Filiz Özkol Pozitif düşünce şart...
HABERİ PAYLAŞ

Pozitif düşünce şart...

Sezgisel özellikler ön planda olacak. Borç para alışverişi içindekilerin dikkatli olmaları gerekebilir. Ödeme zorlukları yaşayabilirler. Güzel kavuşmalar ve beklenen haberlerin gündem kazanmasıyla dost toplantıları önem kazanacak. Bazı sırların açığa çıkma olasılıkları güçlü.

KOÇ

İLİŞKİ KARMAŞASI YAŞIYORSUNUZ

Çevreniz tarafından anlaşılmadığınız duygusuna kapılabilirsiniz. Beklediğiniz performansı yakalamak istiyorsanız, işinizle ilgili gerekli donanıma sahip olsanız bile gerekli desteğe ihtiyacınız olduğunu bilmelisiniz. Duygusal ilişki karmaşası içindesiniz. İlişkilerinizdeki saygı çok önemli.

Haberin Devamı

BOĞA

ŞARTLARINIZI GÖZDEN GEÇİRİN

Jüpiter geri giderken çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmek için önünüze önemli fırsatlar sunacak. Ani gelişen olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Bazı sırların ortaya çıkmasıyla kafanızdaki düşünceler şekil değiştirebilir. Bir anda fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var.

İKİZLER

KURUNTULARINIZ ÇOK FAZLA

Jüpiter geri giderken takıntılı yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Birçok başarı sizi bekliyor ve siz yavaşlama modunda hareket ediyorsunuz. Değişim içinde olduğunuz için bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. İçsel kuruntularınız yüksek. Dikkatli ve sabırlı davranmalı ve mantığınızın sesini dinlemelisiniz.

YENGEÇ

DOSTLUKLAR ÖN PLANDA

Güneş kişisel evinizde hareket ederken, hayallerinizi harekete geçirecek cesareti fazlasıyla kendinizde bulacaksınız. Dostluk duygularınızın temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Bu hafta birçok organizasyona katılabilirsiniz.

ASLAN

ESKİ DOSTLARINIZI ÖZLÜYORSUNUZ

Bu hafta sessiz ve derinden gitmeyi yeğliyorsunuz. İletişim konusunda atladığınız ve unuttuğunuz fırsatlar yeniden ortaya çıkacak. Size karşı hatalı davrananların gerçek yüzünü görmek sizi üzmemeli. En azından bazı olaylar açıklık kazanacak. Tuhaf bir şekilde kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Ailenizin sorunlarına isteseniz bile duyarsız kalamıyorsunuz.

BAŞAK

ÇALIŞMA HAYATINIZA DİKKAT

Haberin Devamı

Jüpiter çalışma evinizde size sorunlar yaşatabilir. Uzun zamandır size ödenmeyen borçlar gelebilir. Hayal kurmak için uygun bir hafta değil. Eş ve ortağınızla bir konuda yanlış anlaşılma söz konusu olacak, dikkatli olmalısınız. Çevrenize sevginizi yansıtmak istemeniz sizi değerli kılacak.

TERAZİ

HAYALLER VE GERÇEKLER

Jüpiter yeni oluşumlar için dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatıyor. Tanıştığınız insanların cazip fikirleri size ilginç gelecektir. Hayal ve gerçek arasında bocalama geçiriyorsunuz. Fırsatlar ve engeller arasında düşünce yorgunluğu içinde olabilirsiniz. Her şeye rağmen gücünüz yerinde.

AKREP

DERİN DÜŞÜNÜYORSUNUZ

Aşk ve sosyal evinizde Jüpiter geri hareketini yapıyor. Bu durum ilginç tabloları da ortaya çıkarıyor. İstemeden gittiğiniz ortamlarda sizi sevindirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Derin düşünceler içinde olduğunuz zaman, duygusal olayların çözümünü hemen buluyorsunuz. Hayal edin ve bekleyin.

YAY

ESKİ OLAYLAR GÜNDEMDE

Aile bireyleri yüzleşme yaşayacak. Uzun süredir taşınmayı düşünüyorsanız bu hafta birçok fırsat karşınıza çıkacak. Çok istediğiniz seyahat arzularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Seminerler sizin için önemli. Eksik bilgilerinizi tamamlamak istiyorsanız bu dönemi akıllıca kullanabilirsiniz. Sistemlerinizi kontrol edin.

Haberin Devamı

OĞLAK

KAFANIZ ÇOK YOĞUN

Bilinçaltınız sizi yorgun düşürebilir. Yılmadan ve üşenmeden sabırla çalışıyorsunuz. Bu hafta sıralamalarınızı sistemli ve mantıklı bir şekilde yapmalısınız. Sizin istediğiniz şartlar her zaman aynı olmayabilir. İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. İnatla kendi fikirlerinizi savunmak isteyeceksiniz

KOVA

HAYATINIZI GÖZDEN GEÇİRİN

Kendinize çok güvenmenize rağmen, hata yapma olasılığınızı unutmayın. Satürn, yeni yapılanma konusunda sorumluluğunuzu gözden geçirmenizi istiyor. Hiçbir şey istediğiniz şartlarda olmayabilir. Temel ve stabil olaylardan fazla uzaklaşmamaya çalışmalısınız. İş temponuz ve yoğunluğunuz artacak.

BALIK

DENGELERİNİZLE BAŞINIZ DERTTE

Kişisel evinizde geri giden Jüpiter bilgi arayışı içinde olduğunuzu gösteriyor. Birçok konunun iç yüzünü merak etmeniz sayesinde değişik planlar yapmak zorundasınız. Sezgilerinizi tüm gücüyle çalıştırıp gözünüzden kaçan ve sizden saklanan olayların iç yüzünü bulmaya çalışıyorsunuz. Dengelerinizle başınız dertte.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder