Filiz Özkol ‘Koç’lar için değişim ve para kazanma yılı
HABERİ PAYLAŞ

‘Koç’lar için değişim ve para kazanma yılı

Sevgili Koçlar, 2022’de kendinizi aşıyorsunuz. Son yıllar çok yorucuydu. Aileniz ve sevdikleriniz sizi üzdü. Ama bu yıl yenileniyorsunuz. Maddi konularda sürprizlere hazır olun. Değişim gezegeni Uranüs ve tutulmalar karşılıklı finans evlerinizi etkileyecek. İlişkilerinizde gerçek kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Aşk ve sosyal ilişkilerinizi canlandırmanın yollarını bulacaksınız. Sürpriz aşklar kapınızda.

Yönetici gezegeni: Mars, Elementi: Ateş Niteliği: Öncü, Rengi: Kırmızı

‘Koç’lar için değişim ve para kazanma yılı

AŞK

Sezgilerinize güvenin

Haberin Devamı

Ocak ayında iletişim gezegeni Merkür ve aşk gezegeni Venüs sizieğlenceli biri yapıyor. Size mutluluk verecek aktivitelerin içinde olacaksınız. 17 Ocak’ta dolunaydan yoğun etki alacaksınız. Şubatta uzun zamandır ilgisi olan biri size açılabilir, şaşıracaksınız. Mart ayında tutkulu birliktelikler peşinde koşacaksınız. Duygusal tatmin sağlayacağınız bir aşk yaşamak isteyeceksiniz. Nisan siz Koçlar için önemli bir ay. Sosyal hayata karışmalısınız. 14 Mayıs’ta bolluk bereket gezegeni Jüpiter kişisel evinize geçiyor. İlgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde çok büyütebilirsiniz.

16 Mayıs’ta Akrep’te Ay tutulması yaşanacak, sezgilerinize güvenin.

Çekiciliğiniz artıyor

Haziranda dostlukların aşka dönüştüğüne şahit olabilirsiniz. 13 Temmuz’daki dolunay size cinsel çekicilik verecek. İçinize dönüp duygularınızı saklayabilirsiniz. Ağustosta yaşadığınız eski bir aşk sizi üzebilir. Kafanıza takıp hayatı cehenneme çevirmeyin. 10 Eylül’den sonra ilişkiler evinizde retro başlıyor. Sevdiğiniz kişiyle geçmiş olaylar yüzünden tartışma yaşayabilirsiniz. Ekimde aşktan yana zarar görebilirsiniz, iyi korunmalısınız. Kasımda arkadaş çevrenizden size ilgili olan biri çıkabilir, kafanız karışacak, iyi düşünmeniz gerekiyor. Aralık ayında çekiciliğiniz artacak, bir arkadaşınızla aşka yelken açacaksınız. Ama bu ilişkinin uzun vadede size zarar vereceğini düşünerek, adımlarınızı dikkatli atmalısınız.

İŞ

Şans sizden yana

Ocak’ta yeni ay kariyer evinizde doğuyor. Dengelerinizi koruyup hedeflerinize yöneleceksiniz. Şubatta ele aldığınız konuları başarıyla çözeceksiniz. Mart boyunca değişim gezegeni Uranüs finans evinizden size destek verecek. Disipline eden Satürn de kariyerinize destek olacak. Şans sizden yana. Güneş 20 Nisan’a kadar kişisel evinizde. Lider olmak hoşunuza gidecek, taviz vermeyeceksiniz. 10 Mayıs’ta iletişim gezegeni Merkür gerilemesi ve 16 Mayıs’ta Akrep burcundaki Ay tutulması nedeniyle kendinizi ifade etmekte zorlanacaksınız. Haziranda Mars ve Venüs kişisel evinizde ilerliyor. İsteklerinizde artış olabilir.

Haberin Devamı

Temmuz ayında Uranüs ve savaşçı Mars finans evinizde. İş konusunda hedeflerinizi büyük bir hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. İş her şeyin önüne geçecek. Bol para sizi bekliyor 13 Temmuz’daki dolunay kariyer evinizde gerçekleşiyor. Bolluk, bereket gezegeni Jüpiter size engelleri aşacak güç verecek. 21 Ağustos’a kadar Güneş, Mars ve Uranüs finans evinizi güçlendirecek, bol para kazanacaksınız. 24 Eylül’de Merkür karşıt finans evinizde geri gidecek, maddi sorunlar yaşanabilir. Ekim ayında iş değişikliğine hazır olun. 8 Kasım’daki Ay tutulması sizin için önemli. Akıllı adımlar atmalı, hata yapmamalısınız. Aralıkta tepe evinizdeki köklü değişimler gezegeni Plüton, Merkür, güneş ve Venüs size müthiş cesaret veriyor. Yeni projeler, yeni fikirler ortaya çıkacak, sizi destekleyenlerle bir arada bulunacaksınız.

Haberin Devamı

SAĞLIK

Zihinsel yorgunluklara dikkat!

14 Ocak’tan sonra sağlık gezegeniniz Merkür retro yaptığı için dikkat. Hızlı hareket etmeyin. Küçük sakarlıklar söz konusu. Şubatta; Satürn Ay düğümü karesi var, başınızı koruyun. Martta, savaşçı Mars’ın vereceği ataklıkla kazalara açısınız. Nisanda kilonuza dikkat edin çünkü Venüs size kilo aldıracak. Mayısta, strese bağlı değişimler yaşayabilirsiniz. Haziran ve temmuzda zihinsel yorgunluklar görülebilir. Ağustos ayında sağlık gezegeniniz Merkür’ün etkisiyle kol, bacak ağrıları olabilir, ağır yük taşımayın.

YARIN: BOĞA

Sıradaki haber yükleniyor...
holder