Filiz Özkol ‘Oğlak’lar evlilik yolunda adım atacak
HABERİ PAYLAŞ

‘Oğlak’lar evlilik yolunda adım atacak

OĞLAK

23 Aralık/20 Ocak

Yönetici gezegeni: Satürn

Elementi: Toprak

Niteliği: Öncü

Rengi: Siyah, mavi

Sevgili Oğlaklar, farklı bir yıl sizi bekliyor. Yılın ilk altı ayı bolluk, bereket gezegeni Jüpiter ve ilham veren Neptün iletişim evinizde ilerlemeye başlıyor. Aşkta yeni başlangıçlar söz konusu. Denge savaşları gündeme gelecek. Aşk ve işin bir arada olacağı sorunların sizi yıpratmasına izin vermeyin. 2022 yılının size sunacağı tekliflere “Hayır” diyemeyeceksiniz.

Finansal konularda hayallerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Varlıklı olacağınız bir yıla giriyorsunuz. Yaşamınıza kendi damganızı vuracaksınız. Kişisel gezegeniniz finans evinizde ve size sistemli bir şekilde para kazandıracak. Sizi gelecek yıllara sağlam bir şekilde hazırlıyor. Değişimleri güçlü bir şekilde karşılayacaksınız.

Haberin Devamı

AŞK

Çevrenin ilgisini çekeceksiniz

2 Ocak’ta yeni ay kişisel evinizde doğuyor. Ay boyunca Venüs kişisel evinizde geri gidiyor, uzak yollarla ilgili aşklar gündeme gelecek. Bazılarınız da iş arkadaşlarıyla yeni aşklara yelken açacak. 2 Mart’ta yeni ay iletişim evinizde doğuyor. Artık, her şeyi sınıyorsunuz. 16 Mayıs’ta Ay tutulması var ve çok dikkatli olmalısınız. Çevrenizle uyumsuzluk yaşayacaksınız. Aşk gezegeni Venüs haziran ayı boyunca aşk evinizde. Güvenilir kişilere ihtiyacınız olacak. Girdiğiniz topluluklarda konuşmalarınızla ve kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz.

Sürprizler sizi bekliyor

6 Temmuz’da Mars aşk ve sosyal evinizde ilerliyor. Arzularınız çok fazla olabilir. Ağustos boyunca hayal kırıklıklarına karşı tedbirli olmalısınız. Ayın ilk 10 günü karşıt Venüs duygusal yönlerinizi artırırken, sizi şüpheci ve temkinli yapacak. Eylülde entelektüel yönünüzle ilgi toplayacaksınız ve aynı işle uğraştığınız karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. 25 Ekim’de yeni ay ve Güneş tutulması iletişim evinizde oluşacak.

Bazı Oğlaklar, gireceği topluluklarda romantik ilişkiler yaşayacak. Uzun süren bir aşkınız varsa, nişan yapabilirsiniz. 8 Kasım’daki Ay tutulması sayesinde aşk enerjiniz yükseliyor. Kalbiniz boşsa ihtiyacınız olan aşk size sunulacak. Aşk yaşıyorsanız, romantizm dolu günler sizi bekliyor. Aralık ayında sürpriz ilişkilerin ortaya çıkacağını bilmelisiniz.

Haberin Devamı

İŞ

Yolculuklar gündemde

Ocak’ta yeni ay kişisel evinizde doğuyor. Ay boyunca Venüs, kişisel evinizde geri gidiyor. 14 Ocak’tan sonra Merkür finans evinizde retro yapmaya başlıyor. Satürn size kural koyarken, Merkür gereksiz para harcamanıza neden olacak. 1 Şubat’ta yeni ay finans evinizde doğuyor.

Geçmişte üzerinde çalıştığınız ve ödül getirmesini beklediğiniz tüm konular sizi destekleyecek. Alışkanlıklarınızı gözden geçirmenizde yarar var. 18 Mart’ta dolunay ruhsal ve yolculuklar evinizde gerçekleşiyor. Çalışmalarınızı destekleyici yolculuklar yapacaksınız.

Gelirleriniz artacak

18 Nisan’da dolunay kariyer evinizde gerçekleşiyor. İş ilişkilerinizde sabırlı davranışlarınız sizi adım adım başarıya götürecek. Haziranda, işinizi yakından ilgilendiren konularda derin düşüneceksiniz. Maddi konular bir süredir aklınızı karıştırıyordu, temmuz ayında iş değişikliği yapabilirsiniz. İş yerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu olacak. Çevrenizdeki kişilerin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir.

Haberin Devamı

Yine bu dönemde imzalamanız gereken işlemlere dikkat edin. 10 Eylül’deki dolunayla birlikte başlayan gerileme mesleki açıdan sizi zorlayacak. 9 Ekim’de dolunay aile ve yuva evinizde gerçekleşiyor. Ev almak istiyorsanız harekete geçmelisiniz. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışıp mantıklı işleri beraberce yapabilirsiniz. Gelir kaynaklarınız artacak, enerjiniz güçlenecek.

SAĞLIK

Doğru beslenmeye özen gösterin

Ocak 2022 boyunca sağlık gezegeni Merkür retro durumunda. Dişlerinizi, eklemlerinizi koruyun. İştahınız artacak, ince yapınızı korumak için beslenmenize özen göstermelisiniz. Martta değişen hava koşulları sizi olumsuz etkileyecek. Çok düşünmeniz de ruh sağlığınız üzerinde olumsuz etki yapabilir. Meditasyon ve yoga ile ilgilenmelisiniz.

25 Mayıs’a kadar Mars’tan olumlu etkiler almanıza rağmen bacak kaslarınıza kramp girebilir. Spor yaparken dikkatli olmalısınız. Ekim ayında, sindirim sisteminizi dinlendirmelisiniz. Abur cubur yemekten kaçınmanız gerekiyor. Oğlak, kemikleri simgelediği için kalsiyuma yaşam boyunca ihtiyacınız var. Kasımda uzun süredir geciktirdiğiniz diyete başlamalısınız.

YARIN: KOVA

Sıradaki haber yükleniyor...
holder