Filiz Özkol İlişkilerimizde karmaşa var
HABERİ PAYLAŞ

İlişkilerimizde karmaşa var

Duygusal konularda gerilimli olduğumuz bir hafta. Çevremizdeki kişilerin bizi anlamaları zorlaşacak. Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Sosyal hayatımızın daha hareketli olduğu bu dönemde, eve kapanmak zor gelecek. Kendimizle ilgili duygu karmaşaları yaşayabiliriz. İkili ilişkilerimize dikkat etmeliyiz.

KOÇ

TARZINIZI ORTAYA KOYUYORSUNUZ

Çevrenizde oluşan olaylara farklı bir tavırla yaklaşıyorsunuz. Tarzınızı ortaya koyarken, kimsenin etkisi altında kalmak istemiyorsunuz. Uzun zamandır dargın olduğunuz eski dostlarınızla görüşme fırsatları çıkabilir ve aranızdaki kırgınlıkları aşabilirsiniz. Dargın olduğunuz kişilerle aranızdaki sorunları aşacak, küskünlüklerinizi atarken, nostaljik olaylara daha fazla zaman ayıracaksınız. Duygusal takıntılardan uzak kalmanız gereken bir hafta.

Haberin Devamı

BOĞA

TUTKULAR ÖN PLANDA

Bu hafta, önceden hayalini kurduğunuz veya yaptığınız bir yatırımdan önemli bir dönüş sağlayacaksınız. İşinize daha çok zaman ayıracaksınız. İlginç bir dönem içindesiniz ve bu ilginçlik sizin davranışlarınızla daha da orijinal hale gelecek. Ruhunuz uçuyor, her an her yerdesiniz fakat atacağınız her adımı hesaplamak zorundasınız. Bu dönem tutkulu birliktelikler peşindesiniz ve özgürlüğünüzü kurallarla sınırlandırmak istemiyor, güçlü aşklar peşinde koşuyorsunuz.

İKİZLER

RAKİPLERİNİZDEN KORKMUYORSUNUZ

İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden oluyor. Kendinizi enerjik ve hırslı hissetmeniz, küçük hatalara neden olabilir. Sakin davranırsanız kazanacaksınız. Hiçbir konuda rakip görmek istemiyorsunuz. Artık eski korkularınızı yendiğinizi ve enerjinizi ortaya çıkardığınızı göreceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda egonuzu tetikte tutacaksınız.

YENGEÇ

GÜCÜNÜZÜN FARKINDASINIZ

Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Bu hafta bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, yapmanız gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız. Bu dönemde, huzursuz bir kişilik sergileyebilirsiniz. Güneş, çevresel ilişkilerinize yön vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

ASLAN

HERKESİN GÖZÜ ÜSTÜNÜZDE

Bu hafta, ilginç bir evrensel deneyimden geçiyorsunuz. Sezgisel yeteneğiniz güçlenecek ve olaylara farklı bir boyuttan bakacaksınız. Bazılarınız, inatla kendi düşüncelerini savunacak ve istedikleri başarıyı yakalayacak. Beklenti içinde olduğunuz, miras veya bir para meselenizde değişen şartlar nedeniyle, tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok. Bu dönemde yaratıcılığınız devam etmekte. Herkesin gözü sizin üstünüzde olacak.

BAŞAK

KAÇIRDIĞINIZ FIRSATLAR KARŞINIZA ÇIKIYOR

Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalısınız. Bu dönem, aniden kaçırdığınız eski iş fırsatlarının yeniden karşınıza çıkması karşısında şaşırabilirsiniz. Hak ettiğiniz fakat bir türlü gelemediğiniz bir iş konumuna seçilebilirsiniz. Geciktiğiniz başarılarınız size ödül olarak dönecek. İçinde bulunduğunuz ve ilgilenmek zorunda olduğunuz her konuyu, kendi özel şartlarınıza göre değerlendirerek bir zemine oturtacaksınız. Politik davranmalı ve karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmelisiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ

ESKİ DOSTLARINIZI ARAMALISINIZ

Finans evinizde Merkür, retro yapmaya devam ediyor. Kozmik etki, istekleriniz doğrultusunda size destek veriyor. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz. Eski dostlarla buluşma planları yapacaksınız. Yatırımlarınız sizin için çok önemli olacak. Borçlarınızla ilgili bir sorun varsa, halletmeye çalışın. Eskilerde kalmış ve unutmanız gereken konuları bir ortamda yeniden tartışabilirsiniz. İhmal ettiğiniz dostlarınızı mutlaka arayın.

AKREP

TARTIŞMA ORTAMLARINDAN UZAK KALIN

Kafanızın bir kenarında beklettiğiniz olayları, yeniden başlatacaksınız. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Merkür geri giderken, şimdiye kadar keşfetmediğiniz dostluk duygularınızın sizi yeniden şekillendirdiğini göreceksiniz. Eski küslüklerin ortadan kalkacağı ortamlar gündeme gelecek. Yeni dostluklar konusunda dikkatli olmalısınız.

YAY

TAVİZ VERMEK İSTEMİYORSUNUZ

Birlikte çalıştığınız kişilerle ortak fikirler üreteceksiniz. Akıllı insanlarla konuşmayı seviyorsunuz. Onların değişik fikirlerinden etkileneceksiniz. Karşınızdaki kişinin duygularını çok çabuk hissedebiliyor ve empati yeteneğinizle onları idare edebiliyorsunuz. Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılmanız sizi pek ilgilendirmiyor. Taviz vermek istemiyorsunuz.

OĞLAK

SORGULAMALARINIZ BİTMİYOR

Çevrenize karşı oldukça kapalı ve ketum bir tavır içindesiniz. Bazı olayları tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin, finans desteklerini isteyebilirsiniz. Kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için, hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Kendinize iş icat etme konusunda üstünüze yok. Her taşın altından kalkıyor ve işinizi başarıyla yapıyorsunuz. Yaşantınızla ilgili yapıcı kararlar almak üzeresiniz. Konuları ayrıntısıyla düşünmelisiniz.

KOVA

BAŞARILARINIZI ÖNEMSİYORSUNUZ

Başarı, sizin için önemli bir olgu fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz. Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Bu hafta, kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz.

BALIK

ENERJİNİZİ OLUMLU KULLANMALISINIZ

İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir dönem değil. İdeallerinizi gerçekleştirmek için, gerekli tüm donelere sahipsiniz. Olabilecek aksilikler sizi üzmemeli. Bu hafta sevdiklerinizin sorunları ile ilgilenmelisiniz. Enerjinizi olumlu kullanmaya çalışın. Aşırı yorgunluktan, sinirleriniz gergin. Olaylara esnek bakmayı öğrenmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder