Filiz Özkol Sevdiklerimize zaman ayırma vakti...
HABERİ PAYLAŞ

Sevdiklerimize zaman ayırma vakti...

Duygularımızı uç noktalarda yaşayacağız. Öfkelerimizi denetim altında tutmalı ve enerjimizi sportif aktivitelere yönlendirmeliyiz. Bilinçaltındaki düşüncelerimizin bize baskı yapmasına izin vermemeliyiz.

KOÇ

ÇELİŞKİLER SÖZ KONUSU

Bu hafta Merkür, gerilemeye başladı. Her anlamda olumlu bir dönem olacağını bilmelisiniz. Bu arada aile sorunlarınız ve onlarla ilgili bir hareketlenme söz konusu olacak ve sanki ikiye bölüneceksiniz. Yapabileceğiniz işleri planlamalısınız. Yoksa kariyerinizle aile arasında sıkışmak sizi yoracaktır.

Haberin Devamı

BOĞA

SEZGİLER ÖNEMLİ

Sezgileriniz çok önemli. İş yerinizdeki yorucu çalışmalarınız nedeniyle oluşan stresli anlarınızda, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın. Kariyer yolunda attığınız adımlar, ilerisi için sağlam yapı taşlarını oluşturacak. Bu hafta, başkalarının paralarını yönetme konusunda başarılı olacaksınız.

İKİZLER

ACELE ETMEYİN

Merkür retrosu devam ediyor. Bu dönemde şans oyunlarıyla ilgili konulardan uzak kalın. Maddi konularda bazı gecikmeler ve aksilikler olabilir. Mümkün olduğu kadar mantığınız doğrultusunda, sakinliğinizi ön plana çıkararak beklemede kalın. Bazı eski aşklar ve dostlarınızla ilginç karşılaşmalar yaşayacaksınız.

YENGEÇ

HATALARA AÇIKSINIZ

Enerjinizi doğru kullanırsanız, öfkenizin ve sabırsızlığın üstesinden geleceksiniz. Yine bu dönem cazibe yıldızı burcunuzda ilerlerken eski cesaretiniz gelecek. Sosyal yaşamınız genişleyeceği için karşılaşacağınız önemli fırsatlar olacaktır. Kendinize güvenin.

ASLAN

HARCAMALARINIZA DİKKAT

Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda, çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanacaksınız. Çevrenizde gizemli bir hava estireceksiniz. İsteklerinizi yumuşak bir şekilde karşı tarafa sunacak ve kabul göreceksiniz.

BAŞAK

DUYGULARINIZI ABARTMAYIN

Bu hafta maddi konular önemli olmayacak gibi görünse de, beklemediğiniz bir fırsatın kapınıza gelmesi sizin için sürpriz olacak. Hırslı şekilde hareket etmeyin. En önemlisi duygusal yaşantınızda abartılardan uzak kalmalısınız. Duygularınıza kapılmadan, olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ

SABIRLI OLMALISINIZ

Bu hafta, kariyeriniz ve aileniz arasında mekik dokuyacaksınız. Cesur ve mücadeleden kaçmayan işler sizi başarının kucağına götürürken tahammülsüz de yapıyor. Özellikle iş konusunda başkalarının fikirleriyle hareket etmek istemiyorsunuz. Aşkın size sunacağı duygusal katkıları da göz ardı etmemelisiniz.

AKREP

AKLINIZ KARIŞIK

Aşk hayatınızda mutlu olacağınız haftadasınız. Aşkı bildiğiniz gibi yaşayıp, istekleriniz doğrultusunda davranacaksınız. Kalbiniz boşsa, birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz fakat yine de bildiğinizi okuyacaksınız. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır.

YAY

SOSYAL YÖNÜNÜZ ARTIYOR

Aşkı ve kariyeri bir arada yaşayacaksınız. Katılacağınız sosyal aktivitelerdeki hoş sohbetlerinizin iş hayatınıza katkısı olacak ve beklediğiniz birçok teklif bu tür toplantılarda karşınıza çıkacak. İyimser yönlerinizi kullanarak amacınıza kolayca ulaşacaksınız. Entelektüel yönleriniz ortaya çıkacak.

Haberin Devamı

OĞLAK

AKLINIZA GÜVENİYORSUNUZ

Bu hafta daha çok kendinizle ilgileneceksiniz. Para harcamayı seviyor bir yandan da yatırımlarınızı yönlendirmek ve paranızı çoğaltmak için çalışmak istiyorsunuz. Kendinize güvenerek, size katkıda bulunmak isteyenleri kibarca geri çevireceksiniz. İsteklerinizi başarma konusunda kararlısınız.

KOVA

PRATİK VE HIZLISINIZ

İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bu kişiler, kalabalık ortamlarda ve eğlence dünyasında tanışacağınız kişiler olacak. Finans konularında size fikirler verecekler. Akılcı ve mantıklı yaklaşımları ilginizi çekecek.

BALIK

ISRARCI OLMAYIN

Yakın çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin enerjisinden faydalanabilirsiniz. Fakat ısrarcı bir tutum izlememeye çalışın, aksi takdirde sorunlar yaşayabilirsiniz. Hafta boyunca elde ettiğiniz kazançlarla ilgili yeni ve olumlu gelişmeler gündeme gelecek. İç disiplininizin bozulmasına izin vermeyeceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder