Filiz Özkol Şans ve aşk ‘Aslan’lardan yana
HABERİ PAYLAŞ

Şans ve aşk ‘Aslan’lardan yana

ASLAN

24 Temmuz/21 Ağustos

Yönetici gezegeni: Güneş

Elementi: Ateş

Niteliği: Sabit

Rengi: Güneş renkleri, turuncu

Sevgili Aslanlar, hiç bu kadar iddialı olmamıştınız. 2022 yılına gümbür gümbür giriyorsunuz. Bolluk, bereket gezegeni Jüpiter size dünyanın kapılarını açıyor. Yılın ilk 6 ayı yabancı ülkeler ile ilgili şans sizinle. Disipline eden Satürn ilişkilerinizi testten geçirecek.

Her şeyin zorunu seçeceksiniz. Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz. Yaşamı bir tiyatro sahnesi gibi gören Aslan için başarısızlık yoktur ve bu yıl en zor rolü üstlenirken biraz da suç sizin. Çünkü başrolü hiç kimseye kaptırmak istemiyorsunuz. Güçlü bir savaşa hazır mısınız?

Haberin Devamı

AŞK

Zaman kaybetmeyin

16 Şubat’ta dolunay kişisel evinizde gerçekleşiyor. Merkür karşıt evinizde. Aşk hayatınızdaki sorunlar bitecek. Martta, aşk gezegeni Venüs ve savaşçı Mars size güç veriyor. Cinsel ve fiziksel enerjiniz fazla. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmeli, zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız. 12 Nisan’da Merkür, kariyer evinizde Uranüs’le birlikte, 20 Nisan’da Güneş’ten olumlu etkileşim alacak. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. 16 Mayıs’taki Ay tutulması bazı Aslan’ları üzebilir.

Kıskançlık yorabilir

Temmuz 2022’de ihtiraslı ve yoğun ilişkileriniz yüzünden sorunlarla yüz yüze gelebilirsiniz. 12 Ağustos’ta dolunay karşıt evinizde oluşuyor. Tanışacağınız kişiler önce size hayranlıkla bakarken, birden kıskançlık duyguları ağır basabilir. 25 Eylül’de yeni ay iletişim evinizde doğacak ve Mars sizi parlatacak. Cinsel enerjinizin yoğunlaştığı anlarda beğendiğiniz kişilerin karşınıza çıkması kafanızı karıştırabilir.

Ekim ayında dikkatli olmalısınız. Uranüs ve kuzey ay düğümü karesini düşünerek duygusal konularınıza çok fazla yüklenmeyin. Aşk ilişkileriniz istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Aşk ve sosyal evinizde ilerleyen Güneş 22 Aralık’a kadar sizi uçurmaya hazırlıyor. Her konuda kendinize güveneceksiniz.

İŞ

Kendinizi ispatlayacaksınız

Ocakta kariyer evinizdeki değişim gezegeni Uranüs sizi cesur yaparken, ilham veren Neptün sayesinde hayallerinizi ifade etme şansınız olacak. Korkularınızı yenin ve ele aldığınız işi bitirin. Şubatta çok çalışacaksınız ama politik davranmayı ihmal etmeyin. 2 Mart’ta yeni ayla birlikte Neptün ve Güneş 8. finans ve değişim evinizde ilerleyecek ve size kendinizi ispat etme şansı verecek. 1 Nisan’da yeni ay 9’uncu evinizde doğuyor ve Merkür, Güneş’le birlikte 11 Mart’ta kadar birlikte hareket ediyor. Girişimci ruhunuzun temelini atacaksınız.

Haberin Devamı

Başarı sizinle

21 Mayıs’a kadar Güneş 10’uncu evinizde bulunacak, gücü ve imkanı size sunacak. 13 Haziran’a kadar bol bol seyahat etme fırsatınız olacak. Temmuzda yönetici ruhu taşıyan kişilerle ortak çalışmalar yapacak, haksızlıklara tepkili olacaksınız.

Ağustosta dengelerinizi koruyacaksınız. Ne istediğinizi biliyorsunuz. Geçmişte üzerinde çalıştığınız ve size ödül getirmesini beklediğiniz tüm konular sizi destekleyecek. Ekim ayında Uranüs sürprizler yaparak liderlik özelliklerinizi ön plana çıkaracak. Aralık ayında acelecilik kayıp getirebilir.

SAĞLIK

Diş sorunları görülebilir

Ocakta geri giden Merkür ve Venüs’ten sağlığınız etkilenecek. Kova’da geri giden Merkür, varis ve dolaşım sistemi sorunları yaşatabilir, kazalara karşı dikkatli olun. Nisan boyunca köklü değişimler gezegeni Plüton sağlık evinizde bulunacak, karaciğerinize önem verin. Estetik operasyonlar için uygun bir dönem.

Haberin Devamı

Mayıs ayında kadınların mesane, erkeklerin testisleriyle ilgili sorunları ortaya çıkabilir. Haziranda az yemek yiyip spor yapmalısınız. Temmuzda diş problemleri görülebilir. Ekimde, Güneş tutulması Akrep burcunda olacağı için genital organları kontrol ettirin. Aralıkta çarpıntılar ve kansızlıkla ilgili sorunlar olabilir. Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz.

YARIN: BAŞAK

Sıradaki haber yükleniyor...
holder