Filiz Özkol Merkür retro yaparken her şeyi sorguluyoruz
HABERİ PAYLAŞ

Merkür retro yaparken her şeyi sorguluyoruz

Matematiksel olaylarda başarılı çalışmalar içinde olacağız. Paylaşım içinde olduğumuz kişilerin desteğine ihtiyaç duyabiliriz. Kendimizi farklı konulara yönlendirmek istesek de, alışkanlıklarımız yüzünden zaman kayıpları yaşayabiliriz.

KOÇ

GÜCÜNÜZ YÜKSELİYOR

Duygusal zekanızı mesleki konularda rahatça kullanacaksınız. Sıra dışı bir kişilik çiziyorsunuz. Gücünüzün yükseldiğini görmek hoşunuza gidecek. Manevi olarak huzur duyduğunuz işleri yapmak istiyorsunuz. Uranüs finans evinizde sürpriz kazançlar konusunda sizi destekliyor.

Haberin Devamı

BOĞA

BASKICI DAVRANMAYIN

Merkür retro yaparken eski ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek için önünüze sunulan fırsatları değerlendirmelisiniz. Sözlerinizde aşırıya kaçabilir ve aşk konusunda agresif olabilirsiniz. İkna kabiliyetiniz öylesine güçlü ki önünüze kim çıkarsa, etkiniz altına alabileceksiniz.

İKİZLER

POLİTİK OLMALISINIZ

Uzun süredir duygusal bağınız olduğunu zannettiğiniz olaylardan uzaklaştığınızı göreceksiniz. Zihinsel aktivitenizin yüksek olmasından dolayı huzursuzluk duyabilirsiniz. Egonuzu güçlü tutacak ve isteklerinizde aşırıya kaçacaksınız. Yönetme kabiliyetiniz artıyor.

YENGEÇ

İNATÇILIKTAN VAZGEÇİN

Kronikleşmiş ilişkilerinize karşı tavırlarınız değişecek. Merkür geri hareketini yaparken iyi düşünmelisiniz. Kararlı ve amaçlarınıza uygun hareket ederken, sizi sevgiyle kabul edenler gibi öfke duyanlar da olacaktır. Kariyerinizi en iyi şekilde sergilemek için gereken her şeyi yapıyorsunuz.

ASLAN

YENİLİKLER GÜNDEMDE

Eski yaşam tarzınızı beğenmeyerek yeni başlangıçlar yapmak için kolları hemen sıvayabilirsiniz. Alt yapısını kuracağınız yeni bir oluşum için çevrenizden de destek alabilirsiniz. Çalışma ortamınızın şartlarını yeniden gözden geçirmeniz için karşınıza çıkacak fırsatların uygun olanlarının üzerinden yürümelisiniz.

BAŞAK

DOSTLARINIZI ÖZLÜYORSUNUZ

Merkür retrosu eskiye olan özleminizi ortaya çıkaracak. Meraklı yönleriniz atağa kalkıyor. Popüler konularda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Bu dönem ön planda olma isteğinizi körükleyen çalışmalar içinde olacak, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ

YAŞAMIN AKIŞINDA KALIN

Uzun zamandır takıldığınız konuların saçma olduğunu göreceksiniz. Yeni fikirlerden yola çıkarak kendinizi kökten değiştireceksiniz. Bu hafta aktif kararlar alacaksınız. Zihinsel aktiviteniz güçlü seyrediyor. Kendinizi huzurlu hissetmeniz için kariyerinizle ve kendinizle ilgili konularda emin olmanız gerekiyor.

AKREP

AKLINIZ KARIŞABİLİR

Şimdiye kadar düşünmediğiniz konularda aklınız karışabilir. Duygularınızda ve isteklerinizde ileriye yönelik bir artış gözlenecek. Bu hafta kendinizi gereksiz işler yaparken bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızla güçlü bir duygu birliği paylaşarak, onlardan fikir alabilirsiniz.

YAY

YENİ FIRSATLARA DİKKAT

Yeni gelecek tekliflere onay vermeden önce Merkür retrosunu düşünmelisiniz. Bu hafta, özellikle gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Bu günlerde daha esnek olmalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK

İLGİNÇ BİR DÖNEM

Yeni şartların size sunacağı fırsatlar karşısında şaşkınlık geçirebilirsiniz. Öğrenme içgüdünüzün fazla olduğu bir dönem. Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Hafta boyunca ilişkilerinize saygın bir mesafe koyacaksınız.

KOVA

ŞANS SİZDEN YANA

Uzun zamandır sürekli sıkıntılarınız vardı ve birçok fırsat kapınıza gelmeden kayboldu. Artık daha sabırlı olmayı öğrendiniz. Eski şartlarınızı değiştirmek istiyorsunuz. Merkür retrosunda biraz bekleyin. Çalışkan ve hırslı yönlerinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Bazılarınız iş kariyerlerini yükseltirken, bazılarınız sınıf atlayacak.

BALIK

KADERİNİZ YÖN DEĞİŞTİRİYOR

İlişkilerinizi gözden geçirerek, aksayan yönlerini açığa çıkarın. Nostaljik olaylara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bazı alışkanlıklarınızı daha fazla sürdürmek anlamsız olacak. Evinizde ufak tefek değişimlerle, evinizi güzelleştirecek objelerden ve dekorlardan yaralanabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder