sakatlıklar ve kazalar söz konusu. Sessiz ortamlarda çalışabileceğiniz yerleri tercih edeceksiniz.

KOÇ

YOĞUN GÜNLER SİZİ BEKLİYOR

Mesleki konularda sorun çıkabilir. İşinizi büyütmek istiyorsanız, yapacağınız işlerde abartıya gitmeden, doğal akışı içinde süreçleri aşmaya çalışın. Kendinizle ilgili acele kararlar vermemelisiniz. Aşırı görev düşkünlüğü içerisinde, üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek, yoğun günler geçirebilirsiniz. Ay boyunca elde ettiğiniz kazançlarla ilgili yeni ve olumlu gelişmeler gündeme gelecek. Bazılarınız bu dönem kazandığı paraları yeni projelerine ayıracaklar.

Haberin Devamı

BOĞA

İLETİŞİMDE BAŞARILISINIZ

Egonuzu güçlü tutacak ve isteklerinizde aşırıya kaçacaksınız. Yönetme kabiliyetiniz artıyor. Bu dönemde iç sesinizi dinlemeli, özellikle para kazanma ve harcama konusunda dengeyi kurmaya çalışmalısınız. Bütçenizi yeniden gözden geçirin. Duygularınızın sizi yönlendireceği konuları iyi seçmelisiniz. Mesleki konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. İletişim konusunda başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz.

İKİZLER

FARKINIZI FARK EDECEKLER

Bu ay cesaret edemediğiniz konular yön değiştirecek, belki de farklı bir işe geçeceksiniz. İş yerinizde çıkabilecek aksiliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Sürpriz aşklara hazırlıklı olun. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Aşkın her türlü objesinden yaralanacak ve duygularınızı besleyen tüm aşklara açık olacaksınız. Partnerinizle ortak çalışmalar içinde olacak ve onunla birlikte başlangıçta imkansız gelen birçok şeyi gerçekleştirebileceksiniz.

YENGEÇ

GEÇMİŞİ UNUTMALISINIZ

Aşk hayatınızda hassasiyetin hakim olduğu bir hafta içindesiniz. Yanlış bir aşk yüzünden sonradan başınız ağrıyabilir. Geriye dönüşü zor hatalar yapabilirsiniz. Deneyimler ve testlerden geçiyorsunuz. Arzularınızın tavanı yüksek ve bu arzulu taleplerinizdeki artış, sorumluluk duygunuzun yoğunluğunu artıracak. Sağlığınız iyi olmasına rağmen hafta boyunca karşılaşabileceğiniz ufak tefek sorunlar sizi şaşırtmasın. Özellikle mide ve sindirim sisteminiz konusunda dikkatli olmalısınız.

Haberin Devamı

ASLAN

MANTIKLI OLMALISINIZ

Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Amaçlarınızdan fazla uzaklaşmamalı ve kendinize oyalayıcı uğraşlar bulmak yerine gerçek dostlarınızla bir araya gelmeyi yeğlemelisiniz. Fikirlerinize destek olan arkadaşlarınız da sizi motive edecek. Çevrenizdeki kişilerle maddi ve manevi güzel iş birlikleri kuracaksınız. Uzak yollarla ilgili planlarınız ve programlarınızı yaşama geçireceksiniz.

BAŞAK

HIRSLI YÖNLERİNİZ ORTAYA ÇIKIYOR

Güçlü dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir hafta. Bazı kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Jüpiter aşk ve sosyal evinizden size çevrenizle güç birliği yaratıyorlar. Hırslı ve sosyal yönleriniz ortaya çıkıyor. Hem size prestij kazandıracak, hem de size yardım edebilecek popüler kişilerle birlikte olacaksınız. Ayrıca felsefi konularda kendinizi arındıracak çalışmalar içinde olacaksınız. İşe yaramayan, yanlış düşüncelerden uzaklaşacaksınız.

Haberin Devamı

TERAZİ

SORUMLULUK DUYGUNUZ ÖNEMLİ

Birçok işi bir arada yapmaya kalkışmamalı ve çevrenize de sorumluluk yüklemeyi öğrenmelisiniz. Yapacağınız her türlü çalışmaların karşılığını almak istiyor ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Gelecek olaylar önemli.

AKREP

HER KONUDA ÖNLEMİNİZİ ALIN

Enerjinizi ve hırslarınızı arkadaşlarınızla birleştirirken; sert ilişkiler yerine, uyum içinde hareket edeceksiniz. Bazılarınız derin dostlukların temelini atacaklar. Fikir alışverişinde bulunacağınız arkadaş grupları içinde olmayı arzulayacaksınız. Güvensizlikten çok çabuk etkileniyorsunuz. Size sunulan iş tekliflerini iyice gözden geçirmeniz gerekiyor. Önlemini almadığınız işi kesinlikle onaylamayın. Fikirlerinizi kendinize saklamalısınız.

YAY

FIRSATLAR KAPINIZI ÇALIYOR

Geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. Gezegeniniz Jüpiter, farklı ülke boyutlarında şansınızı denemenize yardım ediyor. Her şey, isteklerinizin seçimi bağlamında ilerliyor. Amaçlarınıza oldukça bağlısınız. Gizli, keskin ve yoğun planlar yapıyorsunuz. Eski alışkanlıklarınızı bırakmanın tam zamanı. Mistik yönlerinizle çevrenize faydalı olmaya başlayacaksınız. Güçlü kadrolarla çalışarak, birçok çalışmanın altına imza atacaksınız.

OĞLAK

DEĞİŞEN ŞARTLARA DİKKAT

Kendinize olan öz güveniniz sizi yanıltabilir, gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Yine de düşüncelerinize sahip çıkan çevresel faktörlerin desteğini hissettiğiniz bir hafta olabilir. Yanınızda çalışan kişilerle aranızda tartışmalar çıkabilir. Küçük nedenleri gözünüzde büyütebilirsiniz. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. ilişkiler, aşka dönüşecektir.

KOVA

GEÇMİŞİNİZ SİZİ ZORLUYOR

Uzun zamandır süregelen bir kırgınlığınız varsa, hepsine son vermek adına yapılan çalışmalar gündeme gelecek. Geçmişe bağlı bir takım sorunlar ortaya çıkabilir. Gülümserken bile, kafanızda bir takım hesaplarınız var. Kendinizden başka hiç kimsenin güvenilir olmadığına kendinizi inandırmış durumdasınız. Egolarınızın yüksek olduğu bir hafta içindesiniz. Aile yakınlarınızın ve ebeveynlerinizin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak.

BALIK

KABULLENMEYİ ÖĞRENİYORSUNUZ

Sabrınızı ön plana çıkartın, huzursuzluğunuzu yenerek kendinizi rahatlatacak çalışmalara yönelin. Aile içi sorunları gözünüzde abartmamalısınız. Ailenizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrendiğiniz zaman yapacağınız değişimlerden önemli dersler çıkaracaksınız. Evinizde köklü değişimlere gidebilirsiniz. Anneniz ve babanızla ilgili fikir çatışmaları yaşadığınız eski dönemleri geride bırakarak onlarla uyum sağlama konusunda gerekli çabayı göstereceksiniz. Eski sorunların çözülmesi size rahatlık verecektir. Kendinize şans vermelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder