Filiz Özkol Kendimizle hesaplaşıyoruz
HABERİ PAYLAŞ

Kendimizle hesaplaşıyoruz

Yaratıcılığınızı çok iyi kullanacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Maddi konularımız üzerinde özenle durmalı ve hesaplarımızı dikkatli bir şekilde planlamalıyız. Risk alma konusunda acele etmemeliyiz. Arkadaşlık ilişkilerimize yargılayıcı bakmamalıyız.

KOÇ

İNATÇI VE ISRARCISINIZ

Yakın çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin enerjisinden faydalanabilirsiniz. Fakat ısrarcı tutum izlememeye çalışın, aksi taktirde aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Çevrenizde hoş bir hava estireceksiniz. Bazılarınız planlarını yaparken yakın çevrelerinin fikirlerini alacaklar.

Haberin Devamı

BOĞA

YEPYENİ BİR DÖNEM

Bu hafta koruma duygularınız ortaya çıkacak ve kendinizi çevrenizle bütünleşmiş hissedeceksiniz. Arkadaş gruplarınızı değiştirecek ve yeni bir döneme gireceksiniz. Güvendiğiniz ve tanıdığınızı zannettiğiniz bir arkadaşınızdan zarar görebilirsiniz. Sakladığınız duygularınızı abartmayın.

İKİZLER

MANTIKLI OLMALISINIZ

Ailenizde esen sıcak havaya rağmen çevrenize de kayıtsız kalmayacaksınız. Özellikle yeni tanışacağınız kişilerle iyi ilişkiler içinde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Yine de yeniliklere atlamadan biraz beklemelisiniz. İç dengenizin size gerekli olduğu bir dönem. Mantıklı olmak işe yarayacaktır.

YENGEÇ

AŞK KAPINIZI ÇALIYOR

Duygularınızda geçmişten kaynaklanan bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Geçici olan o günkü gerilimli halinizi fazla önemsemeyin. Takıntılı ve platonik bir aşka da hazır olun. Mesleki konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. Adaletli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz.

ASLAN

TAVİZ VERMEK İSTEMİYORSUNUZ

Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Kendinizi yıpratmadan hareket etmelisiniz. İmkansız gibi görünen olayları başaracaksınız. Hiç kimseye taviz vermek istemeyeceksiniz. İlişkilerinizde yapıcı, güçlü fakat denetleyici olacaksınız.

BAŞAK

LİDER RUHLUSUNUZ

Sorumluluklar sizin üzerinizde yoğunlaşacak. Başarılarınıza tek başına sahip çıkarken, çevrenizde lider pozisyonunda olmaya devam edeceksiniz. Bazı karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmeniz gerekebilir. Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok. İnsanlar sizden etkilenirken, karşı çıkamıyor.

Haberin Devamı

TERAZİ

DOSTLARINIZA ZAMAN AYIRIN

Yenilikler konusunda temkinli olmalısınız. Bu nedenle, beklentilerinizde gecikmeler olabilir. Ailenizle geçinmek için önemli fırsatlar kapınızda. Duygusal dünyanıza belli bir hareket gelirken, ilişkilerinizde takıntılar yaşayabilirsiniz. Çevrenizle, iş birliği içinde olacağınız yeni bir dönem.

AKREP

TAVIRLARINIZ ÖNEMLİ

Akıcı konuşmalarınızla, karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. Çevrenizde sizin bilgeliğinizden faydalanacak birçok kişiye önderlik yapacaksınız. Kişiliğiniz ve tavırlarınızla çekiciliğinizi ortaya koyuyorsunuz. Yaratıcılığınızı çok iyi kullanacağınız ortamlarda bulunacaksınız.

YAY

MANTIK VE ADALET ÖN PLANDA

Sosyal adalet duygularınızın atağa kalkmasıyla, grup toplantılarında haksızlıkları yerici konuşmalar yapabilirsiniz. Mantık ve duygu karmaşası yaşayacaksınız. Artık eski duyguların geride kaldığını düşünmeye başlayacaksınız. Duygularınıza kapılmadan ve olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK

HEDEFLERİNİZ DEĞİŞİYOR

Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Çalışkanlığınızla ve disiplinli yapınızla göz dolduracaksınız. Başarı, geç fakat kalıcı bir şekilde geliyor. Fakat mesleki yaşamınıza verdiğiniz önem içerisinde, aile bireylerine de zaman ayırmalısınız. Kendinize olan güveniniz daha da artacak.

KOVA

OLAYLARI ABARTMAYIN

Yeni başlangıçlar konusunda epey cesaretli davranıyorsunuz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Aşk konusunda önemli kararlar almamalısınız. Bazılarınız, ilişkinizle ilgili kafanızı karıştıran olayları mercek altına alacaksınız.

BALIK

TEPKİNİZİ KOYMALISINIZ

Yenilikler konusunda temkinli hareket edeceksiniz. Çevrenizdeki kişiler sizin alışkanlıklarınız konusunda tepkisel davranabilirler. Düşüncelerinizi inatla savunmanız nedeniyle yetersiz kalacaklar. Hafta ortasında çalıştığınız kişilerle iş birliğiniz artıyor. Ani gelişen olaylar karşısında tepkinizi koyacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder