Filiz Özkol Sanata ilgi artıyor
HABERİ PAYLAŞ

Sanata ilgi artıyor

Sanat faaliyetlerine ilgimiz artıyor. Duygusal yaşantımızdaki karmaşalara bir disiplin getireceğiz. Sevdiklerimize daha fazla ilgi göstereceğiz. Kendimizi ortaya koyacak ilişkiler içindeyiz.

KOÇ

İLETİŞİMİNİZ MÜKEMMEL

Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız.

BOĞA

İNATÇI OLMAYIN

Sabit düşüncelerden uzaklaştığınız zaman kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın size zarar verdiğini biliyorsunuz. Eski dostlarınızla hasret gidereceksiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER

YARATICILIĞINIZ HARİKA

Yaratıcılığınız konusunda harikalar yaratıyor, olumsuzluklar karşısında da ketum tavırlar takınıyorsunuz. Yeni aşklar gündeme gelecek. Kararsızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız.

YENGEÇ

HEDEFE İLERLİYORSUNUZ

Yüksek mevki arayışı içindeyseniz dikkatli olmalı ve karşınıza çıkan sorunlarla savaşmak yerine beklemeyi tercih etmelisiniz. İş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin.

ASLAN

KAZANAN SİZ OLUN

Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Akıllı davranırsanız kazanan siz olacaksınız.

BAŞAK

KORKULARINIZI YENİN

Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız. Akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız. Kendinizle ilgili yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken daha disiplinli olmak zorundasınız.

TERAZİ

ENERJİNİZ YÜKSELİYOR

Sosyal ilişkileriniz ve yaratıcılığınız ön plana çıkacak. Enerjik işler ortaya koyacaksınız. Hassas bir yapıda olduğunuz bu günlerde olayları çok yönlü irdelemeye gayret edin. Bu dönem ilişkiye başlamak için uygun.

AKREP

AĞIRDAN ALIN

Tartışmalardan uzak kalmayı başarmanız sizi her anlamda üstün kılacak. Duygusal sorunlarınız iş hayatınızı da etkileyebilir. Olumsuzlukların önüne geçmek için bazı şeyleri ağırdan alın.

YAY

DİKKATLER ÜZERİNİZDE

Uzun zamandır görüşmek istediğiniz veya destek almak için karşılıklı konuşmaya ihtiyaç duyduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz. Arzuladığınız sonuçlara ulaşmanın ilk adımlarını atmış olacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK

TECRÜBELERİNİZ ARTIYOR

Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişleyecek. Aileniz, sosyal yaşantınız ve maddi evinizle ilgili konular gündeme gelecek.

KOVA

ESNEK DÜŞÜNMELİSİNİZ

Çok küçük çıkar hesapları ile çok büyük kayıplara neden olacak davranışlar içine girmeyin. Kariyer gezegeniniz bu dönemde size tüm iyi niyetiyle eşlik edecek ve para kazanmanıza yardım edecek.

BALIK

BAŞARIYA YAKINSINIZ

Mükemmel başarıların eşiğindeyken sizi aşan konuların altına imza atıyorsunuz. Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişileri de yanınıza alırsanız, motivasyonunuz daha da artacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder