Filiz Özkol Şartlarınızı siz belirleyeceksiniz
HABERİ PAYLAŞ

Şartlarınızı siz belirleyeceksiniz

Yapacağınız çalışmaların sınırlarını siz belirleyeceksiniz. İçinde bulunduğunuz ve ilgilenmek zorunda olduğunuz her bir konuyu, kendi özel şartlarınıza göre değerlendirerek bir zemine oturtacaksınız. Politik davranmalı ve karşıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmelisiniz. Sadece tek bir yöne konsantre olmayın.

KOÇ

ENERJİNİZİ DOĞRU KULLANMALISINIZ

Mars, burcunuzda geri gitmeye devam ederken, içsel kavgalarınız bir türlü bitmiyor. Önemli ayrıntıları konuşmanın tam zamanı. Aklınızdan geçenlerle çevresel koşullardaki senkron tutmazlığı içsel anlamda sizi yoruyor. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle, maddi konuları yeniden irdelemek zorunda kalabilirsiniz. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız.

Haberin Devamı

BOĞA

ENGELLERE TAKILABİLİRSİNİZ

Bu hafta, engellere takılabilirsiniz. Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Farklı organizasyonlardan müthiş keyif alıyorsunuz. Düşüncelerinizi korkusuzca ortaya atmaktan korkmadığınız için, çoğu kez tepki almaya adaysınız. Fakat savunduğunuz konularda taviz vermek gibi bir tavrınız yok. Çevre ilişkilerinizi istediğiniz gibi kullanarak, karşınızdaki kişiye isteklerinizi yaptıracaksınız.

İKİZLER

ÇEVRENİZ SİZİ YORUYOR

Bildiğiniz konularda konuşmanız gerekirken, çevrenizde gelişen olumsuz olaylara da yorum getirmek isteyebilirsiniz. Bazen kendinizi tutamıyor ve müdahale etmemeniz gereken konulara el koyuyorsunuz. Duygusal akıcılığınızın yüksek olduğu bir hafta. Girişimciliğinizi daha da hızlandırmalısınız. Kardeşlerinizle ilgili yapacağınız konuşmalar, yaratıcılığınız konusunda size yeni ufuklar açacaktır. İş birliğiniz pekişiyor.

YENGEÇ

BAŞARI SİZİN İÇİN ÖNEMLİ

Bu hafta çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Yeni başlattığınız çalışmalarda oldukça başarılısınız. Cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Venüs maddi konularda size destek veriyor. Çevrenizde kurduğunuz sağlam dostlukların ve iletişim konusunda başarılı performansınızın yapıcı etkisini gördükçe daha mutlu olacaksınız. Eski pürüzlerden kurtulmalısınız.

Haberin Devamı

ASLAN

DİSİPLİNDEN YANASINIZ

Dağınık çalışan insanlardan nefret ediyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Hafta ortasında kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Duygularınızı içinizde hapsetmeyin. Paylaşımlar için uygun bir dönem. Hafta sonunda Venüs finans evinizde ilerlemeye başlıyor. Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Yapacağınız birçok kısa yolculuklarda ilginç kişilerle karşılaşacaksınız. Enerjiniz yükselecek.

BAŞAK

ÇALIŞMA HAYATINIZ ÖNEM KAZANIYOR

Duygusal enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Düşüncelerinizden ödün vermek istemediğiniz için, baskıcı duygulardan hoşlanmadığınızı çevrenize hissettireceksiniz. Aile hayatınızı sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacak. Maddi konuların avantajları üzerinde daha fazla durmalısınız. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek.

Haberin Devamı

TERAZİ

HAKLI OLMAK SİZİN TARZINIZ

Bu hafta eski bir olay yeniden karşınıza çıkacaktır. Beklenmedik bir şans, kapınızı çalabilir. Güven duygunuzu geliştirecek pozisyonlar sizi bekliyor. Performans gerektiren konularda daha dikkatli davranmanız gerekebilir. Haftaya biraz hızlı girmek isteyebilirsiniz. Fakat karşıt Mars’ın etkisi sizi zorlayabilir, bazı problemler yaşamanıza neden olabilir. Hayal kırıklıkları size göre değil. Acele etmeden sabırlı davranırsanız, kazanan siz olacaksınız.

AKREP

KOŞULLARINIZI DENETLEYİN

Bazılarınız yakın bağ içinde oldukları kişilerle ortak çalışma düzeni içine girecek. Borç ve alacaklarınızı takip etmelisiniz. Yeni iş başlangıçları gelse de, mevcut durumunuzu korumalısınız. Koşullarınızı doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz. Toplumsal ilişkilerinizin canlı olması sizin tepelerde olmanızı sağlayacak. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici bir tavır sergilemekle önemli kişilerin dikkatini çekeceksiniz.

YAY

KENDİNİZE GÜVENİYORSUNUZ

İş hayatınızda kargaşaya neden olabilecek sözler ağzınızdan çıkmasına rağmen, anında yaptığınız müdahaleler sayesinde, durumu kurtaracaksınız. Kendinize güveniyorsunuz. Dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Etkileyici konuşmalarınızla ikna edeceksiniz. Planladığınız işleri bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız, bu hafta güçlü bir iş birliğine ihtiyacınız olacak.

OĞLAK

HER KONUDA TEMKİNLİSİNİZ

Algılama gücünüzün oldukça yüksek olduğu bir hafta yaşıyorsunuz. İstekleriniz konusunda sabırlı ve öz verili davranmalısınız. Duygusal ilişkilerinizde çok fazla derin düşündüğünüz için; olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Kendinizi sorgulamaktan yorulmamalı, ve olaylara akılcı bir şekilde yaklaşmalısınız. Bu hafta, gireceğiniz ortamlarda tartışmalardan sakınmalısınız.

KOVA

ÇEKİCİ YÖNLERİNİZ ÖN PLANDA

Bu dönem, arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen birçok kişi var. Onların paylaşmak istediği konulara çekimser bakabilirsiniz. Hafta sonu burcunuzda ilerlemeye başlayan Venüs kendinizi aşma konusunda size yardım ediyor. Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Duygusal hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir.

BALIK

ŞANSINIZI KENDİNİZ YARATIYORSUNUZ

Şansınızı kendiniz yaratıyorsunuz gibi görünse de, bir iyilik meleğinin sizi desteklediğini göreceksiniz. Enerji potansiyelinizin hızlı seyretmesi nedeniyle, hızlı düşünecek ve hızlı kararlar alacak, huzursuz ve sabırsız olacaksınız. Yeteneklerinizi fark ederek kendinizi geliştirecek meditasyon, ruhsal faaliyetler ve yaşam ötesi konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlıklı olmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder